Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Fidelio

Αμα δεν πατήσει η αρβύλα μέσα , χέστο

Αυτό το ξέρουμε, κανείς δεν είπε ότι ο στρατός ξηράς έπαψε να χρειάζεται. Μη κάνεις τον πολύξερο, κατάντησε βαρετό.

Όσο για το Κόσσοβο τι θες να πεις ότι φοβήθηκαν τους Σέρβους? Αφού μπορούσαν να διαλύσουν ένα κράτος από τον αέρα τι να κάνουν να κατέβουν κάτω. Έστω και ένας νεκρός Αμερικανός στρ έχει πολιτικό κόστος, εκτός του ότι μια απόβαση κοστίζει και σε χρήμα. Όλα τα άλλα περί ¨αν ¨ είναι ουτοπίες και συμπλέγματα. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να δεχόμαστε την πραγματικότητα, και να μη ψάχνουμε παιδιακίστικες δικαιολογίες.

Beholder

Πως να εκπαιδευσεις καποιον σε 2 μηνες ρε φιλε?Την θεωρεις σοβαρη προταση τωρα αυτη?

Επιτελους γινε ξεκαθαρος,κατανοητος και λιγο πιο σοβαρος για να μπορεσει να συνεχιστει ενας εστω υποτυπωδης διαλογος.

23 μήνες είπες ότι υπηρέτησες? Αεροπορία αεροπορία? Πόσους μήνες εκπαιδεύτηκες?

Αν θες να γίνει διάλογος κοίταξε να σοβαρευτείς εσύ, και να μάθεις τρόπους.

WhiteyezΠάνε ειδικές δυνάμεις και μετά έλα πές μου ότι η εκπαιδεύσει κρατάει 15 μέρες..

Πάνε πρώτα εσύ και μετά έλα να μας πεις.

frappes

Oριστε??... τι προβλημα υπαρχει με τους μαυρους? Ειναι κατωτεροι στρατιωτες?

Όχι φυσικά, απλώς ήθελα να τονίσω αυτό που είπες. Τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά δεν παίζουν ρόλο.

GeorgeMan

Απο αυτη τη σελιδα που διαβασα, εχω να πω οτι νταξει, μπορει ο Houston να εχει καποιες λιγο οχι και τοσο συνηθισμενες, αλλα σιγα!

Γιατί το λες αυτό? Ποιες απόψεις μου σου φάνηκαν ''όχι και τόσο συνηθισμένες''?

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Yπαρχει κανεις απο δω που να ειναι υπερ της υποχρεωτικης στρατευσης?? Κι αν ναι να μας απαντησει εαν ο ιδιος αν ηταν να διαλεξει, αν θα πηγαινε οικειοθελως για 2 χρονια φανταρος, και τα παιδια του το ιδιο. Ή αν θα εβαζε "μεσο" εφοσον ειχε τη δυνατοτητα για να ερθει απ τα συνορα στο σπιτι του.

Παντως στην (τρ)ελλάδα οποιος ειναι επωνυμος ή εχει λεφτα βαζει μεσο και δε παει και καθολου(βλεπε προσφατες αποκαλυψεις, α ρε Γιανν/λε, πηρες και κυπελο!!)

Έχουν χιλιοειπωθεί αυτά που είπε ο Κίσιντζερ:Οι Έλληνες είναι δυσκολοκυβέρνητος λαός,πρέπει να τους χτυπήσουμε στην γλώσσα την Ιστορία τον πολιτισμό.

Πολυ αμφιβαλλω αν ειπε ο Κισιντζερ τετοιο πραγμα(γιατι κι αν το ειχε πει δεν θα διερευε). Αυτο ειναι ενα "επιχειρημα" που χρησιμοποιουν συνηθως οι πατριδοκαπηλοι εθνικιστες και οι φανατικοι θρησκοληπτοι.

Στη πραγματικοτητα δε χρειαζεται να μας χτυπησει καμμια συνομωσια, απο μονοι μας χτυπιομαστε...

Δημοσ.

Η Κίνα είναι ο νέος παράδεισος του κεφαλαίου, τπτ παραπάνω. Αν θες να δούμε την δύναμη με την έννοια του κεφαλαίου το συζητάμε, αλλά για πραγματική υπερδύναμη την Κίνα δεν την κάνω(αυτήν τη στιγμή).

Ο πόλεμος στο Ιράκ όπως και στο Αφγανιστάν τελείωσε….ο εχθρός των ΗΠΑ διαλύθηκε. Τώρα αστυνόμευση γίνεται. Υπάρχει ανεξάρτητη και αυτόνομη Αφγανική ή Ιρακινή ηγεσία?

Σε αντίθεση με τους Ρώσους που δεν κατάφεραν κάτι τέτοιο. Και δηλαδή οι Ρώσοι, δεν είχαν αεροπορία, βόμβες, τεχνολογία? Με το γιαταγάνι πολέμησαν ? Σοβαρέψου.

Δεν μιλάω για απεμπλουτισμένο ουράνιο αλλά για πυρηνική σχάση.

Δεν είπα ότι τα άρματα έχουν νερό, αλλά ειδικό υγρό. Το νερό που αναφέρεις στους πυρηνικούς αντιδραστήρες δεν έχει καμία σχέση με μια υποτιθέμενη έκρηξη. Εκεί το θερμικό κύμα είναι στιγμιαίο, ενώ στους αντιδραστήρες χρησιμοποιείτε το νερό για παραγωγή ατμού και αυτός με τη σειρά του παράγει κινητική ενέργεια. Αλλά και αν ακόμη βράσει το νερό στο περίβλημα ενός άρματος, δεν λιώνει το μέταλλο. Μήπως ξέρεις τι θερμοκρασίες αναπτύσσονται εξωτερικά στο άρμα όταν είναι κάτω από τον καυτό ήλιο?

Καλό το αστειάκι με τη Κίνα που έχει το μεγαλύτερο και επίσης έναν πολύ καλά εξοπλισμένο στρατό καθώς και πυρηνικά. Ναι δες την όπως θες όσον αφορά το στρατό είναι υπερδύναμη (άσχετα που έχουν επιλέξει την σχετική απομόνωση δηλαδή να ασχολούνται μόνο με τη περιοχή τους).

Όσο για την βαρβαρότητα των Ρώσσων και το πόσο (Δεν) διαφέρουν από τους Αμερικανούς, βλέπω οτι επιμελώς παρέλειψες να αναφερθείς στο Βιετνάμ οπού και εκεί ανεκπαίδευτους στρατιώτες έστελναν οι ΗΠΑ και έκαναν και τα χειρότερα.

Όσο για το Αφγανιστάν και το Ιράκ φαίνεται οτι απλά δε κατάφερες να διαβάσεις την αναφορά μου οτι οι Ταλιμπάν πάλι έκαναν εμφάνιση στο Αφγανιστάν (άρα ο εχθρός δε νικήθηκε όπως νομίζεις, απλά ανασυντάχθηκε) ο Μπιν Λάντεν πάλι άπιαστος είναι ( ή μήπως τελικά δεν ήταν στόχος των ΗΠΑ να τον συλλάβουν όπως διακηρυσσόταν, για να έχουν τη τρομοκρατία σαν δικαιολογία για τις μετέπειτα αλητείες τους?) οι απλοί κάτοικοι του Αφγανιστάν πάλι ζουν σε άθλιες και ακόμα χειρότερες συνθήκες (μιας ακόμα και οι τυχόν υποτυπώδεις υποδομές που είχαν καταστράφηκαν από τον ανελέητο βομβαρδισμό των ΗΠΑ) και πλέον φοβούνται ακόμα περισσότερο για τη ζωή τους. Με τους Ταλιμπάν μπορεί να υπήρχε η Σαρία αλλά τουλάχιστον είχαν μόνο αυτούς, τώρα έχουν τους πολέμαρχους και τους εισβολείς. Μια ο ένας μια ο άλλος να τους αναγκάζουν να κάνουν την μια έτσι την άλλη αλλιώς.

Στο Ιράκ ο πόλεμος άρχισε τη στιγμή που οι ΗΠΑ πάτησαν το πόδι τους μέσα στη χώρα, μιας και σε συνθήκες τακτικού πολέμου ξέραν οτι δεν είχαν ελπίδα απέναντι στη πολεμική μηχανή των ΗΠΑ, και με πόσα χρόνια εμπάργκο στο κεφάλι το οποίο ακόμα και τα βασικά τους στερούσε (αλήθεια αυτό δεν είναι βάρβαρο δηλαδή?). Και όλα αυτά για ένα ψέμα που έλεγε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στους πολίτες της. Εκτός αν νομίζεις οτι οι νεκροί είναι τυχαία θύματα από την αστυνομική βία και τους χούλιγκαν που είναι δυσαρεστημένοι με την ομάδα τους που δεν πήρε το πρωτάθλημα (κάθε μέρα και άλλοι).

Να μην μπούμε στη διαδικασία αναφοράς τοποθεσιών όπως Αμπού Γκραιμπ και πόσων άλλων που έχουν μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιόγραφίας όπως την εννοεί ο πολύς κόσμος. 'Η έχεις να πεις κάτι οτι το Γκουαντάναμο είναι θέρετρο διακοπών για μουσουλμάνους και πιθανούς τρομοκράτες?

Καλό και το αστειάκι με τις "αυτόνομες και ανεξάρτητες" κυβερνήσεις αυτών των κρατών. Βέβαια αν φύγουν οι στρατιώτες των ΗΠΑ που τις στηρίζουν δεν τους δίνω ένα μήνα ζωής. Μάλιστα στοιχηματίζω και σε βίαιο τέλος των κυβερνήσεων αυτών. Φυτευτές είναι και αν φύγει η προστασία (ΗΠΑ) οι καταπιεσμένοι θα τους φυτεύσουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Το νερό στους πυρηνικούς αντιδραστήρες δεν είναι μόνο για την παραγωγή κινητικής ενέργειας. Υπάρχει νερό γύρω από τον αντιδραστήρα για συγκεκριμένο λόγο, να μην υπάρχει διασπορά ακτινοβολίας και να μην φτάνει ο αντιδραστήρας σε κρίσιμες θερμοκρασίες ολικής σχάσης. Δε πρόκειται να καθίσω να σου εξηγήσω, καλό θα ήταν να διάβαζες και λίγο φυσική προτού το ανοίξεις το στόμα. Εγώ πάντως που έχω δει αντιδραστήρα από κοντά (Δημόκριτος) έχω κάτσει και έχω ρωτήσει/διαβάσει 2 πράγματα προτού το ανοίξω.

Και όσο θα κάθεσαι να διαβάζεις διάβασε και τι είναι θερμότητα, για να καταλάβεις γιατί το νερό γίνεται αέριο και γιατί μόνο το νερό και το υδρογόνο έχουν τη δυνατότητα σχετικής προστασίας από την ραδιενεργή ακτινοβολία.

Και βέβαια από τα λεγόμενα σου είναι ολοφάνερο οτι δε γνωρίζεις καν τι συμβαίνει σε πυρηνική έκρηξη, μιας και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται εκείνη τι στιγμή στο σημείο της έκρηξης ( και μιλάμε για τα νέα πυρηνικά όπλα για σημείο ίσο με το κέντρο της Αθήνας) όχι απλά λιώνουν τα μέταλλα αλλά κάνουν τον ήλιο του καλοκαιριού να μοιάζει με καταχείμωνο στην Ανταρκτική.

Όσο για τα "οικολογικά" πυρηνικά που λες δεν υπάρχουν. Ότι περιλαμβάνει πυρηνική σχάση είναι πυρηνικό και σε περίπτωση που έφευγε πάνω σε καμιά χώρα θα είχαμε τον 3ο παγκόσμιο (και το τέλος της ανθρωπότητας). Όπως σου είπα πριν είναι τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου τα οποία λόγω του ουρανίου (ασταθές στοιχείο) είναι ελαφρώς ραδιενεργά. Αλλά δεν υπάρχει πυρηνική σχάση, και το ουράνιο είναι εκεί για να αυξήσει την απόδοση του βλήματος στη διάτρηση θωρακίσεων.

Δημοσ.

Πάνε πρώτα εσύ και μετά έλα να μας πεις.

Δεν χρειάζεται καν να πάω για να στα πώ, έχω τόσους φίλους που πήγαν και έχω ακούσει τόσα που τα έχω μάθει απέξω.

Yπαρχει κανεις απο δω που να ειναι υπερ της υποχρεωτικης στρατευσης?? Κι αν ναι να μας απαντησει εαν ο ιδιος αν ηταν να διαλεξει, αν θα πηγαινε οικειοθελως για 2 χρονια φανταρος, και τα παιδια του το ιδιο. Ή αν θα εβαζε "μεσο" εφοσον ειχε τη δυνατοτητα για να ερθει απ τα συνορα στο σπιτι του.

Παντως στην (τρ)ελλάδα οποιος ειναι επωνυμος ή εχει λεφτα βαζει μεσο και δε παει και καθολου(βλεπε προσφατες αποκαλυψεις, α ρε Γιανν/λε, πηρες και κυπελο!!)

Εγώ είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης. Και θα πήγαινα και οικειοθελώς για 2 χρόνια φαντάρος (μιας και ήδη ετοιμάζομαι για 1,5 χρόνο) .Τα παιδιά μου (αν είχα) θα διάλεγαν αυτά αν θέλουν να πάνε δεν θα τα έβαζα με το ζόρι.

Εγώ έχω βάλει μέσο για να ξέρω σίγουρα ότι θα με πάρουν εκεί που θέλω, αν γούσταρα την λούφα θα πήγαινα και αεροπορία.

Δημοσ.

23 μήνες είπες ότι υπηρέτησες? Αεροπορία αεροπορία? Πόσους μήνες εκπαιδεύτηκες?

Αν θες να γίνει διάλογος κοίταξε να σοβαρευτείς εσύ, και να μάθεις τρόπους.

Πρωτα απ'ολα (οχι οτι σου οφειλω εξηγησεις) υπηρετησα 23 μηνες πυροβολικο.

Και μην μου τα λες ετσι αποτομα γιατι μπορει να παθω κανενα καρδιακο!:mrgreen:

Σοβαρα τωρα,θα σου απαντουσα οπως σου πρεπει αλλα καταλαβαινω οτι εισαι ευαισθητη...ψυχη και δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλο.

Θα μας μαθεις εσυ τροπους που απροβληματιστα χαρακτηριζεις προσβλητικα σχεδον τους παντες με εκφρασεις 'στρατοκαβλοι,κοροιδα,χουντικοι' κτλ?Μην ζητας αυτο που δεν δινεις.Κι αν θες να σου συμπεριφερονται καλα να κανεις το ιδιο κι εσυ!

Αλλα φταιω και εγω που νομιζα οτι μπορει να υπαρξει συνεννοηση με καποιον ανακολουθο,ασχετο,ανιστορητο και αυθαιρετο τυπακο σαν και σενα.Ιχνος αντικειμενικοτητας,μονο τα καλα και συμφεροντα ετσι?Ξερουμε μονο να επαναλαμβανουμε οτι μας εμαθαν στην κατηχηση.Καλα μιλουσα εγω στην αρχη για ψευτοκουλτουριαδηρες και ψευτοδημοκρατες!

Αντε γεια ρε!Αντε γεια!

Δημοσ.
Πρωτα απ'ολα (οχι οτι σου οφειλω εξηγησεις) υπηρετησα 23 μηνες πυροβολικο.

Και μην μου τα λες ετσι αποτομα γιατι μπορει να παθω κανενα καρδιακο!:mrgreen:

Σοβαρα τωρα,θα σου απαντουσα οπως σου πρεπει αλλα καταλαβαινω οτι εισαι ευαισθητη...ψυχη και δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλο.

Θα μας μαθεις εσυ τροπους που απροβληματιστα χαρακτηριζεις προσβλητικα σχεδον τους παντες με εκφρασεις 'στρατοκαβλοι,κοροιδα,χουντικοι' κτλ?Μην ζητας αυτο που δεν δινεις.Κι αν θες να σου συμπεριφερονται καλα να κανεις το ιδιο κι εσυ!

Αλλα φταιω και εγω που νομιζα οτι μπορει να υπαρξει συνεννοηση με καποιον ανακολουθο,ασχετο,ανιστορητο και αυθαιρετο τυπακο σαν και σενα.Ιχνος αντικειμενικοτητας,μονο τα καλα και συμφεροντα ετσι?Ξερουμε μονο να επαναλαμβανουμε οτι μας εμαθαν στην κατηχηση.Καλα μιλουσα εγω στην αρχη για ψευτοκουλτουριαδηρες και ψευτοδημοκρατες!

Αντε γεια ρε!Αντε γεια!

Έτσι,έτσι, πέστα...! :mrgreen:

Δημοσ.

.

εγω που πηγα 18 μηνο ουσιαστικα εκπαιδευτικα τους 12 μηνες στην κυπρο εμαθα τα παντα πανω στο αρμα μου και στην θεωρια και στην πραξη. οποτε ειμαι υπερ να μεινει για 12 μηνες αλλα να υπαρχει εκπαιδευση σοβαρημ θεωρια και πραξη σε επαγγελματικα προτυπα. Λιγη σκληραγωγηση δεν βλαπτει κανεναν καλο κανει. Αν και το εχω ξαναπει προφανως δεν το διαβασες για να σου απαντησω στην ερωτηση σου,ενω δεν το ηξερα ειχα μεσο βαρβατο που με πηρε τηλ για να με παρει απο την κυπρο και του ειπα να το ξεχασει, ετσι πουλας αυτους που κανεις θητεια μαζι και ειναι και δειλια ,λαμογια και ελειψη αξιοπρεπειας. μην τα ισοπεδωνεις ολα δεν εχουν ολοι τα ιδια προτυπα. Παρεδωσε αν παρει το ματι σου αυτο το μυνημα , εσυ που ξερεις τα νομικα καλα μπορεις να μου πεις τις κυρωσεις που οριζει το συνταγμα οταν δηλωσεις ανυποταχτος θελω να δω κατι. Αναλυση επι της αναλυσεως ω αναλυση για 12 μηνες εχετε κανει την τριχα τριχια και πνιγεστε σε μια κουταλια νερο ημαρτον που λεει και ο αλλος . δεν ξαναγραφω τιποτα καταντησε αηδια βαρεθηκα να διαβαζω δικαιολογιες και φιλοσοφιες επιχειρηματα του αερα που καταριπτονται απο τους υπολοιπους εν ριπη οφθαλμου και που αποσκοπουν στο να μην κουραστουμε να μην ξεβολευτουμε και να μην βγουμε για 12 μηνες απο την επαγγελματικη μας πορεια. ο καλος και ικανος δεν χανετε οτι και αν γινει οσο και αν καθυστερησει. περιμενω μονο μηπως μου απαντησει ο παρεδωσε και δεν ξαναγραφω τιποτα σφαχτειτε ελευθερα.

Δημοσ.

Ίσως έχεις μάθει να βλέπεις τα πράγματα όπως σου αρέσει. Το να έχει μια χώρα πυρηνικά δεν λέει τπτ, και αναφέρομαι στην Κίνα. (πυρηνικά έχει μέχρι το Πακιστάν και η Ινδία). Πως όμως θα τα στείλουν στο άλλο ημισφαίριο? Τι οπλικά συστήματα χρειάζονται? Νομίζεις ότι για πλάκα οι Ρώσοι ήθελαν πυρηνικά στην Κούβα και με αφορμή αυτό παραλίγο να ξεσπάσει ο 3ος παγκόσμιος ?

Εν πάση περιπτώσει δεν θεωρώ την Κίνα υπερδύναμη και τελειώνει εδώ το θέμα. (έχει βέβαια αρκετούς αναλώσιμους)

Ο πόλεμος του Βιετνάμ έγινε ίσως στην πιο ταραγμένη εποχή του ψυχρού πολέμου. Δεν επρόκειτο για πόλεμο μεταξύ Βιετνάμ και ΗΠΑ , αλλά για πόλεμο μεταξύ των 2 υπερδυνάμεων. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι η Αμερική έστελνε εκεί ανεκπαίδευτους στρς? Ήταν όλοι μισθοφόροι ή εθελοντές.

Τώρα για το Αφγανιστάν και το Ιράκ δε νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε. Όταν έμπαιναν μέσα οι Αμερικανοί που ήταν όλοι αυτοί οι Ταλιμπάν, Φενταγίν ….γιατί δεν υπερασπίστηκαν τα εδάφη τους? Γιατί δεν πολέμησαν, γιατί άφησαν να καταστραφεί η χώρα τους? Βγήκαν μετά από τόσα χρόνια, που ετοιμάζονται οι αμερικάνοι να φύγουν, και τι να λέει?

Αντίσταση είχαμε και στην Ελλάδα. Τι σημαίνει ότι οι Γερμανοί δεν κέρδισαν τον μεταξύ μας πόλεμο?

Αυτό ήθελα να πω και με το "αυτόνομες και ανεξάρτητες" ηγεσίες, αλλά δεν το έπιασες. Ένα ανεξάρτητο κράτος έχει και ανεξάρτητη ηγεσία. Όταν παύεις να έχεις ανεξάρτητη ηγεσία σημαίνει ότι έχασες τον πόλεμο. Όταν κάνουν κουμάντο οι εισβολείς σημαίνει ότι ηττήθηκες. Οι αντάρτες (ύαινες έτοιμες να αρπάξουν) παραμένουν στο περιθώριο, ο κρατικός μηχανισμός (μερίδα του λέοντος) ανήκει σε άλλον. Κάτσε τώρα εσύ και πίστευε ότι οι αμερικάνοι ηττήθηκαν….πρόβλημα σου.

Όσο για τα πυρηνικά όπλα, νομίζω ότι έχεις μπερδέψει την θεωρία με την πράξη.

Άλλο το εργαστήριο και άλλο το πεδίο μαχών. Το νερό που βρίσκεται στον πυρηνικό αντιδραστήρα απέχει ελάχιστα από το κέντρο της σχάσης. Ένα άρμα στον πόλεμο ίσως να απέχει μερικά χλμ από την έκρηξη μιας ατομ. βόμβας. Εξάλλου αν ήταν κοντά θα είχε καταστραφεί και από το οστικό κύμα. Μιλάμε για την περίπτωση που είναι σε μια απόσταση και μπορεί με την ειδική θωράκιση να αντιμετωπίσει την θερμική ακτινοβολία.

Mithrantir

Όπως σου είπα πριν είναι τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου τα οποία λόγω του ουρανίου (ασταθές στοιχείο) είναι ελαφρώς ραδιενεργά. Αλλά δεν υπάρχει πυρηνική σχάση, και το ουράνιο είναι εκεί για να αυξήσει την απόδοση του βλήματος στη διάτρηση θωρακίσεων.

Αυτό το ξέρουμε…. και δεν υπάρχει μόνο στα βλήματα αλλά και στην θωράκιση (μη αντιπυρηνική)ενός άρματος.

Whiteyez

Και θα πήγαινα και οικειοθελώς για 2 χρόνια φαντάρος (μιας και ήδη ετοιμάζομαι για 1,5 χρόνο)

Εξάμηνη καμπάνα υπολογίζεις ότι θα φας?

Δημοσ.
Κι αν θες να σου συμπεριφερονται καλα να κανεις το ιδιο κι εσυ!

Αυτό ισχύει για εσένα. Μπήκα με τρόπους ευγενείας. Κάποιοι το μόνο πράγμα που διέθεταν ήταν η αγένεια και η επιθετικότητα. Μη κλαίγεσαι λοιπόν.

δεν ξαναγραφω τιποτα καταντησε αηδια βαρεθηκα να διαβαζω δικαιολογιες και φιλοσοφιες επιχειρηματα του αερα που καταριπτονται απο τους υπολοιπους εν ριπη οφθαλμου και που αποσκοπουν στο να μην κουραστουμε να μην ξεβολευτουμε και να μην βγουμε για 12 μηνες απο την επαγγελματικη μας πορεια. ο καλος και ικανος δεν χανετε οτι και αν γινει οσο και αν καθυστερησει. περιμενω μονο μηπως μου απαντησει ο παρεδωσε και δεν ξαναγραφω τιποτα σφαχτειτε ελευθερα.

Και τι να πεις.

Πάρε τα κουβαδάκια σου και δρόμο.

Δημοσ.
Αυτό ισχύει για εσένα. Μπήκα με τρόπους ευγενείας. Κάποιοι το μόνο πράγμα που διέθεταν ήταν η αγένεια και η επιθετικότητα. Μη κλαίγεσαι λοιπόν.

Και τι να πεις.

Πάρε τα κουβαδάκια σου και δρόμο.

κατσε καλα και προσεχε τι τυπωνεις γιατι δεν θελω να δω ισπανικη υποχωρηση. εχεις παρει πολυ αερα θα σου κοπει αποτομα εκει που δεν το περιμενεις. μπηκες με γλυψιμο για να μην σε παρουν στο ψιλο απο την αρχη και μετα αρχισες να χωνεις καθως δεν ειναι ο μοναδικος σου λογαριασμος και μιλαει το αλτερ εγκο σου. μαζεψου.

Δημοσ.

Τα είπαμε μια φορά, ας τα ξαναπούμε δεύτερη να τα εμπεδώσουμε!

1. Δεν γίνεται ο ΕΣ να γίνει απόλυτα επαγγελματικός. Θα χρειάζεται πάντα και τους κληρωτούς. Και λόγω πληθυσμού, και λόγω γειτόνων και γιατί δεν μπορεί να αλλάξει κάτι τόσο ριζικά από την μια μέρα στην άλλη. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανεφάρμοστα!
  2. Η νομοθεσία προβλέπει θητεία. Πάμε και τελειώνουμε. Η ζωή δεν είναι στραμένη με ροδοπέταλα. Στην επαγγελματική σας καρριέρα θα συναντήσετε πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες.
  3. Βύσματα υπάρχουν παντού, σε όλες τις πλευρές της ζωής. Όσο πιο γρήγορα το αντιλαμβανόμαστε τόσο ποιο καλά για εμάς.

Κάποτε η θητεία ήταν 24 μήνες (για απλό στρατιώτη, 32 για δόκιμο) ενώ σήμερα ειναι 12! Αυτό κάποιοι δεν το βλέπουν και ζητάν περισσότερα απ'οσα μπορούν να έχουν! Καταλαβαίνω αυτούς που έκαναν την θητεία τους και διαμαρτύρονται κατόπιν. Αυτοί έχουν την εμπειρία και το δικαίωμα να ομιλούν.

Δεν μπορώ όμως με τίποτα να καταλάβω αυτούς που ενώ δεν έχουν πάει, κάθονται και κολλάνε στις άσχημες λεπτομέρειες που ακούνε από γνωστούς και φίλους και το παίζουν δήθεν προοδευτικοί και ειρηνιστές στην προσπάθεια να καλύψουν τους φόβους τους ισχυριζόμενοι ότι ο στρατός δεν είναι αναγκαίος και άλλα παρόμοια επιχειρήματα!

Αν καθόμουν να ακούσω όλους τους γνωστούς μου δεν θα πήγαινα ποτέ θητεία. Αντ'αυτού πήγα, και είχα την τύχη να έχω διοικητές με κότσια, που τιμούσαν τον λόγο τους και που φέρθηκαν άψογα σε όλους για όσο καιρό ήμουν εκεί. Εδώ και 2,5 μήνες είμαι στην ευτυχή θέση να έχω ξεμπερδέψει μια και καλή, και να μην έχω το άγχος της αναβολής - απαλλαγής να με κυνηγάει.

Ένας συνάδελφός μου στην δουλειά λέει: Όποιος φοβάται, πάει σπίτι και κοιμάται!

Δημοσ.

Ρε συ μην προσπαθεις να εκμεταλλευτεις την υπομονη των αλλων.Χαλασμενα παιρνεις?Τι συμπεριφορα ειναι αυτη?Ποσο κομπλεξικος εισαι το καταλαβαν ολοι νομιζω,μην προσπαθεις να το δειξεις αλλο!:mrgreen:

Γεμισε ο τοπος 'μαυροματηδες'!:mrgreen:

Πανε στο τοπικ με τα ανεκδοτα μπας και πιασουν τοπο αυτα που λες.:-D

Δημοσ.

gdevil ίσως χρειαστεί να τα ξαναπείς και τρίτη φορά γιατί κάποια άτομα εδώ δεν τα πιάνουν εύκολα... :mrgreen:

Δημοσ.

ρε Beholder με τυπάκια που δεν έχουν τα ωα να αντιμετωπίσουν το γενικό κράξιμο και καταφεύγουν σε δευτεροπέμπτο account για να συνεχίσουν τις ...εξυπνάδες τους, δεν αξίζει να χαλιέσαι. Γειώσε τον και τέρμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...