Προς το περιεχόμενο

Νέες εκδόσεις firmware για εκδόσεις DVD της UNITED

yositosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα αυτο με το εξοχικο το εχω κανει και γω με ενα silvercrest 6510 που εχει vga εξοδο απο μονο του και το εχω βαλει σε μια παλια crt 15''!

αυτο που ειπες για το καλωδιο scart>vga υπαρχει? το εχεις εσυ?

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αδερφέ προφανώς εννοείς Scart-to-Scart καλώδιο μιας και οι CRT δεν έχουν VGA θύρα!

Πάντως για τη δουλειά που το θέλεις κάνει μια χαρά... και είναι και σκυλί!

Δημοσ.

κατσε γιατι με μπερδεψες. τι εννοεις οτι οι CRT δεν εχουν vga?

εγω με το silvercrest 6510 που εχε vga εξοδο, το εχω βαλει σε μια οθονη υπολογιστη crt με το βυσμα vga!

ο φιλος ψαχνει καλωδιο scart to vga δηλαδη να βαλει το player στην εξοδο scart και να το συνδεση στο vga βυσμα της οθονης!

υπαρχει τετοιο καλωδιο?

Δημοσ.

Ok,παω να παρω το united.Για το καλωδιο παιδια ναι υπαρχει παρτε παραδειγμα εδω http://www.amazon.co.uk/Hama-SCART-To-VGA-cable/dp/B0002W69MY.Βεβαια το βρηκα με 3,5€ απο μαγαζι με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο.Επισης υπαρχουν και οδηγοι στο νετ για να το φτιαξετε εσεις

Δημοσ.

@Ampalon δε μας λες και το μαγαζι απ'οπου το πηρες?

united το 7080 και το 7077 το ειδα στο Media Markt 36.90 και 35 ευρω αντιστοιχα!

Δημοσ.

Ωραιο το 7079 τελικα.Τα αξιζει τα λεφτα του (35€ απο Κωτσοβολο).Επεσε και το firmware για ελληνικους υποτιτλους και ειναι τζετ.Το μονο σπαστικο ειναι το τηλεχειριστηριο που για να κανεις το οτιδηποτε πρεπει να σημαδεψεις μια περιοχη 3cm οπου ειναι το ματακι αλλιως στα @@ του.

Το καλωδιο απο οτι ειδα το εχει και ο Κωτσοβολος (τουλαχιστον του Βολου) αλλα ειναι 5 μετρα και το εχει 45€.Επισης το εχουν και τα expert στους καταλογους τους με 4€ για οποιον ενδιαφερεται.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!! Αγόρασαν εχθές οι γονείς μου το IQ 351 για να παίζει Divx και Xvid αλλά δεν εμφανίζει με τίποτα ελληνικούς υπότιτλους... Μήπως ξέρετε κάποιο Firmware για να διορθωθεί η κατάσταση ή αν κάνω εγώ κάτι λάθος??? Τα αρχεία avi και srt είναι με ακριβώς το ίδιο όνομα.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Ξερει καποιος τι encoding υποστηριζει το 7079; Τι πρεπει να βλεπω το gspot για να καταλαβω οτι θα παιζει στον player;

Δημοσ.

oraio to firmware gia to 7079, kanei kali doulia.Elpizo na ante3ei pio poli apo to

GVG pou eixa parei palaiotera kai stamatise na diavazei CDs/DVDs.

Mia erotisi, otan epilego .avi meta mou vgazei epilogi gia na epile3w .srt alla

afou exoun to idio onoma (video+sub) giati na prepei na to 3anaepile3w?

Einai ligo spastiko, ftiaxnei auto?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Zoran φοράνε όλα αυτά!

Για την αναβάθμιση ΜΗΝ μασάς! Προχώρα το... μιας και η διαδικασία είναι πολύ απλή και επομένως δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!! (αν είσαι τόσο γκαντέμης πια τι να πω)

εκανα την βλακεια :cry:και εγκατεστησα το firmware για το dvx7078 μια μερα μετα αφου το αγορασα απο τα καρφουρ.Δεν παιζει τιποτα τωρα:cry:.Μαλλον το χαλασα.Τζαμπα τα λεφτα που εδωσα. Ξερει κανεις Αν μπορει με καποιο τροπο να ξαναγινει οπως πριν ή το πεταω στα σκουπιδια?:confused:

Εκανα λαθος και εγκατεστησα λαθος firmware για τη συσκευη μου. Τελικα η βιασυνη, οτι χειροτερο.Οποτε

ακυρο το σχολιο

Δημοσ.

Εναλλακτικά πάντως μπορείς να δοκιμάσεις να το ξαναφλασάρεις, μπας και δεν πήρε σωστά το λογισμικό! Η ουσία είναι ότι αυτό το firmware είναι ότι καλύτερο δυνατό... μιας και έχει στρώσει τις ασυμβατότητες, έχει διορθώσει τα σφάλματα αντιστοίχισης μενού, και φυσικά η γραμματοσειρά έχει μεγαλώσει κατά ένα μέγεθος! Ως προς τα αρχεία υποτίτλων, τα .srt υποστηρίζονται, για .sub και .ssa δεν γνωρίζω οπότε και δεν απαντώ!

Φιλε μου μηπως ξερεις πως μπορω να ξαναφλασσαρω το δικο μου dvx7078? Meta apo thn apotyxia poy eixa me to update firmware του μοντελου μου? Να εγκατασταθει εκ νεου το λειτουργικο. Γιατι τελικα εκανα την μ@@@@ να κανω update το firmware για το μοντελο dvd7078 kai oxi gia to dvx7078 pou exw egw. Opote akyro to proigoumeno post. Apla twra den paizei tipota an kai to akouw na ksekinaei na diavasei.VGAZEI BAD DISK.Opoiadhpote plhroforia eyprosdekti

Δημοσ.

Κοιτα κανε την τσατσια και πηγαινε το πισω και πες τους οτι δε δουλευει :mrgreen:.Ιδιως αφου το πηρες απο καρφουρ σιγα μην ασχοληθει ο υπαλληλος με το αν εχεις αλλαξει το firmware,που κατα πασα πιθανοτητα δε θα ξερει καν τι ειναι

Δημοσ.

καλησπερα

αγορασα το united dvd 7079 που δεν εχει ελληνικη υποστηριξη

ξερει κανεις απο σας να μου πει που βρισκω το νεο firmware και πως το αναβαθμιζω?

Δημοσ.
καλησπερα

αγορασα το united dvd 7079 που δεν εχει ελληνικη υποστηριξη

ξερει κανεις απο σας να μου πει που βρισκω το νεο firmware και πως το αναβαθμιζω?

στο πρώτο μήνυμα αυτού του thread :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...