Houston Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 • DIMERR * Houston * levianthan * malosi • LOL pwned kkthxbb Αυτοί όλοι έχουν γράψει σε αυτό το τόπικ ή γενικά στο φόρουμ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ωπ, συγγνώμη, γράψαμε όλοι μαζί και δεν πρόλαβα να δω την απάντηση. Ευχαριστώ για την παράθεση, wizzy
1980 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 • DIMERR * Houston * levianthan * malosi • LOL pwned kkthxbb Αυτοί όλοι έχουν γράψει σε αυτό το τόπικ ή γενικά στο φόρουμ? δεν μου λες χρησιμοποιουν πολλα ατομα τον υπολογιστη σου στο σπιτι σου η στην δουλεια σου η οπου βρισκεσε τελος παντων?
Skia11 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δεν μου λες χρησιμοποιουν πολλα ατομα τον υπολογιστη σου στο σπιτι σου? Είπαμε: Το άτομο μιλάει για το 99% του Ελληνικού πληθυσμού....λογικό είναι να είναι busy το pc του. :twisted: :twisted:
Skia11 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 την εκανε με ελαφρα πηδηματακια. Μάλλον το κόμμα κάνει περικοπές στα pc.
wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 post 368 houston we have a problem. οχι αλλο καρβουνο νησαφι φτου και απο την αρχη. εγω δεν παιζω παντως σε αυτον τον γυρο. Επειδή είπες ότι δεν θα έπαιζες σε αυτόν τον γύρο, για αυτό δανείστηκα την ατάκα σου !!! @ Houston: περιμένω απάντηση με τα στοιχεία σου, η υπομονή μου είναι αέναη. Αν δεν απαντήσεις, εμπίπτεις σε αυτό που ανέφερε πριν ο Snoob (cheers m8 ) ότι η άποψη σου είναι άποψη και όχι απόδειξη... Και όπως διάβασα και σε ένα άλλο forum, "Οι απόψεις είναι σαν τις κ**οτρυπίδες. Όλοι έχουν από μία" Και για να απαντήσω στην ερωτήσεις σου: 1)Πόσες φορές έκανες τον άρρωστο (αν έχεις πάει στρατό) για να πάρεις αναρρωτική? Πήγα στρατό. Τ/Φ πεζικού και δεν πήρα ούτε μια μέρα αναρρωτική. Σημειωτέον ότι ένα μήνα τον έβγαλα με το γόνατο δεμένο λόγω θλάσης έσω πλαγίων συνδέσμων. Ο λόγος που δεν πήρα αναρρωτική είναι διότι αν το έκανα θα στριμωχνόντουσαν τα παιδιά στη μονάδα με τις εξόδους τους και προτίμησα να βγω ελεύθερος υπηρεσίας παρά να "κόψω" κάποιον. 2) Πόσες φορές εξευτελίστηκες, έγλυψες για τιμητική? Καμία. Την τιμητική την πήρα διοτι ήμουν τύπος και υπογραμμός. Έκανα ό,τι μου έλεγαν χωρίς δεύτερη κουβέντα όταν μου το έλεγαν και αυτό το πράγμα έτυχε να εκτιμηθεί από τους ανωτέρους μου. 3)Πόσες φορές η μανούλα σου φύλησε κατουρημένες ποδιές για να έχεις εσύ ευνοϊκότερη θητεία? Καμία. Στο σημείο αυτό θα σε παρακαλέσω να μην πιάσεις ξανά την μάνα κανενός στο στόμα σου, διότι όπως και ο Luci, δεν θέλει και πολύ για να γίνει η στραβή και μας βλέπω να πηγαίνουμε όλοι μαζί διακοπές δύο εβδομάδων, standard. 4)Σε πόσα πολιτικά γραφεία μπήκε ο πατέρας σου? Σε κανένα. Μένουμε μακρυά από πολιτικούς και τα γραφεία τους. Βρωμάνε. Και κάτι τελευταίο - και μετά θα απέχω από αυτόν τον γύρο για να παίξει ο 1980: Παραπονιέσαι για τους μήνες που υπηρέτησες. Δηλαδή, τι να πούνε και οι Κύπριοι που υπηρετούν 25 μήνες; Α! Εκεί δεν παίζουν αναβολές και αηδίες. Στα 18 σε βουτάνε και σε κάνουν στρατιώτη για 2 χρόνια και 1 μήνα! Το διανοείσαι; 2 χρόνια και 1 μήνα. Δεν θέλω να βγω εκτός θέματος, ούτε να ξεκινήσει κουβέντα με θέμα τη θητεία στην Κύπρο, άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Το έθεσα ως παράδειγμα για να ξέρεις πως ό,τι και να σου συμβεί πάντα υπάρχει και κάτι χειρότερο. Οπότε, κόψε τη κλάψα και face life.
1980 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 post 368 Επειδή είπες ότι δεν θα έπαιζες σε αυτόν τον γύρο, για αυτό δανείστηκα την ατάκα σου !!! @ Houston: περιμένω απάντηση με τα στοιχεία σου, η υπομονή μου είναι αέναη. Αν δεν απαντήσεις, εμπίπτεις σε αυτό που ανέφερε πριν ο Snoob (cheers m8 ) ότι η άποψη σου είναι άποψη και όχι απόδειξη... Και όπως διάβασα και σε ένα άλλο forum, "Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουν από μία" οντως δεν τιμησα την προθεση μου.
panther_512 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Απορώ με το κουράγιο σας να συνεχίζετε να ασχολείστε με αυτό το τόπικ... Είναι εμφανές το τί συμβαίνει. Πάρα ταύτα, δεν νομίζω να χρειάζεται άλλο να τον κολλάτε στο τοίχο, γιατί είναι ανούσιο. Ούτε τα μυαλά του θα αλλάξουν ούτε τίποτα. Ευτυχώς που τέτοιοι άνθρωποι είναι ελάχιστοι. Αλλά τέλος πάντων, γιά πες μας ρε Houston -ZAKKWILD ή όπως αλλιώς προτιμάς, τελικά σε ποιά μονάδα υπηρέτησες και με τί ειδικότητα?
1980 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ε, όχι!!! πέφτω απο τα σύννεφα!!!(Λέμε τώρα) ωραια δεν ειναι η πο*τανα η επαληθευση?????
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ωραια δεν ειναι η πο*τανα η επαληθευση????? Μα να μην μου έχει περάσει απο το μυαλό ρε συ 1980!!!
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Στην αρχή δεν έλεγε κάπου ότι "εγώ δεν περνάω όλοι μου την μέρα στο pc και δεν έχω σε όλα τα φόρουμ 1000 post μαζί" ;;; Ε, έτσι το καταφέρνει! Έχει 10 λογαριασμούς και κάνει 100 post ανα λογαρίαν (ο λογαριασμός στα Ποντιακά)
Petza Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 • DIMERR * Houston * levianthan * malosi κάποιοι άκουσαν για ανωνυμία στο Internet και το πήραν στα σοβαρά κατά τ' άλλα θυμίζουμε χρυσαυγήτικο φόρουμ Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν μερικοί
Timour21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Υπάρχουν πράγματα που τα κάνουμε γιατί μας αρέσουν. Υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν αλλά τα κάνουμε διότι πρέπει να τα κάνουμε. Και υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν, δεν πρέπει να τα κάνουμε αλλά τα κάνουμε γιατί μας τα επιβάλλουν. Όλα αυτά που αναφέρατε LL_NEO και Timour21 μαζί και τον στρατό, κάντε μια σκέψη για το που ανήκει το καθένα και τα ξαναλέμε ok…(το μάθημα συνεχίζεται) Το οτι υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν, δεν πρέπει να τα κάνουμε κλπ κλπ, ποιος το αποφασίζει, εσυ? Και το παράδειγμα με την ΔΕΗ και την ΕΡΤ, την κατατάσεις φαντάζομαι στο "Υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν αλλά τα κάνουμε διότι πρέπει να τα κάνουμε." πάλι εσύ το αποφασίζεις? Αν ναι, τότε αν θες να μιλήσεις για φασίστα, κοίτα στον καθρεύτη σου... Όσο για το...μάθημα συνεχίζεται... ποιος είσαι εσύ που θα μας παραδώσεις και μαθήματα? ΠΟΙΟΣ? Και αν μπορείς δώσε απάντηση χωρίς να δημιουργήσεις πέμπτο (!!!) account.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.