Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά,

οτι δεν μπορούμε να "ακυρώνουμε" οποιονδήποτε νόμο δεν μας αρέσει. Εμένα πχ δεν μου αρέσει που σκάω τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο, ούτε μου αρέσει που το ΙΚΑ μου πίνει το αίμα για μια σύνταξη που δεν θα πάρω ποτέ, αλλά απο την στιγμή που όλοι πληρώνουν (λέμε τώρα) θα πρέπει να πληρώσω και γω. Διαφορετικά είναι σαν να λες οτι οι άλλοι που το κάνουν είναι μαλάκες.

Επίσης εγώ θα γούσταρα να κυκλοφορώ με την μαλαπέρδα έξω κάθε μέρα. Δεν το κάνω όμως, γιατί θα έχω πρόβλημα. Το γεγονός οτι κάνω κάποια πράγματα που υποχρεώνομαι να τα κάνω, δεν με κάνει άβουλο πράσινο πρόβατο.

Και στο κάτω κάτω για να μην έχεις άγχος με τον "δύσκολο" δρόμο που επέλεξες (αυτό σόρρυ αλλά είναι για γέλια) γιατί δεν φεύγεις για πάντα για εξωτερικό?

Και ξαναλέω απο την στιγμή που δεν έχεις πάει στρατό είναι οξύμορο να μιλάς γι'αυτόν.

Όσο για το φαί - και επειδή επιμένεις να έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις ζήσει - και επειδή έτυχε για ένα διάστημα να είμαι και μάγειρας, σου λέω, οτι οτιδήποτε λιγμένο/αλλιωμένο υπάρχει σε αποθήκες πετιέται. Ακόμα και σε μαγαζί απέναντι απο την ακρόπολη βρέθηκε αλλιωμένο κρέας τι σημαίνει αυτό?

Σε όλη μου την θητεία ένας μόνο έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αυτό από delivery.

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, ιογενής μινιγγίτιδα ξέρεις τι σημαίνει; Από τι προκαλείται; Όχι, προφανώς.

Αλλά, εδώ μου έβαλες "πηγή" για γαστρεντερίτιδα από...catering, στο να συνδυάσεις την ιογενή μινιγγίτιδα με τα τρόφιμα θα κόλλωνες...

Δημοσ.

Πράγματι δεν έχει καμία σχέση με τα τρόφιμα, απλά το έβαλα για ποικιλία...

Πάρε και μερικές γαστρεντερίτιδες

2004

http://www.army.gr/n/g/publications/press/2004/7/

2005

http://www.army.gr/n/g/publications/press/2005/58/

http://www.army.gr/n/g/publications/press/2005/17/

http://www.army.gr/n/g/publications/press/2005/57/

http://www.army.gr/n/g/publications/press/2005/84/

http://www.army.gr/n/g/publications/press/2005/125/

Πάντως αν δε σου άρεσε η γαστρεντερίτιδα....τα συμπτώματα δηλητηρίασης σε 80 στρατεύματα δεν σου άρεσαν;

Αν δεν σου αρέσουν οι όμηροι και οι σκοπιές σου έχω παραθέσει ουκ ολίγα link απο In.gr και Ελευθεροτυπία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε φίλε, έλεος με τους όμηρους. Ιογενής μηνιγγίτιδα. Φυματίωση; Μήπως και για το AIDS φταίει το χοιρινό;

Δημοσ.

Και στο κάτω κάτω για να μην έχεις άγχος με τον "δύσκολο" δρόμο που επέλεξες (αυτό σόρρυ αλλά είναι για γέλια) γιατί δεν φεύγεις για πάντα για εξωτερικό?

Γιατί υπάρχει κάτι που λέγεται οικογένεια, γυναίκα κτλ τα οποία δεν θέλω να αφήσω πίσω ή να τους αλλάξω ριζικά τη ζωή...

Και ξαναλέω απο την στιγμή που δεν έχεις πάει στρατό είναι οξύμορο να μιλάς γι'αυτόν.

Κάνεις λάθος, οξύμορο είναι το επιχείρημά σου http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Όσο για το φαί - και επειδή επιμένεις να έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις ζήσει - και επειδή έτυχε για ένα διάστημα να είμαι και μάγειρας, σου λέω, οτι οτιδήποτε λιγμένο/αλλιωμένο υπάρχει σε αποθήκες πετιέται. Ακόμα και σε μαγαζί απέναντι απο την ακρόπολη βρέθηκε αλλιωμένο κρέας τι σημαίνει αυτό?

Σε όλη μου την θητεία ένας μόνο έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αυτό από delivery.

Τι κρίμα που όλα αυτά τα Links που σου παρέθεσα σε διαψεύδουν.

Ρε φίλε, έλεος με τους όμηρους. Ιογενής μηνιγγίτιδα. Φυματίωση; Μήπως και για το AIDS φταίει το χοιρινό;

Βρε άσε την φυματίωση και την μηνιγγίτιδα....

Σου παρέθεσα πληθωρα Link με τροφική δηλητηρίαση!!! δεν έχεις να πείς τίποτα για αυτά τα χάλια; Έλεος με τις υπεκφυγές...μάλλον δεν έγινες τόσο άντρας στον στρατό για να υπεκφεύγεις τόσο πολύ.

Δημοσ.

ZAKKWYLDE,ναι ειναι οπως τα λες.... εγω που υπηρετησα εκει 'δουλευα' για το κρατος και ειμουν ενα γραναζι του...

ενω εσυ κακομοιρε νομιζεις οτι δουλευεις για την παρτυ σου καθαρα,ε;

ξυπνααααα που νομιζεις οτι πανε οι φοροι απτη βενζινη που βαζεις;

που παει η εφορια που πληρωνεις;;;

που νομιζεις οτι πανε ολα;;;; ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

μια ζωη δουλευεις για το κρατος.

Ο στρατος που ειναι μερικοι μηνες σε πειραξε;

Δημοσ.

Δεν έχω τέτοιες αυταπάτες φίλε μου....αλλά εμένα μου μένουν στο τέλος 2-3 χιλιάρικα στην άκρη χωρίς να ρισκάρω τη ζωή μου...ενώ τα 4.000 σε 18 μήνες δεν φτάνουν ούτε για τσιγάρα.

Δημοσ.

εμα πεστο απτην αρχη οτι η πρωτη προτεραιοτητα για σενα ειναι το να καθεται ο πωπος σου σε θερμενομενο μαξιλαρι !!!

\Ο κλασσικος καλοπερασακιας ελληνας.

Μην τυχον κουραστω,μην τυχον ριψοκινδυνεψω, μη τυχον ιδρωσω...

μετακινουμε μονο 2 μετρα απτον καναπε μου...οχι πιο περα γιατι μπορει να ιδρωσω.

Ελεος ρε παιδια τι καθομαστε και συζηταμε.

Εγκαταλειπω το συγκεκριμενο τοπικ γιατι μαλλον ειμαστε απο αλλο πλανητη ο καθενας και δε συννενοουμαστε.

Αναρωτησου ποσα λεφτα πηρες εσυ απτον στρατο και μετα συγκρινετα με τα λεφτα που πηρα εγω απτο στρατο και ελα μιλα μου μετα. Ειπαμε, συγκρινουμε ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ και οχι ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΞΩ.

Α και τελος,τα λεφτα που δικαιουμουνα να παρω απταλεξιπτωτα ηταν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ. Με λιγα λογια το κρατος δε μου πηρε ουτε δραχμη απαυτα που δικαουμουν.

Καθαρισα τις τουαλετες που εκανα εγω την αναγκη μου, καθαριζα το θαλαμο και το κρεβατι που κοιμομουν εγω. Δεν εκανα καμια δουλεια για κανενα κρατος.

Οποτε ξανασκεψου ποιανου του ταφαγε το κρατος και ποιανου οχι.

Δημοσ.

Και πολύ καλά κάνω και έχω ευαίσθητο πωπό, δικαίωμά μου είναι.

Όχι φίλε μου δεν ριψοκινδυνεύω για κανέναν...πόσο μάλλον για κάποιον αγράμματο καραβανά.

Και ο μαμόθρευτος καλά κάνει δικαίωμά του είναι, και αν του επιτρεπόταν να παντρευτεί τη μαμά γιατί όχι.

Πάντως Snoob....όσα μας έλεγες είναι εκτός πραγματικότητας....η πραγματικότητα βρίσκεται στα Link που παρέθεσα...μήν αρχίσω να ποστάρω 'Θανάσιμους Αυτοτραυματισμούς' και φρικάρουμε με την ατελείωτη λίστα.

Δημοσ.
Γιατί υπάρχει κάτι που λέγεται οικογένεια, γυναίκα κτλ τα οποία δεν θέλω να αφήσω πίσω ή να τους αλλάξω ριζικά τη ζωή...

Πάρε τους μαζί σου, σε κάποια χώρα που θα έχεις μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, ή ακόμα καλύτερα μια χώρα η οποία θα σου επιτρέπει να ζεις εις βάρος των άλλων.

Κάνεις λάθος, οξύμορο είναι το επιχείρημά σου http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

http://en.wikipedia.org/wiki/Bull_shit

Τι κρίμα που όλα αυτά τα Links που σου παρέθεσα σε διαψεύδουν.

Τι διαψεύδουν, την δήλωση που έκανα? Δεν θα το έλεγα γιατί ισχύει 100%.

• Super Moderators
Δημοσ.
Βρε άσε την φυματίωση και την μηνιγγίτιδα....

Σου παρέθεσα πληθωρα Link με τροφική δηλητηρίαση!!! δεν έχεις να πείς τίποτα για αυτά τα χάλια; Έλεος με τις υπεκφυγές...μάλλον δεν έγινες τόσο άντρας στον στρατό για να υπεκφεύγεις τόσο πολύ.

Κρίμα που στον εκνευρισμό σου αφήνεις φαιδρές σπόντες για το αν έγινα άντρας στο στρατό. Πρώτον, δεν έγραψα σε κανένα μήνυμά μου ότι ο στρατός σε κάνει άντρα (όπως δε θεωρώ ότι η ανυποταξία σε μετατρέπει σε δειλό που τρέχει να κρυφτεί από τους τροχονόμους)

Εσύ άρχισες να μας παραθέτεις όλο το αρχείο των ομήρων, εγώ σου φταίω που γράφεις άλλα άντι άλλων και μόλις σου το υποδεικνύω πετάς ένα "για ποικιλία" και νομίζεις ότι καθάρισες;

Τώρα, από τα δημοσιεύματα που ανέφερες, πολύ μεγαλύτερη αξία θα είχε κάποιο που να αναφέρει την αιτία των περιστατικών αυτών και όχι τα συμπτώματα. Και το λέω αυτό για δύο λόγους: πρώτον, πολλά από τα περιστατικά συνέβησαν σε μονάδες νεοσυλλέκτων, οπότε παίζει και η ιογενής γαστρεντερίτιδα εκτός από τη βακτιριακή. Δεύτερον, επειδή έχεις μια δυσκολία με τους όρους, άλλο γαστρεντερίτιδα, άλλο τροφική δηλητηρίαση.

Γαστρεντερίτιδα, λ.χ, μπορεί να προκληθεί επειδή ένα άριστα παρασκευασμένο φαγητό με άριστης ποιότητας υλικά σερβιρίστηκε σε ανεπαρκώς καθαρισμένα σκεύη.

Δημοσ.
ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ και οχι ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΞΩ.

Εγώ συγκρίνω ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΧΡΟΝΟ, και ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ....σου αρέσει;

Δημοσ.

δε μου λες ρε φίλε για να έχουμε και καλό ερώτημα.

Πόσες φορές στη ζωή σου σε έχει πιάσει κόψιμο απο κάτι που έφαγες σπίτι σου;

Και επιτέλους πια. Όλοι οι βολεψάκηδες φορώντας το μανδύα του ιδεαλιστή και του διαννοούμενου αρχίζουν και λένε ότι λένε επειδή τρώνε το αγγούρι των δικών τους επιλογών. Ε όπως είπατε. Επιλογή σας! Δεν ήσασταν υποχρεωμένοι να δηλώσετε ανυπότακτοι και σίγουρα ΔΕΝ ήμαστε και μεις. Τέρμα με τη κολλοβή αλεπού. Πήρατε μια απόφαση γνωρίζοντας ότι θα σας συντροφεύει σε όλη σας τη ζωή. Πήξλαμουν τώρα. As simple as that

Και αν τυχόν με κάνει ban o Λουσυ, Χρόνια Πολλά για τη γιορτή του Σαββάτου και ΠΑΝΤΑ τέτοια.

Δημοσ.

Τώρα, από τα δημοσιεύματα που ανέφερες, πολύ μεγαλύτερη αξία θα είχε κάποιο που να αναφέρει την αιτία των περιστατικών αυτών και όχι τα συμπτώματα. Και το λέω αυτό για δύο λόγους: πρώτον, πολλά από τα περιστατικά συνέβησαν σε μονάδες νεοσυλλέκτων, οπότε παίζει και η ιογενής γαστρεντερίτιδα εκτός από τη βακτιριακή. Δεύτερον, επειδή έχεις μια δυσκολία με τους όρους, άλλο γαστρεντερίτιδα, άλλο τροφική δηλητηρίαση.

Γαστρεντερίτιδα, λ.χ, μπορεί να προκληθεί επειδή ένα άριστα παρασκευασμένο φαγητό με άριστης ποιότητας υλικά σερβιρίστηκε σε ανεπαρκώς καθαρισμένα σκεύη.

Προφανώς δεν διάβασες αυτό....αιτία; Κάποιοι έξυπνοι διαπίστωσαν ότι οι κονσέρβες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

http://www.enet.gr/online/online_p1_text.jsp?c=112&id=10392,22218648,16301592,30043416

Όσο για την γαστρεντερίτιδα...ναι σύμφωνοι, εμένα το πρόβλημά μου δεν είναι ότι αρρωσταίνουν απο το φαγητό, ή απο τα χαλασμένα σκεύη, ή απο εξωτερικές εστίες μολύνσεων , ή, ή, ή.

Εμένα με απασχολεί το γεγονός ότι οι συνθήκες υγειηνής είναι εντελώς απαράδεκτες και ότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία.

Τώρα όμως επειδή διάβασες ένα link που μιλούσε για νεοσσύλεκτους και μετά να γενικεύεις...είναι λάθος.

δε μου λες ρε φίλε για να έχουμε και καλό ερώτημα.

Πόσες φορές στη ζωή σου σε έχει πιάσει κόψιμο απο κάτι που έφαγες σπίτι σου;

Απο κάτι που έφαγα σπίτι μου το οποίο αγόρασα και παρασκεύασα μόνος μου...ΠΟΤΕ.

Απο έξω....αρκετές φορές.

Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά....ήταν επιλογή μου! Στον στρατό δεν έχεις επιλογή...μάλλον έχεις αν έχεις τρελά λεφτά να τρώς κάθε μέρα έξω.

Δημοσ.

Α και τελος,τα λεφτα που δικαιουμουνα να παρω απταλεξιπτωτα ηταν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ.

To Αφορολόγητο είναι γύρω στις 13.000?....οπότε ξανασκέψου το....και άν ξεπεράσεις το όριο αρχίζεις και δικαιολογείς, με αποτέλεσμα να ξαναπέφτεις κάτω του ορίου...

Μάλλον δεν στα είπαν καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...