MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Πριν απο χρονια πρωταγορασα ενα Siemens S25 κι ημουν ευχαριστημενος κι εκτοτε αυτη τη μαρκα αγοραζα. Τελος παντων επειδη θα χρειαστει να αγορασω καποια στιγμη ενα καινουριο πηγα στα μαγαζια αλλα δε βλεπω να εχουν! Τι στο καλο βαρεσε λουκετο η εταιρεια με την παραγωγη κινητων? :roll:
firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Έγινε κάποιος συνεταιρισμός με την Nokia στον τομέα τηλεπικοινωνιών. Ίσως για τον λόγο αυτό...
boubou Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 http://www.e-shop.gr/search_tel.phtml?category=%CA%C9%CD%C7%D4%CF+%D4%C7%CB%C5%D6%D9%CD%CF&developer=SIEMENS
ATG Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 H Siemens networks συγχωνευθηκε με την Νοκια. Ο τομεας κινητων πουληθηκε στην benq και μετα εκλεισε.
MrSeanKon Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Thanks folks αρα παμε για αλλη μαρκα (κι οχι για αλλες πολιτειες). Μαλλον σε Μοtorola LOL αμα κι αυτη θα βαρεσει διαλυση θα ειμαι τοπ γκαντεμης!
MrSeanKon Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Γιατι ειμαι μυστηριος ανθρωπος. Moυ το εχουν πει και διαφοροι στενοι φιλοι αυτο (δεν ειναι δικη μου αποψη). Πηρα ενα ψυγειο LG και μου βγηκε μουφα (παρολο που η TFT LG 19" σκιζει) και λεω ΓΚΡ δεν ξαναπαιρνω LG.
MrSeanKon Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Tεσπα το πηραμε το κοριτσι (ε το νεο κινητο εννοω).... Ενα Motorola V3-L μαυρο θα το παιζω Γκλετσος! Ελπιζω να μου βγει καλο κι οχι μουφα γιατι θα ΓΚΡ....:evil:
gtsamour Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Από Siemens σε Motorola..... χάλια μαύρα και τα δύο
KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 πιστεψε το chocolate αξιζει,οχι αστεια.... Από ποια άποψη αψίζει και χωρίς αστεία; Από δυνανότητες; Μενού;
poscaman Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 εξαρταται απ'το τι ζηταει ο καθενας απ'το κινητο του.για μενα αξιζει για το μεγεθος του,τον σχεδιασμο του,την κομψοτητα του (!!) (ναι,ειναι πανεμορφο)...οσο για τα υπολοιπα να παιρνει τηλ και να στελνει μην ειναι η δουλεια του,μην ειμαστε πλεονεκτες...
KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Το μέγεθός του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Από σχεδιασμό είναι σίγουρα πρωτότυπο και όμορφο. Αλλά από οτιδήποτε άλλο δεν λέει και πολλά. Οποτε μάλλον για καμιά κοπέλα που κοιτάζει μόνο μούρη και δεν κάνει και τίποτα με δαύτο, καλό είναι.
MrSeanKon Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 gtsamour επειδη δε με ξερεις εχω να σου πω οτι ειμαι ενα πολυασχολο ατομο (σερφαρω με το σταγονομετρο) και γιαυτο το λογο δεν καθομαι να @@ζομαι σαν τον πιθηκο και να ψαχνω με τις ωρες τι θα παρω και τι οχι μπαινω στο μαγαζι και λεω φερε αυτο ουτε ρωταω πολλα (ιδανικος πελατης). Απο εκει και περα καλυτερο μου φαινεται οτι ειναι απο το προηγουμενο που ειχα κι ουτε χρειαζομαι το κινητο για εξηζητημενες χρησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.