Timour21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 We have liftoff... Και η πλάκα είναι ότι δήθεν επικροτείς και τις δύο απόψεις, αλλά μέσα στο μήνυμά σου αποκαλείς τη μία πλευρά "αντράκια", "κορόιδα", "υπερπατριώτες" κτλ. Και βέβαια, ήρθε και η ανάλυση επιπέδου "κύριο γνώρισμα των Ελλήνων και γενικά κοινωνιών με χαμηλό νοητικό υπόβαθρο". Εγώ, τώρα, αν θεωρήσω τον ντεμέκ αμερόληπτο Huston φυτευτό, είμαι καχύποπτος; Γιατί το λές αυτό επειδή γράφτηκε σήμερα και εντελώς τυχαία διάλεξε αυτό το τόπικ για το πρώτο του ποστ?
Houston Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 panther_512Με τον ίδιο τρόπο που θα βρίσουμε έναν φοροφυγά, όταν εμείς που τα βγάζουμε ίσα-ίσα πληρώνουμε τους φόρους μας κανονικά, με τον ίδιο τρόπο θα βρίσουμε αυτόν που δεν πάει φαντάρος, επειδή θα του λείψει το PC και η καλοπέρασή του. Έτερον εκάτερον. Εγω δε προσωποποιώ την συζήτηση και ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιος θέλει ή όχι να πάει στρατό. Το θέμα είναι χρειάζεται ο στρατός ναι ή όχι? Και αν ναι, πρέπει να παραμείνει ως έχει ή να αλλάξει προς το καλύτερο. Το ότι κάποιος δεν πάει θέλει να στρατό δε σημαίνει πως πρέπει να υπερασπιζόμαστε πράγματα τα οποία δεν μας αρέσουν. Όταν διαφωνούμε με κάποιον για ένα θέμα, γιατί πρέπει να διαφωνούμε σε όλα? Δυστυχώς η απάντηση είναι, μόνο και μόνο για την κόντρα. Δυστυχώς ο καυγάς γίνεται αυτοσκοπός. panther_512Ανεξάρτητα όμως από αυτά, έχουμε υποχρέωση να υπηρετήσουμε τη πατρίδα μας και αυτό δεν αλλάζει επί του παρόντως, ανεξάρτητα από το αν θέλουμε να πάμε ή όχι, αν πέρασαν καλά ή κακά αυτοί που υπηρετήσαν ήδη και αν όλοι χρησιμοποιούν βύσματα ή όχι. Μοιρολατρική στάση. Ο νόμος είναι για τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος για τον νόμο. Ο Ελληνικός λαός αποφασίζει μόνος του. Το θέμα είναι γουστάρουμε θητεία ναι ή όχι? Εμείς αποφασίζουμε. Κανείς δεν μας υποχρεώνει, κανείς δεν μας επιβάλει. Και όμως το 99% των Ελλήνων δε θέλει να υπηρετήσει την πατρίδα του και όμως την υπηρετεί. Αρα το ερώτημα είναι είμαστε ελεύθεροι ή όχι? Έχουμε δημοκρατία ή όχι.
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ρε συ "Houston" τόσους μήνες στο forum το "Μπλα Μπλα" το ανακάλυψα πρόσφατα. Εσύ κατευθείαν εδώ και σε αυτό το τόπικ;
Skia11 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Αρχίζει να μου θυμίζει thread στα wow forums με τους lvl 3 alts να ποστάρουνε για να κάνουν flame. LOL
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Αρχίζει να μου θυμίζει thread στα wow forums με τους lvl 3 alts να ποστάρουνε για να κάνουν flame. LOL Τι γλώσσα μιλάς βρε παλικάρι μου;;; Εγώ απο χωριό είμαι!!! Τι είναι το alts και τι το flame;;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Του θυμίζει συζήτηση στα forum του world of Warcraft όπου παλιοί παίκτες έμπαιναν με τα ονόματα των εναλλακτικών, φαινομενικά καινούργιων, χαρακτήρων τους (alts) για να ξεκινήσουν καυγάδες.
alexzzz Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Του θυμίζει συζήτηση στα forum του world of Warcraft όπου παλιοί παίκτες έμπαιναν με τα ονόματα των εναλλακτικών, φαινομενικά καινούργιων, χαρακτήρων τους (alts) για να ξεκινήσουν καυγάδες. Να'σε καλα γιόκα μου!
1980 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μπραβο παιδιά. Λέγονται πολύ ωραία πράγματα εδώ μέσα και από τις 2 πλευρές.Πολύ υψηλό το επίπεδο για ένα φορουμ δε κάνω πλάκα. Το κακό είναι ότι πιστεύετε τα ίδια πράγματα αλλά εκφράζετε διαφορετικές απόψεις μόνο και μόνο να διαφωνήσετε. Ο λόγος ίσως επειδή είχατε διαφορετικές εμπειρίες και προσπαθείτε να τις επιβάλετε στον άλλον. Όλοι δηλαδή όσοι πήγανε στρατό, όταν ήταν μέσα τον συχαίνονταν. Όταν όμως βγουν κάνουν τα αντράκια και μόλις δουν κάποιο που να μη έχει πάει προσπαθούν να τον πείσουν ότι πρέπει να πάει, επειδή έχουν πάει οι ίδιοι, εχουν πιαστεί κοροιδα και θέλουν να πάθει τα ίδια και ο άλλος. Η ουσία όμως είναι ότι κλένε με μαύρο δάκρυ και πιστεύουν άλλα από αυτά που λένε. Ετσι λοιπόν σε αυτή την ωραία συζήτηση διαφωνείτε ενώ στην ουσία συμφωνείτε. Καυγάς για τον καυγά λοιπόν…. κύριο γνώρισμα των Ελλήνων και γενικά κοινωνιών με χαμηλό νοητικό υπόβαθρο. Λυπάμε που το λέω αλλά έτσι είναι. Ξέχασα να αναφέρω ότι το πχ με τα σκατά που ανέφερε πιο πάνω ένας φίλος με βρίσκει σύμφωνο και κατ ουσίαν το ίδιο πράγμα με αυτά που ανέφερα. Αλλα δε μπορώ να ακούω βλακείες του τύπου: καλύτερα να ήμουν μέσα. Αν κάποιος θεωρεί τα στρατιωτικά χρόνια τα καλύτερα δεν έχει παρά να πάει εθελοντής. Εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Και αυτοί όλοι που το παίζουν υπερπατριώτες ραμπο κομάντο, αν τους επιστράτευαν για δεύτερη θητεία (υποθετικά) δε θα καθόντουσαν ούτε βδομάδα. houston we have a problem. οχι αλλο καρβουνο νησαφι φτου και απο την αρχη. εγω δεν παιζω παντως σε αυτον τον γυρο.
Houston Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τι καχυποψία είναι αυτή…. Τι θέλετε να πείτε δλδ? Ήμαρτον 160 000 μηνύματα έχει το μπλα μπλα με τη μεγαλύτερη κίνηση στο φόρουμ. Και σε καμία περίπτωση δε θέλω να ρίξω κάρβουνο. Όποιος έχει να πει κάτι ας το πει και ας αντικρούσει με επιχειρήματα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Συγγνώμη, όταν ζητάς όποιος έχει να πει κάτι να το κάνει με επιχειρήματα, σε ποιο ακριβώς "επιχείρημά" σου θέλεις απάντηση; Μήπως στο ότι το "99% των Ελλήνων δε θέλει να υπηρετήσει την πατρίδα του και όμως την υπηρετεί"; Αυτό το ποσοστό, το στηρίζεις κάπου αλλού πέρα από την εντύπωση που έχεις για το τι θέλουν τα υπόλοιπα 10.000.000 Έλληνες; Μήπως να απαντήσουμε στο ότι όλα αυτά είναι "κύριο γνώρισμα των Ελλήνων και γενικά κοινωνιών με χαμηλό νοητικό υπόβαθρο"; Αυτά που γράφεις δεν είναι "επιχειρήματα". Στην καλύτερη περίπτωση είναι αστήρικτες γενικεύσεις. Στη χειρότερη...είναι κάτι που έτσι και το γράψω οι διαχειριστές θα έχουν κάθε δίκιο να με στείλουν υποχρεωτικές διακοπές για δύο εβδομάδες.
Houston Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μήπως στο ότι το "99% των Ελλήνων δε θέλει να υπηρετήσει την πατρίδα του και όμως την υπηρετεί"; Αυτό το ποσοστό, το στηρίζεις κάπου αλλού πέρα από την εντύπωση που έχεις για το τι θέλουν τα υπόλοιπα 10.000.000 Έλληνες; Θα αστειεύεσαι προφανώς. Αυτό μπορώ να στο αποδείξω με 1002 τρόπους. Πόσες φορές έκανες τον άρρωστο (αν έχεις πάει στρατό) για να πάρεις αναρρωτική? Πόσες φορές εξευτελίστηκες, έγλυψες για τιμητική? Πόσες φορές η μανούλα σου φύλησε κατουρημένες ποδιές για να έχεις εσύ ευνοϊκότερη θητεία? Σε πόσα πολιτικά γραφεία μπήκε ο πατέρας σου? Μη το πάρεις προσωπικά αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα. Αν έλεγε ο υπουργός από αύριο η θητεία γίνεται 11μηνη πόσοι στρατιώτες θα καθόντουσαν εθελοντικά άλλον έναν μήνα? Μήπως να απαντήσουμε στο ότι όλα αυτά είναι "κύριο γνώρισμα των Ελλήνων και γενικά κοινωνιών με χαμηλό νοητικό υπόβαθρο"; Φιλε μου πρέπει να έχουμε το σθένος να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα. Υπάρχουν κοινωνίες ανώτερες και κατώτερες. Εμείς δεν είμαστε ούτε Ουγκάντα αλλά ούτε και Γερμανία πχ. Κάπου στη μέση βρισκόμαστε. Η Γερμανία τον προηγούμενο έπαθε 2 καταστροφές και αυτήν την στιγμή μας ρίχνει γύρο χαλαρά. Αρα λοιπόν βρες εσύ την αιτία αν είναι άλλη από αυτήν.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Θα αστειεύεσαι προφανώς.Αυτό μπορώ να στο αποδείξω με 1002 τρόπους. Πόσες φορές έκανες τον άρρωστο (αν έχεις πάει στρατό) για να πάρεις αναρρωτική? Πόσες φορές εξευτελίστηκες, έγλυψες για τιμητική? Πόσες φορές η μανούλα σου φύλησε κατουρημένες ποδιές για να έχεις εσύ ευνοϊκότερη θητεία? Σε πόσα πολιτικά γραφεία μπήκε ο πατέρας σου? Μη το πάρεις προσωπικά αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα. Αν έλεγε ο υπουργός από αύριο η θητεία γίνεται 11μηνη πόσοι στρατιώτες θα καθόντουσαν εθελοντικά άλλον έναν μήνα? Φιλε μου πρέπει να έχουμε το σθένος να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα. Υπάρχουν κοινωνίες ανώτερες και κατώτερες. Εμείς δεν είμαστε ούτε Ουγκάντα αλλά ούτε και Γερμανία πχ. Κάπου στη μέση βρισκόμαστε. Η Γερμανία τον προηγούμενο έπαθε 2 καταστροφές και αυτήν την στιγμή μας ρίχνει γύρο χαλαρά. Αρα λοιπόν βρες εσύ την αιτία αν είναι άλλη από αυτήν. Αντίθετα, εγώ θα έπρεπε να πω ότι αστειεύεσαι, όμως έχω τη φρικτή υποψία ότι σοβαρολογείς. Προσπάθησε, σε παρακαλώ, να καταλάβεις το εξής απλό: το τι νομίζεις ότι συμβαίνει δε συνιστά απόδειξη ότι αυτό που νομίζεις συμβαίνει στην πραγματικότητα. Το τι νομίζεις ότι έκαναν οι γονείς μου (υποθέτοντας, αυθαίρετα, όπως κάνεις σε όλα τα προηγούμενα "επιχειρήματά" σου ότι ζούσαν όταν πήγα στρατό) δε σημαίνει ότι το έκαναν και, ακόμη και αν το έκαναν, πώς ακριβώς αποδεικνύεται; Τουτέστιν, όταν ισχυρίζεσαι ότι το 99% των Ελλήνων δε θέλουν να υπηρετήσουν, προφανώς εσύ καλείσαι να αποδείξεις με στοιχεία και όχι με το τι νομίζεις ότι αυτό που λες ισχύει. Αυτό με τις "ανώτερες" και "κατώτερες" κοινωνίες και το πώς ακριβώς το σχετίζεις με το "νοητικό επίπεδο" που έγραφες στο προηγούμενο μήνυμά σου, επειδή κάτι σε αγκυλωτό σταυρό μου φέρνει, δε θα ζητήσω καν να μου το εξηγήσεις...
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 99% των Ελλήνων δε θέλει να υπηρετήσει την πατρίδα του και όμως την υπηρετεί Πόσοι θέλουν να πληρώνουν φόρους; Πόσοι θέλουν τσουχτερά πρόστιμα; Πόσοι θέλουν διόδια;
Fidelio Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 έτσι ο LL , και εν πάση περιπτώσει ρε χιούστον , η δημοκρατία τι σχέση έχει ; Ποιός πολιτισμός στην σύγχρονη ιστορία και από τις λαϊκές μάζες ήθελε πολέμους; Και ποιος πολίτης σήμερα τουλάχιστον ο περισσότερο ενημερωμένος αρέσκεται στις ίντριγκες της διπλωματίας των πολιτικών και εδικά σε αυτό το γαμημένο θέμα με τους γείτονες ; Η αναγκαιότητα είναι θέμα και ποιος σου είπε οτι είμαστε σαν λαός έτοιμοι για δημοκρατικό πολίτευμα; Αν και είναι η μόνη οδός για ανάπτυξη αυτή για να λειτουργήσει ιδανικά απαιτεί αυθεντίες και δεν είμαστε όλοι στην ίδια θέση να κατανοούμε εξειδικεύσεις , πως να το κάνουμε! Τουλάχιστον ψηφίζεις αυτούς που πιστεύεις ότι είναι ειδικοί αλλά ακολουθείς την συνολική απόφαση. Σε οτι αφορά τώρα τα υπόλοιπα περι περηφάνιας είναι κάπως ιδιαίτερο το θέμα , την περηφάνια της θητείας θα ήμασταν πολύ νουμερα να την αποδίδουμε σε θεωρίες περι πατρίδας θρησκείας κτλ , η περηφάνια στην θητεία έρχεται πολύ λίγες στιγμές και αφού πρώτα φας πολύ σκατό. Τώρα για τον εγωκεντρισμό , εγώ έκανα , εγώ έρανα κτλ έχεις δικιο και συμφωνώ, έχουμε πήξει από τα κομάντα και τους πατριώτες. Αλλά μερικές φορές και ειδικά για το μόνιμο προσωπικό του έψιλον σίγμα , η στρατοκαυλίαση είναι προϋπόθεση σημαντική , αλλιως να το γαμήσουμε το θεμα και να στείλουμε τους προσκόπους στα σύνορα για θητεία!
Houston Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 FidelioΗ αναγκαιότητα είναι θέμα και ποιος σου είπε οτι είμαστε σαν λαός έτοιμοι για δημοκρατικό πολίτευμα; Αν δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνηθούμε, τότε πως είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε? Οι κυβερνώντες είναι η κουταλιά από την σούπα. Άνθρωποι είναι, όχι Θεοί. Πως λοιπόν ζητάς τυφλή υποταγή από ανθρώπους όμοιους με σένα? SnoobΠροσπάθησε, σε παρακαλώ, να καταλάβεις το εξής απλό: το τι νομίζεις ότι συμβαίνει δε συνιστά απόδειξη ότι αυτό που νομίζεις συμβαίνει στην πραγματικότητα. Το τι νομίζεις ότι έκαναν οι γονείς μου (υποθέτοντας, αυθαίρετα, όπως κάνεις σε όλα τα προηγούμενα "επιχειρήματά" σου ότι ζούσαν όταν πήγα στρατό) δε σημαίνει ότι το έκαναν και, ακόμη και αν το έκαναν, πώς ακριβώς αποδεικνύεται; Τουτέστιν, όταν ισχυρίζεσαι ότι το 99% των Ελλήνων δε θέλουν να υπηρετήσουν, προφανώς εσύ καλείσαι να αποδείξεις με στοιχεία και όχι με το τι νομίζεις ότι αυτό που λες ισχύει. Ρε φίλε τι να αποδείξω, πλάκα μου κάνεις? Σε ποιο κόσμο ζεις? Γιατί δεν απαντάς στα ερωτήματα που έθεσα? Αν το κάνεις με το χέρι στην καρδιά θα έχεις την καλύτερη απόδειξη για το 99%, εκτός αν ανήκεις στο 1%, οπότε η συζήτηση μαζί σου δεν έχει νόημα. Αλλά εγώ δεν νομίζω ότι ανήκεις εκεί, (αλλιώς δε θα είχες καν προβληματισμό και ούτε θα σε ενδιέφερε ο διάλογος) απλά δεν θέλεις να παραδεχτείς κάποια πράγματα. Αυτό με τις "ανώτερες" και "κατώτερες" κοινωνίες και το πώς ακριβώς το σχετίζεις με το "νοητικό επίπεδο" που έγραφες στο προηγούμενο μήνυμά σου, επειδή κάτι σε αγκυλωτό σταυρό μου φέρνει, δε θα ζητήσω καν να μου το εξηγήσεις... Αυτό θα μπορούσες να το πεις αν ήμουν Γερμανός. Και αν σε πείραξε το πχ της Γερμανίας σου αναφέρω την Πορτογαλία την Ισπανία, τη Σουηδία κλπ Όσο και αν δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς η Ελλάδα είναι η χώρα της απάτης και της σφαλιάρας. Εξουσία – Λαός….η σχέση που διέπει. Είναι η χώρα της μίζας, της κομπίνας, της αρπαχτής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.