Whiteyez Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Με αποστόμωσες.Αλλά που έχω φτάσει και γω και κάθομαι και μιλάω με στρατόκαυλους.Που το μοναδικό όνειρο τους είναι να τους πηδάνε οι ανώτεροι (στη ζωή , στο στρατό , στη δουλειά).Δεν περίμενα να καταλάβεις την παρομοιωση μου φρούδες ελπίδες. Όρεξη είχα να σε αποστομώσω. Εσύ με το που πιάσεις δουλειά γίνε διευθυντής να μην έχεις κανέναν να σε πηδάει ( στη ζωή, στο στρατό...) Έμαθες μια λέξη (στρατόκαυλος) και κάτι έγινε, γελαδοτρόφε...
Houston Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 BeholderΑλλα απο την αλλη,εχει καταντησει αηδια αυτη η 'προπαγανδα' απο κατι τυπους που την εχουν δει 'προοδευτικοι' και δεν καταλαβαινουν τιποτα και κανενα και νομιζουν οτι εχουν δικιο παντα σε ολα!Τι νομιζουν δηλαδη,οτι ολοι οι υπολοιποι ειμαστε αβουλα και ασχετα 15χρονα? Έχεις τπτ με την πρόοδο? Λοιπόν παιδιά η καραμέλα με τα account έλειωσε πια. ΥΓ1. Κανείς δεν είπε να καταργηθεί ο στρατός, αλλά να μειωθεί η θητεία. ΥΓ2. Τελικά εσείς οι δήθεν υπερασπιστές των Ε.Δ. δεν έχετε ούτε ένα επιχείρημα (εκτός από κάποια ξεπερασμένα κλισέ). Διαβάζοντας τις 2 τελευταίες σελ. μόνο ειρωνείες και βρισιές είδα στα μηνύματα σας.
Whiteyez Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ΥΓ1. Κανείς δεν είπε να καταργηθεί ο στρατός, αλλά να μειωθεί η θητεία. Είσαι σίγουρος ότι δεν το είπε κανείς?
Beholder Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Έχεις τπτ με την πρόοδο? Λοιπόν παιδιά η καραμέλα με τα account έλειωσε πια. ΥΓ1. Κανείς δεν είπε να καταργηθεί ο στρατός, αλλά να μειωθεί η θητεία. ΥΓ2. Τελικά εσείς οι δήθεν υπερασπιστές των Ε.Δ. δεν έχετε ούτε ένα επιχείρημα (εκτός από κάποια ξεπερασμένα κλισέ). Διαβάζοντας τις 2 τελευταίες σελ. μόνο ειρωνείες και βρισιές είδα στα μηνύματα σας. Συνεχιζεις να λες οτι θες.Λοιπον ή δεν θελεις να καταλαβεις ή δεν μπορεις. Ακομα και εγω θα ηθελα να μην υπηρχε η αναγκη για στρατους και θητειες αλλα αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο.Ειναι απλα ουτοπικο.Και δεν μπορω να δεχθω ετσι ευκολα ουτοπικες αποψεις οταν μαλιστα εκφραζονται με πολυ λαθος τροπο και λαθος συμπεριφορα. Επισης οποιος υπηρετησε δεν ειναι κοροιδο και πολεμοχαρης ή πολεμοκαπηλος ή δεν ξερω γω τι αλλο. Δεν θεωρησα τον εαυτο μου υπερασπιστη των Ε.Δ.!Αλλα καπου καπου πρεπει να υπερασπιζομαστε την...λογικη! Απλα εσυ συνεχιζεις το ιδιο βιολι και λες οτι σου κατεβει (π.χ. φανταστηκες οτι υπηρετησα στην αεροπορια και τοσα αλλα αυθαιρετα πραγματα),επαναλαμβανωντας τα ιδια και τα ιδια. Και οταν δεν εχεις επιχειρηματα κατηγορεις τους αλλους! Μπηκες σε ενα φορουμ και εισουν εσυ πρωτος εριστικος,ειρωνικός και προσβλητικος.Και οταν 'πληρωθηκες' με το ιδιο νομισμα σε πειραξε! Εδω που τα λεμε πρεπει να εισαι ευγνωμων που δεν εφαγες και κανενα ban. Και τελος,δεν εχω προβλημα τοσο με τις οποιες αποψεις (ολοι εχουμε δικαιωμα στην αποψη),αλλα απο ενα σημειο και μετα αποκτω προβλημα με το πως εκφραζονται και με τετοιου ειδους συμπεριφορες. Μηπως πρεπει να γινεις λιγο πιο προσεκτικος οταν διαβαζεις αυτα που λενε οι αλλοι,και να βουτας λιγο την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησεις? Ξερεις τι λενε,ε? 'To talk without thinking is like to shoot without aiming'! Ε,εσενα σε πηρανε τα δικα σου...σκαγια!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Νομίζω ότι το topic έφτασε στα όριά του και εξάντλησε ήδη το θέμα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή όλων.
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Με αποστόμωσες.Αλλά που έχω φτάσει και γω και κάθομαι και μιλάω με στρατόκαυλους.Που το μοναδικό όνειρο τους είναι να τους πηδάνε οι ανώτεροι (στη ζωή , στο στρατό , στη δουλειά).Δεν περίμενα να καταλάβεις την παρομοιωση μου φρούδες ελπίδες. Γειά. Λοιπόν ομνι, κοίτα τι παίζει, είσαι εντός κανόνων, δν βωμολοχείς και ιστορίες, αλλά αν ξαναρχίσεις φλέημ και μετά το παίξεις παναγίτσα, την έκανες με 5η στην κατηφόρα. θα μας λείψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.