Προς το περιεχόμενο

ΓΙΟΚ Siemens κινητα??

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο χρονια πρωταγορασα ενα Siemens S25 κι ημουν ευχαριστημενος κι εκτοτε αυτη τη μαρκα αγοραζα.

Τελος παντων επειδη θα χρειαστει να αγορασω καποια στιγμη ενα καινουριο πηγα στα μαγαζια αλλα δε βλεπω να εχουν!

Τι στο καλο βαρεσε λουκετο η εταιρεια με την παραγωγη κινητων? :roll:

Δημοσ.

H Siemens networks συγχωνευθηκε με την Νοκια.

Ο τομεας κινητων πουληθηκε στην benq και μετα εκλεισε.

Δημοσ.

Thanks folks αρα παμε για αλλη μαρκα (κι οχι για αλλες πολιτειες).

Μαλλον σε Μοtorola LOL αμα κι αυτη θα βαρεσει διαλυση θα ειμαι τοπ γκαντεμης! :mrgreen:

Δημοσ.

Γιατι ειμαι μυστηριος ανθρωπος. :mrgreen:

Moυ το εχουν πει και διαφοροι στενοι φιλοι αυτο (δεν ειναι δικη μου αποψη).

Πηρα ενα ψυγειο LG και μου βγηκε μουφα (παρολο που η TFT LG 19" σκιζει) και λεω ΓΚΡ δεν ξαναπαιρνω LG. :)

Δημοσ.

Tεσπα το πηραμε το κοριτσι (ε το νεο κινητο εννοω)....

Ενα Motorola V3-L μαυρο θα το παιζω Γκλετσος! :mrgreen:

Ελπιζω να μου βγει καλο κι οχι μουφα γιατι θα ΓΚΡ....:evil:

Δημοσ.

εξαρταται απ'το τι ζηταει ο καθενας απ'το κινητο του.για μενα αξιζει για το μεγεθος του,τον σχεδιασμο του,την κομψοτητα του (!!) (ναι,ειναι πανεμορφο)...οσο για τα υπολοιπα να παιρνει τηλ και να στελνει μην ειναι η δουλεια του,μην ειμαστε πλεονεκτες...

Δημοσ.

Το μέγεθός του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Από σχεδιασμό είναι σίγουρα πρωτότυπο και όμορφο. Αλλά από οτιδήποτε άλλο δεν λέει και πολλά. Οποτε μάλλον για καμιά κοπέλα που κοιτάζει μόνο μούρη και δεν κάνει και τίποτα με δαύτο, καλό είναι.

Δημοσ.

gtsamour επειδη δε με ξερεις εχω να σου πω οτι ειμαι ενα πολυασχολο ατομο (σερφαρω με το σταγονομετρο) και γιαυτο το λογο δεν καθομαι να @@ζομαι σαν τον πιθηκο και να ψαχνω με τις ωρες τι θα παρω και τι οχι μπαινω στο μαγαζι και λεω φερε αυτο ουτε ρωταω πολλα (ιδανικος πελατης). :mrgreen:

Απο εκει και περα καλυτερο μου φαινεται οτι ειναι απο το προηγουμενο που ειχα κι ουτε χρειαζομαι το κινητο για εξηζητημενες χρησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...