funkyjohny Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Παιδιά γεια σας.Εχω μία Sony F828 και επειδή θέλω να αγοράσω μια μνήμη θέλω αν ξέρει κανείς να μου πει τι διαφορά έχει η επιλογή fine από την επιλογή standar.Ας πούμε για να γίνω πιο κατατοπιστικός ότι στην επιλογή fine έχει 12 λεπτά βίντεο(στο 1Gb μνήμης)και 40 λεπτά σε standar.Γιατί αυτή η διαφορά;
Da_rudakos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Kalimera.I diafora sthn poiothta einai terastia otan kounas tin camera. An einai akiniti estiasmeni se kati den einai poly megali.An baleis omos me ti standard poiothta na trabikseis video kai kouniese i kounas ti camera tha katalabeis amesos ti diafora.Ego prosopika xrhsimopoio mono ti fine. Alloste 11:50min an den kano lathos den einai liga (gia 1gb)
kleidokratwr Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ουσιαστικά η διαφορά είναι στα fps [frames per second] Στην standard λέει οτι είναι 25, ενώ δεν είναι "πραγματικά" διότι παρατηρείς σπασίματα όταν κινείται το χέρι. Στην fine είναι 30 γι αυτό και ακόμα και να κινείς το χέρι δεν παρατηρείς τόσο πολλά σπασίματα όσο στην standard. Επίσης νομίζω οτι έχει και πιο ποιοτικό ήχο.
funkyjohny Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Paidia euxaristo poli gia tis diafotistikes sas apantiseis.Na ste kala.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.