Προς το περιεχόμενο

σχετικα με απολυτηριο λυκειου....

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πηρα πριν 3 χρονια απολυτηριο λυκειου....

ηθελα να μαθω αν γινεται να ξαναδωσω καποια μαθηματα και να μεγαλωσω το βαθμο του απ[ολυτηριου μου;;;

ευχαριστω

Δημοσ.

μπορεις να ξαναδωσεις τα 6 πανελλαδικα μαθηματα κ να γραψεις "20αρια" ετσι θα καλυτερεψεις το απολυτηριο σου

Δημοσ.
μπορεις να ξαναδωσεις τα 6 πανελλαδικα μαθηματα κ να γραψεις "20αρια" ετσι θα καλυτερεψεις το απολυτηριο σου

δεν γινετε αυτο...

το εχω ψαξει και ξερω πως ο μονος τροπος να μεγαλωσεις το απολ. ειναι να πας κανονικα ολη την την χρονια...

και πανελ να δωσεις και 20 να γραψεις σε ολα δεν θα μεταβληθει ο βαθμος του απολ. σου....(μονο ο βαθμος προσβασεις θα αλλαξει!)

και τωρα στην ερωτηση σου "Hamurabi"

"ηθελα να μαθω αν γινεται να ξαναδωσω καποια μαθηματα και να μεγαλωσω το βαθμο του απολυτηριου μου;;;"

3 χρονια αρα θα εισαι 18+3=21... μαλλον ειναι δυσκολο να κλειστεις παλι μεσα σε ενα σχολειο βεβαια υπαρχον τα σχετικα "κολπα" αν εχεις χρηματα...

πας και γραφεσαι σε ενα ιδιωτικο, τα βρισκεις με τον αρμοδιο και δεν πατας ποτε...η μαλλον πατας μονο στα γραπτα....

καρατσεκαρισμενο!!!

Δημοσ.
δεν γινετε αυτο...

το εχω ψαξει και ξερω πως ο μονος τροπος να μεγαλωσεις το απολ. ειναι να πας κανονικα ολη την την χρονια...

και πανελ να δωσεις και 20 να γραψεις σε ολα δεν θα μεταβληθει ο βαθμος του απολ. σου....(μονο ο βαθμος προσβασεις θα αλλαξει!)

QUOTE]

ναι π@π@ριες σου ελεγα ειναι για να βελτιωσεις τα μορια σου αστο μπερδευτικα!

Δημοσ.
sam sam 25 χρονων ειμαι βασικα:-p

για πες αυτο με το ιδιωτικο με ενδιαφερει!!!! για αναλυσετο λιγο:-D

κοιτα (τωρα πια του χρονου) πας σε ενα ιδιοτικο και γραφεσαι,ξεκαθαριζεις την θεση σου και τους λες οτι δεν μπορεις να παρακολουθεις τα μαθηματα κ.λ.π. και τους ζητας να μην γραφονται οι απουσιες σου...αν δεχτουν καλος αν παλι οχι πας αλλου (70% θα δεχτουν) τωρα και εσυ πρεπει να κρατας το στομα σου κλειστο και να μην το λες στον ενα και στον αλλο!

ομως πρεπει να διαβαζεις κιολας γιατι οπως ειναι λογικο στις πανελ και στα ενδοσχολικα μαθηματα (γραπτα) θα πρεπει να πας εσυ ο ιδιος να γραψεις...

τωρα σε ενα δημοσιο θεμα δεν μπορω να πω παραπανω για λογους ....

Δημοσ.

χμ...Δε θα σε βοηθήσει πουθενά το απολυτήριο λυκείου, ειλικρινά.

Ξόδεψε το χρόνο σου να μάθεις - εξειδικευτείς σε κάτι καλύτερα :)

Δημοσ.

Καλά μην είσαι σίγουρος πως το μόνο που φταίει είναι ο βαθμός του απολυτηρίου....η αδελφή μου έχει βαθμό απολυτηρίου 19,2(!!)...αλλά δεν έγραψε στις τοτε πανελ. με τα 4 μαθημ. και πέρασε σε ένα ΤΕΙ στο οποίο πήρε πτυχίο με 9 και...έχει πτυχία γαλλικών και αγγλικών...αλλα σε όσους διαγωνισμούς έδωσε (2 συγκεκριμένα) απέτυχε......

πάντως άποψή μου....αφού δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις Ιδ.Σχολείο.....άνετα μέσα σε 2 χρόνια μπορείς να πάρεις έναν τίτλο σπουδών...απο ένα ΙΕΚ ή κάποια Ιδ.Σχολή.....

κοινώς συμφωνώ με τον EKTELESTES....

Δημοσ.

ρε παιδια ελεος τι τιτλους σπουδων λετε, εχω ηδη bachelor in Computer Science.

Εδω μιλαω συγκεκριμενα για το απολυτηριο λυκειου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...