Προς το περιεχόμενο

Νέες εκδόσεις firmware για εκδόσεις DVD της UNITED

yositosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  atsikas2004 είπε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΤΟ DVD United 7079 ΜΕ 35Ε ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ? Η ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ chipset

:confused: :confused:

Εγώ το πήρα από κωτσόβολο και έβαλα το firwmware που postαρε ο yositosi αλλά δεν έπαιξε. Έκανε όλη τη διαδικασία κανονικά αλλά τα ελληνικά δεν τα δείχνει. Σε .srt τουλάχιστον που δοκίμασα. Λέει: Με την εγγύηση Αμοιρίδης και κάτι άλλες βλακείες. Λέτε να άλλαξαν τίποτα; Το .srt αρχψείο υποτίτλων το έκανα Save as και σε ANSI, UTF8, Unicode και δεν έδειξε ελληνικά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει plz...:-?

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πατησες το κουμπι Subtitles απο το χειριστηριο του player? (Δε το εχω το United, απλα σε αρκετα χρειαζεται να πατησεις το κουμπι αυτο για να παιξουν)

Δημοσ.

Λοιπόν για όσα αναφέρονται...

1. Για το 7077... firmware γιοκ. Από ότι κατάλαβα αποτελεί το 7080 σε 2κάναλη έκδοση και αμφιβάλω πολύ αν θα το ξανακάνουν εισαγωγή... οπότε και το θεωρώ από χλωμό ως και αδύνατο να αλλαχτεί το firmware του!

2. Για το 7079, δεν έχει γίνει καμία αλλαγή σε ολοκληρωμένο οπότε δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας! Το αρχείο της ταινίας έχει το ακριβώς ίδιο όνομα με το το αρχείο των υποτίτλων (αλλαγή μόνο στην κατάληξη όπου το ένα είναι .srt, και το άλλο .avi)? Του έδωσες PLAY επιλέγοντας το αρχείο υποτίτλου? Η ταινία δεν ξεκινάει καθόλου, ή ξεκινάει αλλά δεν βλέπει καθόλου υπότιτλο??

Γενικότερα πάντως παίζει να χτυπάει κάτι στον υπότιτλο (και κατά συνέπεια στην ταινία που παίζεις)!!! Δοκίμασες καμία άλλη ταινία ή κανέναν άλλο υπότιτλο για αυτή την ταινία?

Εναλλακτικά πάντως μπορείς να δοκιμάσεις να το ξαναφλασάρεις, μπας και δεν πήρε σωστά το λογισμικό! Η ουσία είναι ότι αυτό το firmware είναι ότι καλύτερο δυνατό... μιας και έχει στρώσει τις ασυμβατότητες, έχει διορθώσει τα σφάλματα αντιστοίχισης μενού, και φυσικά η γραμματοσειρά έχει μεγαλώσει κατά ένα μέγεθος! Ως προς τα αρχεία υποτίτλων, τα .srt υποστηρίζονται, για .sub και .ssa δεν γνωρίζω οπότε και δεν απαντώ!

Πάντα να έχουμε υπόψη μας ότι πρόκειται για MPEG4 players που υποστηρίζουν ΜΟΝΟ DivX 4.x και 5.x!! Αν θέλουμε πραγματικό ΠΛΗΡΗ DivX Player τότε πρέπει να τα ακουμπήσουμε παραπάνω και να πάρουμε μια συσκευή που να φέρει το λογότυπο "DivX Certified" στη συσκευασία! Αντιθέτως όση υποστήριξη μας παρέχει η συσκευή... πρέπει να λέμε και ευχαριστώ καθώς είναι κάτι το οποίο μας παρέχεται δωρεάν (όταν μια συσκευή είναι DivX Certified πάει να πει ότι πρώτον φοράει ακριβότερο ολοκληρωμένο, καθώς και επίσης ότι έχουν καταβληθεί τα πνευματικά δικαιώματα, πράγματα που απογειώνουν αισθητά την τιμή)!! Όπως και να το κάνουμε για τα φράγκα τους αυτά τα μηχανήματα είναι αστέρια (πάντα για τα λεφτά τους)... :P

Δημοσ.
  yositosi είπε:

2. Για το 7079, δεν έχει γίνει καμία αλλαγή σε ολοκληρωμένο οπότε δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας! Το αρχείο της ταινίας έχει το ακριβώς ίδιο όνομα με το το αρχείο των υποτίτλων (αλλαγή μόνο στην κατάληξη όπου το ένα είναι .srt, και το άλλο .avi)? Του έδωσες PLAY επιλέγοντας το αρχείο υποτίτλου? Η ταινία δεν ξεκινάει καθόλου, ή ξεκινάει αλλά δεν βλέπει καθόλου υπότιτλο??

Η ταινία ξεκινάει και πριν παίξει σου δείχνει στο φάκελο που είναι το .avi όλα τα αρχεία και επιλέγεις ποιον υπότιτλο θέλεις για την ταινία. Ξεκινάει η αναπαραγωγή και τους δείχνει αλλά όχι ελληνικά (όπως όταν λείπει η κωδικοποίηση στον explorer και το γυρνάμε σε ISO8859_7 ας πούμε).

Αναφορά σε κείμενο
Γενικότερα πάντως παίζει να χτυπάει κάτι στον υπότιτλο (και κατά συνέπεια στην ταινία που παίζεις)!!! Δοκίμασες καμία άλλη ταινία ή κανέναν άλλο υπότιτλο για αυτή την ταινία?

Δοκίμασα άλλη ταινία και μου κάνει τα ίδια :( Γιατί ρε gmt...

Αναφορά σε κείμενο
Εναλλακτικά πάντως μπορείς να δοκιμάσεις να το ξαναφλασάρεις, μπας και δεν πήρε σωστά το λογισμικό!

Μάλλον αυτό θα κάνω αν και όλα πήγαν καλά....

Ευχαριστούμε πάντως για τα αρχεία!

Δημοσ.

τελικά η λύση είναι η εξής:

Μετά το flash στο firmware, πρέπει να μπεις στο μενού και να αλλάξεις τους υπότιλους Divx από κεντρικής ευρώπης σε ελληνικά.........

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το DVX 7078. Απ' όσο βλέπω κανείς δεν έχει δοκιμάσει να βάλει το firmware που αναφέρεται, οπότε είμαι λίγο διστακτικός. Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάπου το επίσημο για να κάνω rollback σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Παρεμπιπτόντως, τι chip φοράνε τα united? Mediatek, ΕSS, κάτι άλλο??? Ξέρει κανείς να μας πει?

Δημοσ.

Zoran φοράνε όλα αυτά!

Για την αναβάθμιση ΜΗΝ μασάς! Προχώρα το... μιας και η διαδικασία είναι πολύ απλή και επομένως δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!! (αν είσαι τόσο γκαντέμης πια τι να πω)

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα το DVD 7080 απο Ηλεκτρονική 39Ε. Ακολούθησα τις απλούστατες οδηγίες του φίλου μας και τώρα παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παίδες την βοήθειά σας...

Ήμαρτον πια, αυτο το 6068 είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ!

ενώ είναι πραγματικά καλό στον ένα χρόνο που το έχω - δεν

μπόρεσα ποτέ να βρω καμιά αναφορά (ούτε λόγος για firmware)

Τι στο καλό; Ενα βγάλανε ?

Αν έχει κανείς κάτι υπόψη του ας ποστάρει plz.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ειχα και εγω προβλημα με τους υποτιτλους στο 7080 που ειχα αγορασει εδω και πολυ καιρο απο Media...Με το Filmware ολα διορθωθηκαν :-D RESPECT :-D...Επιτελους εποιασαν τοπο τα 39 ευρω..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  yositosi είπε:

Για την αναβάθμιση ΜΗΝ μασάς! Προχώρα το... μιας και η διαδικασία είναι πολύ απλή και επομένως δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!! (αν είσαι τόσο γκαντέμης πια τι να πω)

Και εκεί που φάνηκε ότι η αναβάθμιση είχε γίνει κανονικά....

μετά λύπης και οργής ανακαλύπτω ότι το DVX 7078 έπαψε μετά την αναβάθμιση να διαβάζει DVD δισκάκια (ενώ διάβαζε μια χαρά αμέσως πριν). Πετάει μήνυμα baddisc στο ledάκι και άγνωστος δίσκος στην τηλεόραση...

Καμιά ιδέα ρε παιδιά???

Καμιά πιθανότητα να βρεθεί το original firmware να κάνω rollback???

Γιατί, αλλιώς έχω μείνει με ένα άχρηστο και ογκοδέστατο cd player....

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς αν το United 7052 μπορεί να πάρει firmware? θα μπορεί να παίζει υπότιτλους?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια αυτα τα united ειναι καλα;Θελω ενα της πλακας μονο και μονο για να παιζει divx (με ελληνικους υποτιτλους εννοειται), να το εχω στο εξοχικο και να το συνδεσω με τη 14'' crt με ενα καλωδιο scart->vga.Γιατι αλλο εχει logo mpeg4 και αλλο divx,αλλο progresive scan κι αλλο οχι.Υπαρχουν αλλα εξισου φτηνα που να αξιζουν περισσοτερο απο αυτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...