yositosi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μια σημείωση πάντως... Τα συγκεκριμένα firmware πρέπει πλεόν να φοριούνται στα κομμάτια που τώρα κυκλοφορούν στην αγορά καθώς είδα σε ολοκαίνουργιο και αφλασάριστο διορθωμένες τόσο τις ενδείξεις του μενού OSD όσο και των υποτίτλων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeele Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 paidia gia to united dvx4069 oute logos gia anaparagwgi srt upotitlwn gia divx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Aγόρασα το United 7079 προχθές απο Κωτσόβολο 35? και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όσον αφορά την αναπαραγωγή ταινιών και υποτίτλων ενώ δεν χρειάζεται πλέον αναβάθνιση firmware. Παίζει μέχρι και divx 6, δεν παίζει HD (λογικό) . Στα αρνητικά η πολύ φθηνή κατασκευή αλλα αυτό είναι αναμενόμενο σ' αυτά τα λεφτά , η κάπως αργή αναζήτηση και το τηλεχειριστήριο που θέλει καλό σημάδι... Σήμερα το είδα στα electro world 29e... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisargy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Aγόρασα το United 7079 προχθές απο Κωτσόβολο 35? και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όσον αφορά την αναπαραγωγή ταινιών και υποτίτλων ενώ δεν χρειάζεται πλέον αναβάθνιση firmware. Παίζει μέχρι και divx 6, δεν παίζει HD (λογικό) .Στα αρνητικά η πολύ φθηνή κατασκευή αλλα αυτό είναι αναμενόμενο σ' αυτά τα λεφτά , η κάπως αργή αναζήτηση και το τηλεχειριστήριο που θέλει καλό σημάδι... Σήμερα το είδα στα electro world 29e... Δηλαδή χωρίς να το κάνεις τίποτα παίζει ελληνικούς υπότιτλους; Σε τι μέγεθος; Αρχεία xvid δεν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemakaronis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ειχα το dvx7078 και του εκανα αναβαθμιση με τα αρχεια που παρεχει το thread στην αρχη και τωρα δεν δουλευει.Ασ τα αφαιρεσει τα λινκ που προκαλουν ζημια καποιος.Ειμαι ο τριτος νομιζω που χαλαει το dvd player του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gomlouis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω φιλε δουλεψε μια χαρα στο 7079 μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soc26 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 συμφωνώ.Αγόρασα 7079 χθες 29 απο κοτσοβολο. εμένα προσωπικά μου φαίνεται λίγο μικρο το μέγεθος των υποτίτλων(σε σχέση με ένα lg που έχω)όμως δεν είναι ενοχλητικά μικροί. Εχει δοκιμάσει κανείς το φλασαρει με το firmware που υπαχρει στην πρώτη σελίδα μήπως εμφανίσει μεγαλύτερους υποτίτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebMind Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια καλησπερα. Ξερει καποιος τι encoding υποστηριζει το 7079; Τι πρεπει να βλεπω το gspot για να καταλαβω οτι θα παιζει στον player; Καλησπέρα, Για να βλέπετε σωστά τους υπότιτλους θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ANSI και όχι σε UTF-8. Οπότε πριν αντιγράψετε τους υπότιτλους στο DVD, ανοίξτε τους με το Notepad και κάντε "Save As". Αν το encoding ΔΕΝ είναι ANSI, επιλέξτε το και αποθηκεύστε το αρχείο. Αν είναι σε UTF-8 θα βλέπετε "κινέζικα" και με το νέο firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Γειά σας παιδιά..! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το 7079 παίζει xvid.... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfragkia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Γειά σας παιδιά..!Θα ήθελα να ρωτήσω αν το 7079 παίζει xvid.... Ευχαριστώ! Ναι φίλε μου παίζει (δε βλέπω άλλωστε κανένα λόγο για οποιοδήποτε player που μπορεί να παίξει το εμπορικό divx να μην παίζει το ελεύθερο xvid). Το 7079 το αγόρασα χτες. Χωρις καμια "μετατροπή" (out of the box): Παιζει xvid & dixv με εξωτερικούς υπότιτλους srt (ελληνικούς εννοείται) απο DVD-R DVD+R DVD+RW (αυτά δοκίμασα εγώ) καθώς και *.divx (XSUB ενσωματωμένοι) χωρίς πρόβλημα. Δεν έχω προλάβει να δω τι γίνεται με "περιεργες" ταινίες (υψηλό bitrate, AC3 ήχο κτλ) αλλά so far so good! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Αγορασα και εγω το 7079. Παιζει χωρις καμμια μετατροπη (out of the box) xvid & dixv με εξωτερικούς υπότιτλους srt (ελληνικούς εννοείται). Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο μικροι οι υποτιτλοι. Οποτε ειπα να περασω το αναβαθμισμενο firmware. Γραφω κανονικα το cd με τα 3 αρχεια,το βαζω στο 7079,μου λεει οτι κανει "programming,please wait" , μετα πεταει το δισκο εξω,τον βγαζω,αλλα δε φαινεται να εχει αλλαξει firmware. Το μενου ειναι ολοιδιο,λεει united με την εγγυηση της αμοιριδης κλπ, οπως και πριν δηλαδη,ενω οι υποτιτλοι παραμενουν μικροι. Εχετε καταφερει να κανετε update στο firmware του 7079? Γιατι σε εμενα απο οτι φαινεται δεν κανει.. Μια σημείωση πάντως... Τα συγκεκριμένα firmware πρέπει πλεόν να φοριούνται στα κομμάτια που τώρα κυκλοφορούν στην αγορά καθώς είδα σε ολοκαίνουργιο και αφλασάριστο διορθωμένες τόσο τις ενδείξεις του μενού OSD όσο και των υποτίτλων!! Ειναι σιγουρο αυτο? Πως μπορω να καταλαβω αν εχει απο τη μανα του το καινουριο firmware? Ποιες ειναι οι διορθωμενες ενδειξεις στο μενου osd για να το ελεγξω? Παντως οι υποτιτλοι μου φαινονται λιγο μικροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfragkia Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Το πιθανότερο είναι πως ναι (για αυτο έχει προστεθει και στο μενου η επιλογή γλώσσας Ελληνικών υποτιτλών)... Μια λύση (αν σου φαίνονται τραγικά μικροί οι υπότιτλοι) είναι η λύση των ενσωματωμένων XSUB με το AVIAddXSub (πολύ γρήγορο και ευκολο). Για το UNITED προτείνω VP 450 και CP 360, ενώ τα Verdana 20 φαίνονται ερκετά μεγάλα χωρίς να βγαίνουν εκτος κάδρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebMind Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Πάντως αυτό που παρατήρησα είναι πως το UNITED δεν παίζει όλα τα format DivX συγκριτικά με το GVG-420. Το καλό είναι πως σου επιτρέπει να επιλέγεις εσύ τους υπότιτλους αλλά αυτό το κόκκινο λαμπάκι (power) είναι πραγματικά εξοργιστικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feremoni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα τα αρχεία με το firmware δεν υπάρχουν στο rapidshare. Υπάρχει η δυνατότητα να ανέβουν ξανά για να δοκιμάσω και εγώ τη τύχη μου με το 7079; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τα αρχεία τα κατέβασα για 2 λόγους... 1. Τα μοντέλα που πωλούνται εδώ και αρκετούς μήνες (ουσιαστικά 1 μήνα μετά την αρχική μου ανάρτηση) φέρουν αυτές τις ρυθμίσεις. 2. Από ένα σημείο και ύστερα (εδώ και μερικούς μήνες) υπήρξε ένα μικρό revision στις πλακέτες. Τα τελευταία κομμάτια φέρουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ελληνικούς υπότιτλους, αλλά αν κάποιος κάνει "βλακεία" και τα φλασάρει από πάνω... τότε θα πάρει τη συσκευή στο χέρι! (κοινώς άλλο firmware για άλλη πλακέτα). Ενημερωτικά, ανάλογες ρυθμίσεις και πλήρη συμβατότητα με Ελληνικούς υποτίτλους MPEG4 φέρουν ΟΛΑ τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά από FUNAI/F&U/UNITED/HYUNDAI (για τα HYUNDAI ΠΡΟΣΟΧΗ στα μοντέλα που η συσκευασία ΔΕΝ γράφει Ελληνικά πουθενά, γιατί είναι παραεισαγωγές που ΔΕΝ υποστηρίζουν Ελληνικά, και ΔΕΝ έχουν επίσημη αναγνώριση/εγγύηση!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.