Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης. Και θα πήγαινα και οικειοθελώς για 2 χρόνια φαντάρος (μιας και ήδη ετοιμάζομαι για 1,5 χρόνο) .Τα παιδιά μου (αν είχα) θα διάλεγαν αυτά αν θέλουν να πάνε δεν θα τα έβαζα με το ζόρι.

Εγώ έχω βάλει μέσο για να ξέρω σίγουρα ότι θα με πάρουν εκεί που θέλω, αν γούσταρα την λούφα θα πήγαινα και αεροπορία.

Νομιζω οτι εισαι λιγο (πολυ μαλλον) αντιφατικος.

Αφου λες οτι εισαι υπερ της υποχρεωτικης στρατευσης, πως λες "αν θελουν τα παιδια μου, αν δε θελουν δε πειραζει" !!

Εφοσον εισαι υπερ της υποχρεωτικης πρεπει να πανε με το ζορι. Εχω αδικο?

Δηλαδη το υποχρεωτικο θα ισχυει μονο για τα αλλα παιδια και οχι για τα δικα σου?(να μην στενοχωρηθουν τα καημενα ε:) )

Μετα λες οτι θα εβαζες μεσο για να... πας εκει που θες!!

Φανταζεσαι να καναν ολοι το ιδιο? Να πηγαιναν εκει που θελουν? Τοτε τα συνορα θα ερημωναν απο φανταρους και ολοι θα ηταν παρα τω γραφειω καποιου υπουργου... Ακομα κι αν υπονοεις οτι θα ηθελες να πας στον Εβρο, δεν ειναι σωστο να αποφασιζεις εσυ και να πηγαινεις οπου σου γουσταρει. Πρεπει να πας οπου η πατριδα σε ταξει, σωστα?

Εγω προσωπικα ειμαι κατα της υποχρ.στρατευσης γιατι δεν ειναι δυνατον καποιοι μπουληδες να παιρνουν "τρελοχαρτο" και αλλοι να υποφερουν εναμισυ χρονο στα συνορα καθαριζοντας τουαλετες και βαρωντας 12-4.

Εδω που τα λεμε ο στρατος ειναι μονο για τις αγγαρειες, ενα χασιμο χρονου. Τα πραγματικα θανατηφορα οπλα μαζικης καταστροφης που παιζουν και το πρωτο ρολο σε ενα πολεμο σημερα, τα χειριζονται επαγγελματιες, οχι οι αναλωσιμοι αξιολυπητοι νεοσυλλεκτοι φουκαραδες.

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε Beholder με τυπάκια που δεν έχουν τα ωα να αντιμετωπίσουν το γενικό κράξιμο και καταφεύγουν σε δευτεροπέμπτο account για να συνεχίσουν τις ...εξυπνάδες τους, δεν αξίζει να χαλιέσαι. Γειώσε τον και τέρμα.

Φιλε LL_NEO δεν χαλιεμαι καθολου.:-D

Ουτε 1000 Houston δεν μπορουν να με εκνευρισουν.

Πως να νευριασεις με καποιον που ειναι για λυπηση?Ειναι αυτο που λενε:'Δεν φταις εσυ,ετσι γεννηθηκες'!

Αλλα απο την αλλη,εχει καταντησει αηδια αυτη η 'προπαγανδα' απο κατι τυπους που την εχουν δει 'προοδευτικοι' και δεν καταλαβαινουν τιποτα και κανενα και νομιζουν οτι εχουν δικιο παντα σε ολα!Τι νομιζουν δηλαδη,οτι ολοι οι υπολοιποι ειμαστε αβουλα και ασχετα 15χρονα?

Αμα νομιζει οτι μπορει να αντεξει στο διαλογο,ας κοπιασει.Αν το τραβαει η ορεξη του εχω πολλα να του πω ακομα!:mrgreen:

Δημοσ.
Νομιζω οτι εισαι λιγο (πολυ μαλλον) αντιφατικος.

Αφου λες οτι εισαι υπερ της υποχρεωτικης στρατευσης, πως λες "αν θελουν τα παιδια μου, αν δε θελουν δε πειραζει" !!

Εφοσον εισαι υπερ της υποχρεωτικης πρεπει να πανε με το ζορι. Εχω αδικο?

Δηλαδη το υποχρεωτικο θα ισχυει μονο για τα αλλα παιδια και οχι για τα δικα σου?(να μην στενοχωρηθουν τα καημενα ε:) )

Αλλιώς το κατάλαβα εγώ, εγώ σου απάντησα για το άν στο μέλλον διάλεγες να πάς στρατό και δεν ήταν υποχρεωτικό. Τότε τα παιδιά μου θα τα έλεγα να πάνε απλά και ας κάνα ότι νομίζουν.

Με τις τωρινές συνθήκες σίγουρα θα πήγαιναν.

Μετα λες οτι θα εβαζες μεσο για να... πας εκει που θες!!

Φανταζεσαι να καναν ολοι το ιδιο? Να πηγαιναν εκει που θελουν? Τοτε τα συνορα θα ερημωναν απο φανταρους και ολοι θα ηταν παρα τω γραφειω καποιου υπουργου... Ακομα κι αν υπονοεις οτι θα ηθελες να πας στον Εβρο, δεν ειναι σωστο να αποφασιζεις εσυ και να πηγαινεις οπου σου γουσταρει. Πρεπει να πας οπου η πατριδα σε ταξει, σωστα?

Έβαλα μέσο για να πάω στα "δύσκολα" όχι στα "εύκολα", γιατί θέλω να μάθω 5-10 πράγματα παραπάνω, και να έχω και κάποιες εμπειρίες.

Άν πηγαίναν όλοι εκεί που πάω εγώ πίστεψε με ο στρατός θα ήταν σε άλλο επίπεδο (υψηλότερο).

Δημοσ.

Έβαλα μέσο για να πάω στα "δύσκολα" όχι στα "εύκολα", γιατί θέλω να μάθω 5-10 πράγματα παραπάνω, και να έχω και κάποιες εμπειρίες.

Άν πηγαίναν όλοι εκεί που πάω εγώ πίστεψε με ο στρατός θα ήταν σε άλλο επίπεδο (υψηλότερο).

Και τι να λέει δηλαδή αυτό? Και ας είναι σε άλλο επίπεδο ο στρατός. Και? Τι θα γίνει δηλαδή μετά? Θα αρχίσουμε τους πολέμους και τις κατακτήσεις? Όπως κάνουνε οι αμερικανοι?

Εσύ μπορει να μην έχεις τίποτα να κανεις στη ζωή σου και να νομίζεις ότι το να πας ειδικές δυνάμεις είναι κατορθωμα. Μπράβο σου. Πήγαινε και γίνε επαγγελματίας οπλίτης τότε και κανε το γούστο σου.

Επειδή εσύ θέλεις να γίνεις rambo δεν σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει για ένα χρόνο να παρατάνε τα πάντα και να κάνουνε τις φιλιππινέζες στους αχρηστους.

Aν και για αυτά τα 5-10 που θα μάθεις πολυ αμφιβάλλω αλλα τελοσπάντων... καλο πρόλογο έχεις φάει πάντως.Που να μπείς και μεσα...εκει να δεις προπαγανδα που παιζει....

Δημοσ.

Θα τρελαθούμε εδώ μέσα.Ρε συ whiteyez έχεις καυλα με το στρατό διακιωμα σου πήγαινε στις ειδικές δυνάμεις κάνε ότι θες να κάνεις και ασε μας ήσυχους.Εγώ πχ αν έχω τρέλλα με το ψάρεμα δεν κάθομαι να λέω πως θα ήταν πιο επαγγελματικό το ψάρεμα αν γινόμασταν όλοι ψαράδες

Η νομοθεσία προβλέπει θητεία. Πάμε και τελειώνουμε. Η ζωή δεν είναι στραμένη με ροδοπέταλα. Στην επαγγελματική σας καρριέρα θα συναντήσετε πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες.

Και η νομθεσία προβλέπει αττική οδό να μην πηαίνεις πανω από 130.Πας όμως.Γιατί είσαι παράνομος;Η το παίζεις μαγκας.Το κάνεις γιατί βιάζεσαι να πας κάπου ο νόμος σε καθυστερεί αλλά εσύ είσαι υπεράνω του νόμου όπου σε παίρνει γιατί αν σ επαιρνε να μην πας στρατό δε θα πάταγες (θα πεις όχι αλλά δεν το λαμβάνω υποψιν μου)

Αυτό κάποιοι δεν το βλέπουν και ζητάν περισσότερα απ'οσα μπορούν να έχουν!

Ωραία σύμφφωνα με το σκεπτικό σου στα 15 θέλαμε να βρουμε κοπέλα .Μετά θέλαμε και να πηδήξουμε.Ε αφού βρήκαμε κοπέλα τι διαμαρτυρομαστε για το πήδημα

δήθεν προοδευτικοί και ειρηνιστές στην προσπάθεια να καλύψουν τους φόβους τους ισχυριζόμενοι ότι ο στρατός δεν είναι αναγκαίος και άλλα παρόμοια επιχειρήματα!

Ειρηνιστής δεν είμαι είμαι υπέρ της χρήσης βίας σε κάποια θέματα.Τώρα δε νομίζω να είπε κανεις ότι ο στρατος δεν είναι αναγκαιος.οσοι το λένε είναι βαλτοί και αλλου αποσκοπουν.Αυτο που λέμε είναι ότι αντί να κάνουμε 12 μήνες αγγαρεία να κάνουμε 2-3 μήνες θητεία με στοιχεία ΕΔ

Βύσματα υπάρχουν παντού, σε όλες τις πλευρές της ζωής. Όσο πιο γρήγορα το αντιλαμβανόμαστε τόσο ποιο καλά για εμάς.

Ε στο βύσμα θέλει και χρήση βίας.Αν εσένα γουστάρεις να σε πηδάνε νο problem εγώόμως δε γουστάρω να ναι ο γιος του βυσματία έξω στην παραλιακή και γω να πήζω μέσα και να "φυλάω " το μαμόθρεφτο.

Δημοσ.
Εγώ πχ αν έχω τρέλλα με το ψάρεμα

Συνδυάζοντας το αποπάνω με τη θρυλική σου ρήση περί γυναικείας εγκυμοσύνης, πόσο κακεντρεχής πρέπει να θεωρηθώ που μου ήρθε στο μυαλό γνωστό ανέκδοτο;

Δημοσ.
Συνδυάζοντας το αποπάνω με τη θρυλική σου ρήση περί γυναικείας εγκυμοσύνης, πόσο κακεντρεχής πρέπει να θεωρηθώ που μου ήρθε στο μυαλό γνωστό ανέκδοτο;

το γνωστο ανεκδοτο?

Δημοσ.
Θα τρελαθούμε εδώ μέσα.Ρε συ whiteyez έχεις καυλα με το στρατό διακιωμα σου πήγαινε στις ειδικές δυνάμεις κάνε ότι θες να κάνεις και ασε μας ήσυχους.Εγώ πχ αν έχω τρέλλα με το ψάρεμα δεν κάθομαι να λέω πως θα ήταν πιο επαγγελματικό το ψάρεμα αν γινόμασταν όλοι ψαράδες

Είπα εγώ ότι θα πάω να γίνω επαγγελματίας? :-? Και δεν μας αφήνεις εσύ ήσυχους..άντε τράβα παίξε με την barbie!

Δημοσ.
το γνωστο ανεκδοτο?

Που διερωτάται ο υπεύθυνος του πολυκαταστήματος πώς κατάφερε ο πωλητής του να πουλήσει σε πελάτη από καλάμι για ψάρεμα και δολώματα μέχρι και αυτοκίνητο για να κουβαλάει το trailer με την βάρκα τα οποία επίσης του πούλησε. Και η απάντηση του πωλητή: "Βασικά, μου είπε ότι έχει πρόβλημα με τη γυναίκα του και τον ρώτησα "αφού δεν γ@μα@ς που δεν γ@μ@ς, δεν πας καλύτερα για ψάρεμα;" :-D :-D

Δημοσ.
Που διερωτάται ο υπεύθυνος του πολυκαταστήματος πώς κατάφερε ο πωλητής του να πουλήσει σε πελάτη από καλάμι για ψάρεμα και δολώματα μέχρι και αυτοκίνητο για να κουβαλάει το trailer με την βάρκα τα οποία επίσης του πούλησε. Και η απάντηση του πωλητή: "Βασικά, μου είπε ότι έχει πρόβλημα με τη γυναίκα του και τον ρώτησα "αφού δεν γ@μα@ς που δεν γ@μ@ς, δεν πας καλύτερα για ψάρεμα;" :-D :-D

:) :) :) πολύ καλό...

Μόνο που ο συγκεκριμένος θα χαστούκιζε πρώτα την γκόμενά του (Lara Croft νομίζω την λένε) επειδή κοίταξε το παιδί που πουλούσε τα δολώματα....

:) :) :)

Δημοσ.

καλο. πρεπει να εχει πεσει πολυ πεντε εναντιον ενος.

Δημοσ.
Και δεν μας αφήνεις εσύ ήσυχους..άντε τράβα παίξε με την barbie!

Με αποστόμωσες.Αλλά που έχω φτάσει και γω και κάθομαι και μιλάω με στρατόκαυλους.Που το μοναδικό όνειρο τους είναι να τους πηδάνε οι ανώτεροι (στη ζωή , στο στρατό , στη δουλειά).Δεν περίμενα να καταλάβεις την παρομοιωση μου φρούδες ελπίδες.

Δημοσ.
Με αποστόμωσες.Αλλά που έχω φτάσει και γω και κάθομαι και μιλάω με στρατόκαυλους.Που το μοναδικό όνειρο τους είναι να τους πηδάνε οι ανώτεροι (στη ζωή , στο στρατό , στη δουλειά).Δεν περίμενα να καταλάβεις την παρομοιωση μου φρούδες ελπίδες.

΄γιατί τα υπερόπλα χτυπήσανε μόνο την ατλαντίδα:???: :???: :???: :???:

λάθος χώρα βούλιαξαν:???: :???: :???: :???:

en.wikipedia.org/wiki/Insanity

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...