Προς το περιεχόμενο

jpg vs macos

islascanarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετεφερα σημερα πανω απο 2GB jpg's απο ενα xp pc σε mac και δε μπορω να δω κανενα!!!! εχω το cocoview!

ξερει κανεις τι παιζει?

edit: καποιες εικονες φορτωνουν και καποιες οχι, δε καταλαβαινω γιατι ομως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα απ'όλα, γιατί δεν χρησιμοποιείς τον default viewer, το Preview. Και δεύτερον, τί εννοείς "δεν μπορώ να δω κανένα"? Σου βγάζει κάποιο μήνυμα, κρασάρει κάτι?!?!

Ξαναλεω, ανοιγει πολλες φωτο (απο ψηφιακη μηχανη και κατεβασμενες απο www) αλλα επισης πολλες ΔΕΝ ανοιγει. Δεν ειμαι ειδικος σε imaging οποτε δε ξερω τι αλλο να πω. Εαν δεν εχει συμβει σε κανεναν αλλο τοτε ισως ειναι καποια ασυμβατοτητα απο win σε mac? Οντως μερικες φωτο τις ειχα επεξεργαστει με win προγραμματα! Ισως φταιει αυτο? Τωρα ομως τι γινετε...

• Super Moderators
Ξαναλεω, ανοιγει πολλες φωτο (απο ψηφιακη μηχανη και κατεβασμενες απο www) αλλα επισης πολλες ΔΕΝ ανοιγει. Δεν ειμαι ειδικος σε imaging οποτε δε ξερω τι αλλο να πω. Εαν δεν εχει συμβει σε κανεναν αλλο τοτε ισως ειναι καποια ασυμβατοτητα απο win σε mac? Οντως μερικες φωτο τις ειχα επεξεργαστει με win προγραμματα! Ισως φταιει αυτο? Τωρα ομως τι γινετε...

Όταν λες "πολλες ΔΕΝ ανοιγει" τι εννοείς - δείχνει μαύρο, βγάζει μήνυμα λάθους, τι;

Θέμα ασυμβατότητας του Mac με το πρότυπο jpg νομίζω είναι αστείο να το συζητάμε.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το Xee (μήπως είναι πρόβλημα του προγράμματος που χρησιμοποιείς);

Εκτός και αν παίζει κανένα άλλο πρόβλημα πριν "φύγουν" από τα windows (π.χ. για κάποιον λόγο να γίνονται corrupted, και γι'αυτο μερικά σου ανοίγουν στον mac και μερικά όχι). Αυτά που δεν ανοίγουν στο mac, ανοίγουν κανονικά στο pc?

Μπορείς να διευκρινήσεις εάν αυτά που δέχονται την επεξεργασία ανοίγουν κανονικά στον mac?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...