Προς το περιεχόμενο

Αγορα Pda?

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προβω στην αγορα ενος καινουργιου Pda. Συγκεκριμενα το ΜΙΟ Ρ350(δοκιμασμενο και φτηνο). Θα το παρω σκετη συσκευη , αλλα θελω να το χρησιμοποιησω σαν GPS. Επειδη θελει κ ο πατερας μου να αγορασει ενα GPS , σκεφτηκα να παρουμε 2 ΜΙΟ και να αγορασουμε απο την NGI το Destinator. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν μπορω να αγορασω 1 destintor και να το εγκαταστησω και στα 2 Pda??? Και εαν γινεται αυτο , μεχρι ποσες ενεργοποιησεις μπορω να κανω? Αυτο το λεω επειδη , πες π.χ. οτι μου πεφτει και μου σπαει το Pda και παω και αγορασω αλλο , θα μπορω να το ξαναεγκαταστησω ή θα πρεπει να ξαναπληρωσω 149€?

Δημοσ.

Παιδια επειδη , δεν ειδα να απανταει κανενας , θα δωσω εγω την απαντηση , για την περιπτωση που θελει καποιος να μαθει , μιας και που τα εμαθα απο την NGI. Η καθε αδεια χρησης στοιχιζει 50? επειπλεον της κανονικης τιμης. Δηλαδη , 150?50?=200? για 2 αδεις χρησεις. Στην περιπτωση που αλλαξεις pda , η NGI σε καλυπτει πληρως , δινοντας σου καινουργιους κωδικους. Αυτα τα ολιγα. Εν αναμονη τωρα στην αγορα του pda......

Δημοσ.

Παιδια ειμαι πολυ προβληματισμενος..... Μου ειπε καποιος οτι το MIO , δεν ειναι καθολου καλο μηχανακι και οτι με το destinator θα εχει πολυ αργη ανταποκριση. Το εχει παρει κανεις? Εχει μενει ευχαριστημενος ή εχει προβληματα. Αν ξερει καποιος κατι καλυτερο , με λογικα χρηματα ας το προτεινει... Μην παω και πληρωσω τζαμπα χρηματα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...