wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν αντέχω, θα παίξω και σε αυτόν τον γύρο - sorry 1980.... Ρε παιδιά, μετά το ξεμπρόστιασμα που του έκανε ο Luci, πιστεύετε ότι θα έχει τα μούτρα να ξαναμπεί/ξαναγράψει;
wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ε, άμα κάνει και 5ο account να τον καλέσουμε για ένα ματσάκι basketball - που είναι και στα high του λόγω του Final Four της Euroliga - αυτός και πέντε από εμάς, για να είναι δίκαιο!!! Ή έστω ένα 5x5 footsal βρε αδερφέ, να μην αισθάνεται το παιδί ότι τον αποξενώνουμε !!!
Houston Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Χαχαχαχαχααααααα Τι έγινε ρε παιδιά σας πείραξε αυτό που είπα για το 0.0000001% και την πέσατε όλοι μαζί? Άλλον ρωτάω Snoob άλλος απαντάει paredwse. Πριν 2-3 χρόνια πέρασα από ένα φόρουμ σας , σας το κλείσανε και μπουκάρατε εδώ? Lucifer κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο δίκτυο παίρνει από την εταιρεία που τον βάζει και έναν IP , διαφορετικός κάθε φορά. Αυτόν που έχω εγώ σήμερα μπορεί αύριο να τον έχεις εσύ ο άλλος ο οποιοσδήποτε. Αν δεν ξέρεις κάποια πράγματα μην ασχολείσε. Και εντάξει δεν το ήξερες αυτό. Δεν μπορούσες να σκεφτείς πριν μου αραδιάσεις αυτά τα άσχετα νικ τι σχέση θα μπορούσα να έχω εγώ με άλλα μέλη που γράφουν σε άλλα φόρουμ και άλλα τόπικ και κυρίως τι όφελος θα είχα να δημιουργήσω άλλον λογαριασμό (διότι ξεφύλλισα και τις 28 σελ και δεν βρήκα κάποιο από τα ονόματά που έβαλες). Για να τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα αυτό, το Insomnia.gr το αντιλήφθηκα μόλις χθες, οπότε και η πρώτη μου επαφή με το χώρο. Εξάλλου το θέμα μας δεν είναι ο Houston αλλά ο ΕΣ και η θητεία. Οπότε προσπαθήστε να βρείτε επιχειρήματα επ αυτού και μην ασχολείστε με τον άλλον. Ωραία η ταχτική όταν στερεύεις από επιχειρήματα και βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο να αποπροσανατολίζεις την συζήτηση ρίχνοντας λάσπη στον συνομιλητή, αλλά δυστυχώς είναι ξεπερασμένη κακόγουστη και πιάνει έδαφος μόνο σε αδαείς. Πάρτε το αλλιώς μερικοί…..δε θα σας βγει σε καλό.
LL_NEO Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ωραία η ταχτική όταν στερεύεις από επιχειρήματα και βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο να αποπροσανατολίζεις την συζήτηση ρίχνοντας λάσπη στον συνομιλητή Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Houston Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Στο θέμα μας λοιπόν: Όταν κατατάχθηκα στο ΚΕΤΘ όλοι μα όλοι έλεγαν για βύσμα. Σε τέτοιο σημείο που εγώ αισθανόμουν «μειονεκτικά» που δεν έβαλα. Βέβαια στην πορεία και όσο περνούσαν οι μήνες όλοι κατάλαβαν τι έκαναν και άρχιζαν να το κρύβουν. Βλέπετε ήταν πιτσιρικάδες και η ωρίμανση ήρθε στο στρατό στα 19- 20. Άλλωστε τα πολιτικά γραφεία των υπουργών εκτός από τους τομείς των διορισμών, υγείας, παιδείας κλπ έχουν και τον τομέα θητεία. Και αν κάποιοι ζουν σε άλλο πλανήτη και δεν τα γνωρίζουν αυτά, τους πληροφορώ ότι πριν μερικές εβδομάδες βγήκε ναύαρχος σε δελτίο ειδήσεων και είπε ότι έκανε και ο ίδιος ρουσφέτια και ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν επιθυμεί την στράτευση. Επίσης όλοι σχεδόν προσπαθούσαν με κάθε τρόπο στο τέλος της θητείας να πάρουν την αναρρωτική έχοντας ή όχι κάποιο βύσμα στο νοσοκομείο. wizzy εγώ δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ για τους μήνες που υπηρέτησα και ούτε έκλαψα. Άλλωστε δεν το έκανα όταν φυλούσα σκοπιές στους πάγους με μονόωρες αλλαγές, όταν έκανα πορείες στα χιόνια, όταν πήγα σχοινάκια, όταν για ένα μήνα η μονάδα έμεινε χωρίς νερό εξαιτίας του ολικού παγετού και πλενόμασταν με εμφιαλωμένο, όταν πέρασα σχολείο μαχητή και όλοι οι άλλοι έτρεχαν στους γιατρούς . Οπότε μάθε να διαβάζεις πιο προσεκτικά τα μνμ των άλλων. Εγώ έθεσα προβληματισμό: χρειάζεται όλη η θητεία, πρέπει να παραμείνει ως έχει, πρέπει να γίνει εθελοντική, τι πρέπει να αλλάξει? Και η αναβολή φίλε λόγω σπουδών δεν είναι αηδία. Έτσι?
Fidelio Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ρε χιουστουν εσυ δεν μου ελεγες λίγα ποστ πιο πίσω οτι απεχθάνεσαι την περιαυτολογία , έκανα έρανα , πήγα είδα ,του τύπου δηλαδή εγώ γαμάω κτλ κτλ ; σε τρώει για δουλεμα και σένα ....no offence
wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 wizzy[...] Οπότε μάθε να διαβάζεις πιο προσεκτικά τα μνμ των άλλων. Εγώ έθεσα προβληματισμό: χρειάζεται όλη η θητεία, πρέπει να παραμείνει ως έχει, πρέπει να γίνει εθελοντική, τι πρέπει να αλλάξει? ...Και εγώ που νόμιζα ότι έθεσες ερωτήματα στα οποία απάντησα, εν αντιθέσει με σένα. Ποιος πρέπει να μάθει να διαβάζει πιο προσεκτικά τα μηνύματα των άλλων; Και η αναβολή φίλε λόγω σπουδών δεν είναι αηδία. Έτσι? Η αναβολή λόγω σπουδών δεν είναι αηδία. Καμία διαφωνία. Αηδία την καταντούν το 99% των φοιτητών που την παίρνουν για να καθυστερήσουν την ένταξη τους στο στράτευμα με το να επιμηκείνουν τις σπουδές τους κατά ν+1 χρόνια. Α! Μην τολμήσεις να αμφισβητήσεις το ποσοστό, διότι είναι ακριβώς το ίδιο αυθαίρετο 99% των Ελλήνων που δεν επιθυμούν να στρατευτούν. Έτσι;
omnislash Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Και αν κάποιοι ζουν σε άλλο πλανήτη και δεν τα γνωρίζουν αυτά, Σου χει περάσει από το μυαλό ότι οι ίδιοι μπορεί να ναι βυσματίες ; Θα το αρνηθούν βέβαια αλλα ποιος τους πιστεύει; Τώρα για το βλαμ_ΝΕΟ δεν ειπα ποτέ για 1500 ευρώ αλλα για 1100.οσον αφορά για την απλυσιά αστο Αηδία την καταντούν το 99% των φοιτητών που την παίρνουν για να καθυστερήσουν την ένταξη τους στο στράτευμα με το να επιμηκείνουν τις σπουδές τους κατά ν+1 χρόνια. Ναι ρε φίλε αυτό θα κανω τρέχει τπτ;Δε γουστάρω να μπω και θα πολεμάω για να μην μπω.εχουμε όλους τους ξοφλημένους 30άρηδες που επειδή αρραβωνιάστηκαν φύτεψαν και ένα κουτσούβελο πήραν και ένα μεταχειρισμένο cabrio το παίζουν "ψαράδες".Αν γουστάρετε να λέτε το πόσο γαμάτα είναι η ζωή στα 30 να μας το πείτε και μας να την κάνουμε σιγά σιγά
wizzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 ε, δεν την κάνεις σιγά σιγά, να ησυχάσει και λίγο το forum, τι λες; Όσον αφορά στο σχόλιό σου, αν αναφέρεσαι σε μένα με τα περί 30άρηδων και τα ρέστα, πλανάσαι πλάνη οικτρά, όπως οικτρή είναι και η επιχειρηματολογία σου (η ποια;;;;;;;;;;; ). Οι τσαμπουκάδες αλλού, όμορφα;
omnislash Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εμένα wizzy μου την έσπασε που πέσατε να φάτε το παληκάρι επειδή είπε κάποιες αλήθειες.Και κυρίως επειδή έχετε ένα στυλάκι να ειρωνευεστε τον άλλον όταν δεν μπορείτε να αρθρώσετε κουβέντα (εξαιρείται ο snoob)Το ξαναλέω αν θέλετε να τα λετε μεταξύ σας και να αιθεροβατείτε κάντε το sticky να μην ποστάρουμε στο μπλα μπλα
LL_NEO Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Τώρα για το βλαμ_ΝΕΟ δεν ειπα ποτέ για 1500 ευρώ αλλα για 1100 Τα οποία βέβαια όπως σου είπα και τότε ήταν άλλη μια βλακεία που τα ηλίθια σου δάχτυλα πληκτρολόγησαν μιας και αυτό υπάρχει μόνο στην ομνιβλακς λαντ...
wizzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Εμένα wizzy μου την έσπασε που πέσατε να φάτε το παληκάρι επειδή είπε κάποιες αλήθειες. Εσένα ποιος σε όρισε δικηγόρο του, δεν κατάλαβα. Και κυρίως επειδή έχετε ένα στυλάκι να ειρωνευεστε τον άλλον όταν δεν μπορείτε να αρθρώσετε κουβέντα (εξαιρείται ο snoob)Το ξαναλέω αν θέλετε να τα λετε μεταξύ σας και να αιθεροβατείτε κάντε το sticky να μην ποστάρουμε στο μπλα μπλα Το "παλληκάρι" δεν είπε αλήθειες, είπε την άποψή του, την οποία κλήθηκε πολλάκις να αποδείξει και απέτυχε. Αυτό είναι το θέμα. Και στην τελική, όταν ο άλλος λέει ό,τι του κατεβάσει η κούτρα του χωρίς κανένα στοιχείο και επιμένει σε αυτό λες και επειδή το είπε είναι αυταπόδεικτο - στην τελική, δεν ήξερα ότι δώθηκε στον Houston/Dimmer κτλ κτλ το αλάθητο του Πάπα, που και να του δώθηκε στ' @@ μου -, ναι, και ειρωνικός θα είμαι, και θα του την λέω όποτε μπορώ, μέχρι να με κάνει ρόμπα με τα στοιχεία του, τόσο απλό. Και τότε θα του απολογηθώ και θα κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο. Αυτά και καλημέρα σας.
alexzzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αυτά και καλημέρα σας. Καλη σου μέρα και σένα αγόρι μου.
Houston Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 wizzyΤο "παλληκάρι" δεν είπε αλήθειες, είπε την άποψή του, την οποία κλήθηκε πολλάκις να αποδείξει και απέτυχε. Αυτό είναι το θέμα. Και στην τελική, όταν ο άλλος λέει ό,τι του κατεβάσει η κούτρα του χωρίς κανένα στοιχείο και επιμένει σε αυτό λες και επειδή το είπε είναι αυταπόδεικτο - στην τελική, δεν ήξερα ότι δώθηκε στον Houston/Dimmer κτλ κτλ το αλάθητο του Πάπα, που και να του δώθηκε στ' @@ μου -, ναι, και ειρωνικός θα είμαι, και θα του την λέω όποτε μπορώ, μέχρι να με κάνει ρόμπα με τα στοιχεία του, τόσο απλό. Χαχαχααχαχαχααααααααααααααα Δεν χρειάζεται να αποδείξω εγώ τπτ, το απέδειξες μόνος σου λίγο πιο πάνω με αυτό: Χαχαχααχαχαχααααααααααααααα Η αναβολή λόγω σπουδών δεν είναι αηδία. Καμία διαφωνία. Αηδία την καταντούν το 99% των φοιτητών που την παίρνουν για να καθυστερήσουν την ένταξη τους στο στράτευμα με το να επιμηκείνουν τις σπουδές τους κατά ν+1 χρόνια. Αρα λοιπόν το 99% θέλουν να καθυστερήσουν την ένταξη τους στο στρατό, αρα δεν θέλουν να υπηρετήσουν. Χαχαχααχαχαχααααααααααααααα Οπότε τώρα μπορείς να κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ε ρε γλέντια. Πάντως διακρίνω έναν κομπλεξισμό προς τους φοιτητές και γενικότερα στην επιστημονική κοινότητα. Τα πράγματα όμωςφίλε δεν είναι ακριβώς έτσι. Ίσως επειδή το μόνο χαρτι που έχεις στα χέρια σου είναι το απολυτήριο στρατού, δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Όταν όμως κάποιος νέος αποφασίζει να μπει σε κάποιο πανεπιστήμιο, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είναι ο στρατός. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πτυχίο του, η επαγγελματική του αποκατάσταση και πως θα την συντομεύσει κάνοντας την θητεία του όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που χρωστούν 2-3 μαθήματα και αποφασίζουν να πάνε στρατό και να δίνουν παράλληλα τα μαθήματα για να μη πάει ο χρόνος χαμένος. Τον στρατό στις δύσκολες σχολές τον βλέπουν σα πνευματική ξεκούραση και σαν καλή άσκηση για το σώμα. Αυτοί λοιπόν που τελειώνουν στην ώρα τους, σπάνε την αναβολή και οι υπόλοιποι στρατεύονται πριν τελειώσουν σπουδες. Βρες άλλο επιχείρημα…. omnislashΣου χει περάσει από το μυαλό ότι οι ίδιοι μπορεί να ναι βυσματίες ; Θα το αρνηθούν βέβαια αλλα ποιος τους πιστεύει; Φυσικά και είναι βυσματίες. Όλοι μα όλοι, στα κέντρα συναγωνίζονται για το ποιος έχει το μεγαλύτερο βύσμα Γνώρισα χρυσαυγήτη στο στρατό μέγα λουφαδόρο, μέγα μαντραπήδα, 1 μήνα στα νοσοκομεία και απειλές από τον ίλαρχο ότι θα τον μαζέψει η στρατονομία. Τι απέγινε στο τέλος δεν ξέρω γιατι εγώ απολύθηκα. Όταν συζητούσαμε μου έλεγε ακριβώς ότι λένε αυτοί εδώ μέσα. Δεν την πάλευε σου λέω ο τύπος. Έβαζε την μάνα του να τηλεφωνεί στην μονάδα και να κλαίγεται. Πολύ γέλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.