Προς το περιεχόμενο

Pc βασισμενο σε καρτα γραφικων MSI 7950

kaiowas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πριν κανα μηνα+ μια MSI 7950 και θελω να φτιαξω ενα ψιλοκαλο PC εχοντας ως αρχη την καρτα γραφικων. Πανω κατω λεω να δωσω καμια 800-1000 ευρω για τα υπολοιπα.

Απο επεξεργαστη αν και τοσο καιρο ειχα AMD λεω να περασω σε Ιντελ μιας και διαβασα μεσα στο φορουμ οτι προς το παρον εχουν το πανω χερι. κανα 6300 σκεφτομουν.

Αν γινετε να μου προτινετε Processor, MB, PowerSupply, μνημες 2G μαλλον(667 η 800? με τις 800αρες θα δω καμια μεγαλη διαφορα στο συγκεκριμενο μηχανημα) και μια καλη TFT 17'+

Απο ολα αυτα αυτο που με καιει πολυ ειναι η MB κυριως, με τα αλλα πανω κατω θα βγαλω ακρη. Αλλα με την MB δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω για να χρησημοποιησει σε καλο βαθμο τις δυνατοτητες της καρτας γραφικων.

Τελος το μηχανημα ειναι κυριως για gaming, music progs κτλπ.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ. Ξεχασα Ψυκτρες και τα σχετικα, οπως και αν εχετε υποψη σας κανα funky κουτι σε λογικες τιμες 100-130 ευρω

Δημοσ.

φιλε μου με τα 800-1000 παιρνεις κατι καλο απο ολα ΕΚΤΟΣ απο την οθονη....

μητρικη:μια με το 680 της NVIDIA ->λογω linkboost καρτα γραφικων nvidia με τσιπσετ nvidia κανουν δυνατο συνδυασμο (εννοω δυνατοτερο απο nv chipset+αλλη καρτα γραφικων/nv καρτα γραφικων +αλλο τσιπσετ)....εχω δει με τα ματακια μου συστηματα με τσιπσετ nv+καρτα γραφικων nv να παρουσιαζουν καπως δυνατοτερη (πολυ αισθητη σε παιχνιδι) αποδοση απο οτι μηχανηματα με ΟΛΟΙΔΙΑκαρτα γραφικων και ολοιδιο επεξεργαστη αλλα τσιπσετ αλλης εταιριας....βεβαια το 680 εχει καποια αλλα σπαστικα μικροπροβληματα.....διαλεξε:σταθεροτητα(ιντελ) η παιχνιδια(nv)

μνημες 667 vs 800 αν δεν κλοκαρεις η διαφορα θα ειναι μονο στα bench και μαλιστα μικρη...σε παιχνιδια ψιλοαορατη....

τροφοδοτικο:με κατι γυρω στα 500 εισαι παρα μα παρα πολυ ανετα

επεξεργαστης:αν κανεις λιγο υπομονη παιρνεις q6600 με γυρω 300ευρωπουλα...αλλιως τωρα τον 6600/6400 του λαου...

Δημοσ.

Nai, men alla, ti/poio akrivos Amd exeis??

An kati se 64 2800-3200, eisai sigouros oti p.x. kapoios 3800/4000, den tha ekane -sxetika ftina!- ti douleia gia kapoio kairo? H akomi na dokimazes oso pairnei o/c se afto pou exeis tora?

[Ypotheto eisai se s939, an eisai se sAM2 => den yparxei thema :mrgreen:]

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Εχω AMD2400 και εδω και 2 χρονια σκεφτομε την αναβαθμιση. Δεν θελω κατι να κανει την δουλεια για καποιο καιρο, γιατι απλα εδω και 2 χρονια αυτο κανω....αναβαλλω συνεχεια την αναβαθμιση. Ειναι καιρος για μια καλη αναβαθμιση γιατι ετσι κ αλλιως θα ειναι δωρο το PC. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...