edesp Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Νομίζω πως η σελίδα του Spyware Warrior θα σου φανεί χρήσιμη για να καταλήξεις τι πρέπει να εμπιστεύεσαι και τι να αποφεύγεις. Έχουμε πήξει στα μουφο anti-malware προγράμματα που δεν κάνουν τίποτα, όταν δεν είναι επιβλαβή κι όλας. Πολύ χρήσιμο το link αυτο, Blueviper! Σ' ευχαριστώ πολύ! Έχω ήδη κατεβάσει το AVG και το δοκιμάζω. Νομίζω πως προσφέρει όλα όσα θέλω και δεν είναι καθόλου βαρύ σε σχέση με το Spyware Doctor και SpySweeper. Μια δοκιμή θα με πείσει λοιπόν!!
GRECTORAS Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 μια δημοσκόπιση(όπως για τα αντιβιοτικά) θα ήταν πολύ χρήσιμη πιστεύω.(my opinion)
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Πω πω... αυτό το Spyware Doctor κάθεται στο pc σαν ζυμάρι στο στομάχι. Όπως το έβαλα θα φύγει. Αυτό δεν είναι real time scan, αυτό είναι ανάκριση στάζι.
accipio Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Πω πω... αυτό το Spyware Doctor κάθεται στο pc σαν ζυμάρι στο στομάχι. Όπως το έβαλα θα φύγει. Αυτό δεν είναι real time scan, αυτό είναι ανάκριση στάζι. Κι εγώ όταν το έβαλα για δοκιμή το 'στειλα από εκεί που ήρθε. Βαρύ κι ασήκωτο.
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Οπως αναφερα και πριν δεν ειναι αναγκη να το εχετε resident στην μνημη... Αρκει ενα Scan εστω μια φορα καθε 2 μερες.
dimitris2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 μια δημοσκόπιση(όπως για τα αντιβιοτικά) θα ήταν πολύ χρήσιμη πιστεύω.(my opinion) simfwnw an k pisteuw pws stin katigoria anti spyware iparxoun para polles protaseis kai einai adinaton na prosthethoun oles sti lista!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.