Προς το περιεχόμενο

Νέες εκδόσεις firmware για εκδόσεις DVD της UNITED

yositosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yositosi:

Μπορείς να δώσεις ένα link για το firmware του 7079 αφού σίγουρα το δικό μου έχει πρόβλημα (ακαταλαβίστικους υπότιτλους) και φυσικά παίρνω την ευθύνη αν το κάνω brick όπως με κάθε αναβάθμιση firmware. Thanks

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όποιος ρε παιδιά έχει το firmware για το DVD7080 για υποστήριξη Ελληνικών, ας κάνει μια καλή να το ανεβάσει και πάλι στο Rapidshare ή όπου αλλού, διότι ο υπάρχον δεσμός δεν λειτουργεί πλέον.

Να 'στε καλά.

Δημοσ.

Όποιος ρε παιδιά έχει το firmware για το DVD7080 για υποστήριξη Ελληνικών, ας κάνει μια καλή να το ανεβάσει και πάλι στο Rapidshare ή όπου αλλού, διότι ο υπάρχον δεσμός δεν λειτουργεί πλέον.

Να 'στε καλά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας και απο μενα .πηγα στο link για να κατεβασω το firmware για το μοντελο UNITED 7078, αλλα δεν υπαρχει πλεον στη rapidshare. πως μπορω να βρω ακρη?

Δημοσ.
γεια σας και απο μενα .πηγα στο link για να κατεβασω το firmware για το μοντελο UNITED 7078, αλλα δεν υπαρχει πλεον στη rapidshare. πως μπορω να βρω ακρη?

Το έχω στην firmware-θηκη μου. :-)

Ενα mail να σου το στείλω.

Δημοσ.

Προχθές πήρα ενα 7078 από Carf. αλλά δε πάιζει ελληνικά srt ....το custom firmware έχει δουλεψει σε κανεναν?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:39 ----------

Υπάρχει κάπου το modified firmware για το united 7078 διαθέσιμο? Μπορει κάποιος να το ανεβάσει ? Τα παλιά link δεν ισχύουν.... Ευχαριστώ εκ των προτέρον

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Aν καποιος μπορει να ξανανεβασει το firmware για ελληνικη γραμματοσειρα του united dvd 7079 θα το εκτιμουσα.Το λινκ στην πρωτη σελιδα δε δουλευει...

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για το dvd united 7079 δεν δουλεύει το λινκ της rapidshare, όποιος θέλει ας κάνει τον κόπο να το ανεβάσει, το χρειάζομαι οπωσδήποτε το firmware

Δημοσ.

Για το dvd united 7079 δεν δουλεύει το λινκ της rapidshare, όποιος θέλει ας κάνει τον κόπο να το ανεβάσει, το χρειάζομαι οπωσδήποτε το firmware

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...