igloo Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Γεια χαρά.Διάβαζα την συνέντευξη του ιδρυτή του insomnia και συγκράτησα ότι το site είχε πάντα πρόβλημα με τους servers και τώρα όμως έχει καταλήξει σε κάτι καλό.Επειδή θέλω και εγώ να αλλάξω server γιατί όσο το site μου μεγαλώνει δεν συμφέρει να το έχεις σε server στην Ελλάδα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η εταιρία που έχει καταλήξει το insomnia,να πάω και γώ και έτσι να γλυτώσω την ταλαιπωρία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορείτε να απαντήσετε και με pm.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Γεια χαρά.Διάβαζα την συνέντευξη του ιδρυτή του insomnia και συγκράτησα ότι το site είχε πάντα πρόβλημα με τους servers και τώρα όμως έχει καταλήξει σε κάτι καλό.Επειδή θέλω και εγώ να αλλάξω server γιατί όσο το site μου μεγαλώνει δεν συμφέρει να το έχεις σε server στην Ελλάδα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η εταιρία που έχει καταλήξει το insomnia,να πάω και γώ και έτσι να γλυτώσω την ταλαιπωρία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορείτε να απαντήσετε και με pm. Δεν χρειάζεται topic - αρκεί ένα pm στον Hal9000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.