Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Επειδή δεν έχεις καταλάβει και πολλά μου φαίνεται, μια ερώτηση μόνο.

Σε ποιο σώμα στρατού υπηρέτησες, και πόσο μακριά από το σπίτι σου?

[...]

Μήπως μπορείς (αντιστρέφοντας την ερώτηση) να μας πεις κι εσύ πότε και πού υπηρέτησες; Αφού ρωτάς τους άλλους, γιατί δεν "αποκαλύπτεσαι" κι εσύ; :)

Για να προλάβω αντίστοιχη δική σου ερώτηση:

Είμαι κάτοικος Ραφήνας Αττικής.

Κατατάχθηκα το Νοέμβριο του 1992 (ΕΣΣΟ 92 Στ' - σειρά 221) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πεζικού στην Κόρινθο.

Μετά τη βασική μου εκπαίδευση, μετατέθηκα στη Λήμνο (στο 290ΤΠ) όπου και παρέμεινα για το σύνολο της θητείας μου, δηλαδή απολύθηκα από εκεί. Διατήρησα το βαθμό του Στρατιώτη για το σύνολο της θητείας μου.

Δικαιούμαι να έχω άποψη; :)

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναλυτικότατη βλέπω απάντηση στην ερώτηση που σου έκανα…μπράβο, αν και δε χρειαζόταν τόσες πληροφορίες.

Δεν μπήκες όμως καν στον κόπο, να μου απαντήσεις στα προηγούμενα ερωτήματά μου που ήταν πιο ουσιώδη:

Πόσες φορές έκανες τον άρρωστο (αν έχεις πάει στρατό) για να πάρεις αναρρωτική?

Πόσες φορές εξευτελίστηκες, έγλυψες για τιμητική?

Πόσες φορές η μανούλα σου φύλησε κατουρημένες ποδιές για να έχεις εσύ ευνοϊκότερη θητεία?

Σε πόσα πολιτικά γραφεία μπήκε ο πατέρας σου?

Μη το πάρεις προσωπικά αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα.

Αν έλεγε ο υπουργός από αύριο η θητεία γίνεται 11μηνη πόσοι στρατιώτες θα καθόντουσαν εθελοντικά άλλον έναν μήνα?

Γιατί???

Δημοσ.
Αναλυτικότατη βλέπω απάντηση στην ερώτηση που σου έκανα…μπράβο, αν και δε χρειαζόταν τόσες πληροφορίες.

Δεν μπήκες όμως καν στον κόπο, να μου απαντήσεις στα προηγούμενα ερωτήματά μου που ήταν πιο ουσιώδη:

Πόσες φορές η μανούλα σου φύλησε κατουρημένες ποδιές για να έχεις εσύ ευνοϊκότερη θητεία?

Αν έλεγε ο υπουργός από αύριο η θητεία γίνεται 11μηνη πόσοι στρατιώτες θα καθόντουσαν εθελοντικά άλλον έναν μήνα?

Γιατί???

ρε για μαζεψου τι ειναι αυτα που γραφεις. αυτη ειναι η δικια σου πραγματικοτητα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ετσι σου λεω κανε τριτο λογαρισμο γιατι αυτον τον εκαψες ηδη.

Δημοσ.
ρε για μαζεψου τι ειναι αυτα που γραφεις. αυτη ειναι η δικια σου πραγματικοτητα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ετσι σου λεω κανε τριτο λογαρισμο γιατι αυτον τον εκαψες ηδη.

Όχι φίλε δυστυχώς ή ευτυχώς η δική μου προσωπική πραγματικότητα δεν ήταν έτσι όταν υπηρέτησα (διότι πήγα στρατό (ΤΘ) σε μεγάλη ηλικία και τίμησα ως όφειλα την αξιοπρέπειά μου). Ήταν όμως η πραγματικότητα χιλιάδων άλλων παιδιών, το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού λαού. Το ίδιο ίσως να έκανα και εγώ αν πήγαινα μικρό παιδί και να έβαζα τη μάνα μου να γλύψει πολιτικούς στρατηγούς δεσπότες, όπως έκανε και κάνει το κάθε παιδι και η κάθε μάνα –και καλά κάνει αν θες την άποψή μου.

Αν εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι αυτήν την πραγματικότητα ή έχεις πρόβλημα επαφής με το περιβάλλον ή ανήκεις στο 1% που λέγαμε -αν και η χρυσή αυγή εκπροσωπεί το 0.000000001% αλλά τέλοσπάντων

Δημοσ.

Ας αφήσουμε τις μανούλες απ' έξω όμως, δε θέλει και πολύ να γίνει η στραβή.

Επίσης χιούστον έχω άλλα 3 νικ για το ιπ σου, τι λες να κάνουμε γι' αυτό.

Δημοσ.
Όχι φίλε δυστυχώς ή ευτυχώς η δική μου προσωπική πραγματικότητα δεν ήταν έτσι όταν υπηρέτησα (διότι πήγα στρατό (ΤΘ) σε μεγάλη ηλικία και τίμησα ως όφειλα την αξιοπρέπειά μου). Ήταν όμως η πραγματικότητα χιλιάδων άλλων παιδιών, το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού λαού. Το ίδιο ίσως να έκανα και εγώ αν πήγαινα μικρό παιδί και να έβαζα τη μάνα μου να γλύψει πολιτικούς στρατηγούς δεσπότες, όπως έκανε και κάνει το κάθε παιδι και η κάθε μάνα –και καλά κάνει αν θες την άποψή μου.

Αν εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι αυτήν την πραγματικότητα ή έχεις πρόβλημα επαφής με το περιβάλλον ή ανήκεις στο 1% που λέγαμε -αν και η χρυσή αυγή εκπροσωπεί το 0.000000001% αλλά τέλοσπάντων

επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραψω και ειδικα σε χρηστες φαντασματα διαβασε μερικες σελιδες πισω τι εχω γραψει για την δικη μου θητεια αφου σε τρωει τοσο πολυ το θεμα. πια χρυση αυγη και χρυσα αυγα ρε ηλιθιε αντε μην αρχισω τα ευαγγελια και φυγω για διακοπες για δυο εβδομαδες. δεν με αφορα τι κανουν οι αλλοι με αφορα τι κανω εγω και τι πραττω εγω και τι επιλογες παιρνω δεν με ενδιαφερει ο αλλος αν στρωνει την γλωσα του στο πατωμα για να διευκολυνει την θητεια του και ουτε με ποναει γιατι αυτος ξεφτιλιζετε οχι εγω. κατσε καλα γιατι πολυ φορα πηρες και θα χτυπησεις σε κανεναν τοιχο. η συνειδηση μου ειναι απολυτα καθαρη οσον αφορα την θητεια μου. και προσεχε τι γραφεις γιατι δεν θελω να αντιμετωπισω τριτη ισπανικη υποχωρηση αρχιζω να βαριεμαι.

Δημοσ.

Τα χιλιάδες παιδιά που ακριβώς τα γνώρισες??

Το σύνολο του ελληνικού λαού??

Θά έκανες τα ίδια??

Οκ , όποτε θα χρειαστούμε την γνώμη του Ελληνικού λαού θα ρωτάμε εσένα.

Ποιός ο λόγος να ψηφίζουμε άλλωστε? ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΕΣΕΝΑ που γνωρίζεις το 99% (το άλλο 1% ασε τους είναι χουντικοί και χρυσαυγίτες)

Κάνε μας τη χάρη και GTFO plz

Δημοσ.

αυτό που δεν καταλαβαίνω Houston είναι πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι όλοι, μα όλοι, γλείφουνε και φιλάνε κατουρημένες ποδιές και τα ρέστα.... Το αναφέρεις σχεδόν σε κάθε μήνυμα που γράφεις και πραγματικά μου προκαλεί απορία... Έχεις κάποια στοιχεία για αυτό που υποστηρίζεις; Έκανες, έστω, μια δημοσκόπηση όταν ήσουν στα ΤΘ και ρώτησες τους συναδέλφους σου και σου είπανε ότι ΟΛΟΙ έβαλαν μέσο, έβαλαν τις μάνες του να γλείψουν κτλ κτλ; Πραγματικά, θέλω να διαβάσω τι έχεις να πεις επ' αυτού.

Υ.Γ.: Είμαι σίγουρος ότι για κάθε μία περίπτωση που θα αναφέρεις, μπορώ να σου παρουσιάσω άλλη μία της αντίθετης πλευράς - και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι υπόλοιποι μετέχοντες στο θέμα αυτό.

Δημοσ.

LOL

pwned

kkthxbb

• Super Moderators
Δημοσ.

ποια είναι αυτά τα νικ παρακαλώ

Περιμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια.

Δημοσ.
:evil: :evil: :evil:

Houston, we have a problem.....

οταν το εγραφα εγω στην αρχη.......κοιτα λιγο πισω τι ηταν το πρωτο πραγμα που εγραψα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί???

Δεν θα μπω στα περί μανάδων και πατεράδων γιατί ξεφεύγεις και μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. :)

Σε πληροφορώ, μέγα Τορκεμάδα, ότι δεν πήρα ούτε μία ημέρα αναρρωτική. Δεν πήρα ούτε μία ημέρα τιμητική. Μόνο τις προβλεπόμενες από τον ΣΚ 20-1 άδειες.

Και φυσικά δεν έγινε πιο άνετη η θητεία μου στη Λήμνο. Πώς να γίνει άλλωστε; Να μου φέρουν τη Ραφήνα ή την τότε κοπέλα μου στο Λιβαδοχώρι; :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...