Προς το περιεχόμενο

Sports TV

ts00ts00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς καμιά ιστιοσελία ώστε ΧΩΡΙΣ συνδομές να μπορώ να βλέπω κανάλια από όλο τον κόσμο. Κυρίως το θέλω για να παρακολουθώ ξένα ευρωπαικά πρταθλήματα ποδοσφαίρου από ξένα καλάλια.

Δημοσ.

Στο sopcast ξέρω πως έχει πολλές αναμεταδόσεις, αλλά προσωπικά δε μου αρέσει ιδιαίτερα.

Από εκεί και πέρα, αν ψάξεις λίγο στο forum, έχω δει πολλά παρόμοια θέματα.

Πάντως, η πιο καλή λύση, είναι να βάλεις μία δορυφορική και να τελειώνεις! ;)

Τέλος:

ιστιοσελία

ιστο... -> της αράχνης (σωστή επιλογή)

ιστιο... -> του καραβιού (λάθος επιλογή)

Βάλε και ένα "δ" και είσαι οκ! :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ean theleis dokimase tin myPoco Toolbar i opoia vriskete stin ypografi mou exei 20 Sports Channels , Espania Sports , Basket TV , Eurosport klp

Poly kalo to toolbar pou proteines file, an kai to idaniko 8a itane na mporouse na ginei ena mikro customize, wste na pros8etei kai o ka8e user site tis epilogis tou.

A nai, kai na epaize kanali sta sports pou na edeixne live to champ. league tis Tritis... :)

Δημοσ.

και εγω πρωτη φορα βλεπω απευθειας ετσι. οι κοκκνοι μαζικη υποχωρηση εχουνε κανει.

Δημοσ.

To καλύτερο site είναι το myp2p.eu, αλλά εκτός από αυτό τι άλλο παίζει σε παρόμοιο ή σχεδόν παρόμοιο στυλ?

Δημοσ.

paidia poly kalo to myp2p, kai me arketa kalh analysh... dysthxws to anakalypsa ligo arga, gia thn akriveia thn wra pou xtypousan ta penalti... krima exasa olo ton ypoloipo agwna...

Δημοσ.

Gia na katalavw re paidia to eidate live ton imiteliko? Xerei kaneis pou mporoume na doume to Final Four? An den uparxei live xerei kaneis times gia pay per view gia to final four? Pantws xtes ton imiteliko ton poulouse i uefa meso supersport 6 euro. Megali klepsia ta 6 euro gi aena mats.

Δημοσ.

αν εχεις δορυφορικο πιατο δεν υπαρχει περιπτωση να μην δεις το φαιναλ4 φυσικα με μια ΣΚΥΣΤΑΡ2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...