Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνηθούμε, τότε πως είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε?

Οι κυβερνώντες είναι η κουταλιά από την σούπα. Άνθρωποι είναι, όχι Θεοί. Πως λοιπόν ζητάς τυφλή υποταγή από ανθρώπους όμοιους με σένα?

Κοίτα θα ξεφύγει το τοπικ αν ανοίξουμε συζήτηση για την δημοκρατία , προτείνω αν και δεν αμφιβάλω οτι ίσως το έχεις κανει να ρίξεις μια ματιά στην σωκρατικη οπτική. Βάλε λίγο σύγχρονη σάλτσα και θα δεις γιατί η δημοκρατία δεν έιναι οτι και οτι πολίτευμα και οτι δεν ειναι η δύναμη του οχλου όταν αυτός μάλιστα είναι ανειδίκευτος , και επι της ουσίας σε στρατιωτικά θέματα που συνάδουν με την πολιτική και την γραμμή που ακολουθεί μια χώρα. Μην το ρίξουμε τώρα στα λογοπαίγνια άλλωστε δήλωσες λάτρης της δημοκρατίας , non? Επομένως είναι φαιδρό να επικαλούμαστε το πολίτευμα που προάγει την ελευθερία , για πράγματα τα οποία δεν κατανοούμε . . .αρκούντως.

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσο και αν δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς η Ελλάδα είναι η χώρα της απάτης και της σφαλιάρας. Εξουσία – Λαός….η σχέση που διέπει.

Είναι η χώρα της μίζας, της κομπίνας, της αρπαχτής.

Ωραία άρα να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, αντί να (προσπαθήσουμε έστω) να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Να κοιτάξει ο καθένας την πάρτη του, και να μην μας νοιάζει το σύνολο.

Εγώ (όπως είπε ο λλ) δεν γουστάρω να πληρώνω εφορία, μπορώ? Μήπως να την πλήρωνες εσύ για μένα? ή ακόμα καλύτερα ο άλλος που δεν πάει στρατό εις βάρος του 99% που παραδέχομαι οτι μπορεί να μην θέλει να πάει - αλλά πήγε. Γιατί και γω θα προτιμούσα να ξύνω τα @@ από το να πάω στρατό (και 16 μήνες ο αδερφός μου 18 και κάποιοι φίλοι μου και 23) αλλά πήγα, για τον ίδιο λόγο που κάθε μήνα πληρώνω εισφορές και εφορία. Ούτε ασφάλεια αυτοκινήτου γουστάρω να πληρώνω (γιατί είμαι κορυφαίος οδηγός το παραδέχομαι...) αλλά αμα δεν πληρώσω θα την πληρώσεις εσύ για μένα (μέσω του επικουρικού ταμείου) , ούτε διόδια (γιατί τα βρίσκω ακριβά - και προτιμώ να πέρνω τσιγάρα με αυτά τα λεφτά), ούτε γουστάρω να περιμένω σε ουρές στις τράπεζες και στις εφορίες (θέλω να μπαίνω μπροστά σου γιατί είμαι έξυπνος), και στα φανάρια να κάνω σφήνα και να μπαίνω μπροστά σου πάλι (γιατί είπαμε, είμαι πολύ γαμάτος οδηγός, το παραδέχομαι....).

Να μην πληρώνω και νοίκι (γιατί ο κωλόγερος ο σπιτονοικοκύρης έχει 3-στον λάκο του θα τα πάρει), αλλά ούτε και ρεύμα γιατί μέσα χρεώνουν και την ΕΡΤ που δεν βλέπω καθόλου.

Να το κάνουμε έτσι λοιπόν?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε φίλε τι να αποδείξω, πλάκα μου κάνεις? Σε ποιο κόσμο ζεις?

Ζω σε έναν κόσμο όπου, καλώς ή κακώς, το τι νομίζει ένας άγνωστος αλεξιπτωτιστής μου είναι αδιάφορο. Αν έχεις κάποιο στοιχείο που να στηρίζει αυτά που λες για το 99%, να το συζητήσω. Η άποψή σου, καίτοι σεβαστή, παραμένει άποψη και όχι απόδειξη.

Όλα τα άλλα, για χεράκια στην καρδιά και τα λοιπά, είναι το λιγότερο αστεία.

Δημοσ.

Ρε γ@μ0τ0 πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να γίνει κατανοητό

Πριν πιούμε οτιδήποτε πάντα πρέπει να ελέγχουμε την ημερομηνία λήξης

α και κάτι άλλο από εδω και πέρα όποιος τρώει ΤΟ κράξιμο απλά να αλλάζει nickname και να προτιμάει μια αμερικάνικη πόλη

Δημοσ.
Το εισαγωγικό σου ποστ

Και τώρα το τελευταίο...

Αν ισχυριστείς ότι τα δυο μυνήματα έχουν το ίδιο νόημα, ετοιμάσου

Δεν τα ξαναπαραθέτω...πιστεύω κατάλαβες ποιά είναι. Το εισαγωγικό μου post είναι παράθεση απο τους ομήρους....το γράφω κι'όλας. Το άλλο post είναι οι απόψεις οι δικές μου.

Δεν είπε κανείς ότι έχουν το ίδιο νόημα, πάντως συμφωνώ και με το εισαγωγικό πόστ.

Δημοσ.

Μάλιστα. Όταν λοιπόν μας παραθέτεις αυτολεξεί το ποστ απο τους κλαψο*****δες και άντε γεια, εμείς με κάποιον τρόπο θα πρέπει να καταλάβουμε ότι βασικά όπως και ο ίδιος λες, βαριέσαι να πας, αλλά παράλληλα είναι υποχρέωση μας και μας να μην πάμε διότι ΠΡΕΠΕΙ να βαριόμαστε.

Εντάξει αυτό είναι; Κοίτα. Ειλικρινά τώρα. Συμβουλή. Κάνε Logout, κρύψου κανα τρίμηνο και μετά ξαναέλα με καινούργιο account. Μόνο απέφευγε να μιλάς για λεπτά θέματα χωρίς την παρουσία του ινστρουκτουρά σου απο δίπλα να σε καθοδηγεί, διότι χάνεις τη μπάλα, αλλά όχι και οι ντομάτες εσένα...

Δημοσ.
Μάλιστα. Όταν λοιπόν μας παραθέτεις αυτολεξεί το ποστ απο τους κλαψο*****δες και άντε γεια, εμείς με κάποιον τρόπο θα πρέπει να καταλάβουμε ότι βασικά όπως και ο ίδιος λες, βαριέσαι να πας, αλλά παράλληλα είναι υποχρέωση μας και μας να μην πάμε διότι ΠΡΕΠΕΙ να βαριόμαστε.

Εντάξει αυτό είναι; Κοίτα. Ειλικρινά τώρα. Συμβουλή. Κάνε Logout, κρύψου κανα τρίμηνο και μετά ξαναέλα με καινούργιο account. Μόνο απέφευγε να μιλάς για λεπτά θέματα χωρίς την παρουσία του ινστρουκτουρά σου απο δίπλα να σε καθοδηγεί, διότι χάνεις τη μπάλα, αλλά όχι και οι ντομάτες εσένα...

Καλά τραγούδα...για ποιόν λόγο να κάνω καινούργιο account...τί έχω να φοβηθώ...θα με κάνετε ντα;

Δημοσ.
Καλά τραγούδα...για ποιόν λόγο να κάνω καινούργιο account...τί έχω να φοβηθώ...θα με κάνετε ντα;

Όχι θα φωνάξουμε την στρατονομία :)

Δημοσ.

Να μου εξηγήσει κάποιος και σε μένα τι το κακό είπε ο huston;

1.Δλδ υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που γούσταρε να παέι φανταρος.:confused: και από τα 5 του περίμενε εκείνη τη μέρα;

2.οτι η Ελλαδα είναι η χώρα της μίζας της κομπίνας που σας έθιξε;

3.Ναι έχουμε το χαμηλότερο κοινωνικό επίπεδο μόρφωσης .Αυτό φαίνεται από το ότι ο άλλος είναι χλέμπουρας βρωμαέι απο πάνω ως κατω αλλά το αμαξι του είναι φρεσκοπλυμμένο και το κινητό του κοστίζει πάνω από 400 ευρώ.Να μην το παω στην πολιτική δεν κάνει:evil: :evil:

Δημοσ.
Να μου εξηγήσει κάποιος και σε μένα τι το κακό είπε ο huston;

3.Ναι έχουμε το χαμηλότερο κοινωνικό επίπεδο μόρφωσης .Αυτό φαίνεται από το ότι ο άλλος είναι χλέμπουρας βρωμαέι απο πάνω ως κατω αλλά το αμαξι του είναι φρεσκοπλυμμένο και το κινητό του κοστίζει πάνω από 400 ευρώ.Να μην το παω στην πολιτική δεν κάνει:evil: :evil:

Εσένα κάτι σε τρώει μου φαίνεται...

Διότι το χαμηλότερο κοινωνικό επίπεδο μόρφωσης το αποδεικνύεις (περίτρανα) εσύ, με τις γνώσεις σου περι αναπαραγωγής.

Κρύψου πάλι...

Δημοσ.

όμνιβλαξ να υποθέσω ότι έχεις πάρει σβάρνα όλη την ευρώπη και έχεις οσμιστεί στα αχαμνά ένα ικανό ποσοστό αυτής έτσι ώστε να φέρνεις σαν παράδειγμα τη προσωπική υγιεινή.

Btw απο τη συναστροφή μου στο Master και τώρα στη δουλειά με ξένους (και δόξα το Θεό ο τραπεζικός τομέας μαζεύει στη ΜΒ όλες τις φυλές του Ισραήλ) μπορώ να πω ότι είμαστε μακράν πιο καθαροί απο όσους εκπροσώπους άλλων εθνοτήτων έχω συναντήσει.

Και γενικώς πολλές φορές επειδή επικαλείσαι το εξωτερικό (πχ εκείνο το εκπληκτικό κατώτατος μισθός 1500 ευρώ στην ΜΒ), πες μου αλήθεια, ποιες χώρες έχεις επισκεφτεί;

Δημοσ.

@LL_NEO: Μάλλον μία..... την Never, Neverland!!! :D

@ το κόλπο σας το είπα καμιά 50αριά posts πιο πάνω: σταματήστε να ασχολείστε γιατί δεν υπάρχει νόημα πλέον. Ο τύπος έχει τις (χμμμ) απόψεις του και δεν τις αλλάζει.... Γιατί τρώγεστε ;

Δημοσ.
@LL_NEO: Μάλλον μία..... την Never, Neverland!!! :D

Πρέπει να έχει πάει και Γαλλία, όταν έκανε την απόβαση στο Medal of Honor. :)

Δημοσ.

Timour21

Εγώ (όπως είπε ο λλ) δεν γουστάρω να πληρώνω εφορία, μπορώ? Μήπως να την πλήρωνες εσύ για μένα? ή ακόμα καλύτερα ο άλλος που δεν πάει στρατό εις βάρος του 99% που παραδέχομαι οτι μπορεί να μην θέλει να πάει - αλλά πήγε. Γιατί και γω θα προτιμούσα να ξύνω τα @@ από το να πάω στρατό (και 16 μήνες ο αδερφός μου 18 και κάποιοι φίλοι μου και 23) αλλά πήγα, για τον ίδιο λόγο που κάθε μήνα πληρώνω εισφορές και εφορία. Ούτε ασφάλεια αυτοκινήτου γουστάρω να πληρώνω (γιατί είμαι κορυφαίος οδηγός το παραδέχομαι...) αλλά αμα δεν πληρώσω θα την πληρώσεις εσύ για μένα (μέσω του επικουρικού ταμείου) , ούτε διόδια (γιατί τα βρίσκω ακριβά - και προτιμώ να πέρνω τσιγάρα με αυτά τα λεφτά), ούτε γουστάρω να περιμένω σε ουρές στις τράπεζες και στις εφορίες (θέλω να μπαίνω μπροστά σου γιατί είμαι έξυπνος), και στα φανάρια να κάνω σφήνα και να μπαίνω μπροστά σου πάλι (γιατί είπαμε, είμαι πολύ γαμάτος οδηγός, το παραδέχομαι....).

Να μην πληρώνω και νοίκι (γιατί ο κωλόγερος ο σπιτονοικοκύρης έχει 3-στον λάκο του θα τα πάρει), αλλά ούτε και ρεύμα γιατί μέσα χρεώνουν και την ΕΡΤ που δεν βλέπω καθόλου.

Να το κάνουμε έτσι λοιπόν?

LL_NEO

Πόσοι θέλουν να πληρώνουν φόρους;

Πόσοι θέλουν τσουχτερά πρόστιμα;

Πόσοι θέλουν διόδια;

Ωραία…ταιριάζουν αυτά τα 2 μνμ και τα έβαλα μαζί. Ίσως έγινε μια παρανόηση ή ίσως είναι δύσκολο να αντιληφθούμε κάποια πράγματα και να τα διαχωρίσουμε καταλλήλως (άλλο έτσι άλλο γιουβέτσι).

Υπάρχουν πράγματα που τα κάνουμε γιατί μας αρέσουν.

Υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν αλλά τα κάνουμε διότι πρέπει να τα κάνουμε.

Και υπάρχουν πράγματα που δεν μας αρέσουν, δεν πρέπει να τα κάνουμε αλλά τα κάνουμε γιατί μας τα επιβάλλουν.

Όλα αυτά που αναφέρατε LL_NEO και Timour21 μαζί και τον στρατό, κάντε μια σκέψη για το που ανήκει το καθένα και τα ξαναλέμε ok…(το μάθημα συνεχίζεται)

Petza

και κάτι άλλο από εδω και πέρα όποιος τρώει ΤΟ κράξιμο απλά να αλλάζει nickname και να προτιμάει μια αμερικάνικη πόλη

Επειδή δεν έχω διαβάσει όλες τις σελ μπορείς να μου πεις εσύ ή οποιος άλλος ξέρει, σε ποιο μέλος αναφέρεσαι και σε ποιες σελ?

Snoob

Ζω σε έναν κόσμο όπου, καλώς ή κακώς, το τι νομίζει ένας άγνωστος αλεξιπτωτιστής μου είναι αδιάφορο. Αν έχεις κάποιο στοιχείο που να στηρίζει αυτά που λες για το 99%, να το συζητήσω. Η άποψή σου, καίτοι σεβαστή, παραμένει άποψη και όχι απόδειξη.

Επειδή δεν έχεις καταλάβει και πολλά μου φαίνεται, μια ερώτηση μόνο.

Σε ποιο σώμα στρατού υπηρέτησες, και πόσο μακριά από το σπίτι σου?

ΥΓ. Κάποιες εκφράσεις και συμπεριφορές εδώ μέσα μου θυμίζουν χρυσαυγήτικο φόρουμ. Όσοι δεν ξέρουν να κάνουν διάλογο δεν πρόκειται να κερδίσουν τπτ με αυτό που κάνουν. Cool. Αυτοί που διαβάζουν είναι περισσότεροι από αυτούς που γράφουν σας θυμίζω.

Δημοσ.

βασικα κανε ενα τριτο account και ξεκινα απο την αρχη , τοσες πολιτειες εχει η αμερικη γιατι το χιουστον το εκαψες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...