Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως διαπιστώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με περηφάνια ομολογούν ότι δεν χρησιμοποίησαν βύσμα, όχι ότι δεν είχαν αλλά γιατί δεν ήθελαν να τον ενοχλήσουν.

Και η συζήτηση να περιτριγυρίζει γύρω από αυτό λες και ο πυρήνας της θητείας είναι η αξιοποίηση ή όχι του βύσματος, δηλαδή όποιος καταφέρει και δεν χρησιμοποιήσει το βύσμα του είναι άξιος! Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά αυτός είναι ο έψιλον σίγμα και ιδού η δοκιμασία του. To visma or not to visma ? :)

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To να φας 12 μήνες άσκοπους απο τη ζωή σου έστω και βυσματίας δεν μου ακούγεται ιδιαίτερα ελκυστικό. Ευχαριστώ δεν θα πάρω, εσύ αν θέλεις κάντο.

Εσύ μη πάρεις δε πειράζει, αλλά τα "ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ" τα βρήκα τουλάχιστον προκλητικά και προσβλητικά απέναντι σε ανθρώπους που έκαναν το καθήκον τους ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ άμα το απαιτήσουν οι περιστάσεις και θα υπερασπιστούν ακόμα και τους είρωνες της χώρας τους.

Δημοσ.
Paredwse, η απάντησή μου είναι Ad Hominem.

To να φας 12 μήνες άσκοπους απο τη ζωή σου έστω και βυσματίας δεν μου ακούγεται ιδιαίτερα ελκυστικό. Ευχαριστώ δεν θα πάρω, εσύ αν θέλεις κάντο.

Είναι φανερό οτι δε ξέρεις τι σημαίνει μοίρα ΓΕΑ και σίγουρα δε ξέρεις τι έκανα στην ΠΑ. Από πάνω είσαι γελοίος μιας και παραδέχεσαι οτι δε έχεις επιχειρήματα και απλά προσπαθείς να μειώσεις κάτι που δε ξέρεις. Όσο για το αν φτιάχνεται κάποιος ή όχι σε κάποιο στρατόπεδο έχει να κάνει με το πως δείχνει στους αξιωματικούς του στρατοπέδου και όχι αν έχει βύσμα ή όχι, αν θέλουν να τον "περιποιηθούν" έχουν το τρόπο τους ακόμα και αν έχει βύσμα τον ίδιο τον υπουργό η τον ΑΓΕΕΘΑ.

Απαντώ στο ίδιο ύφος.

Καλό θα είναι να κάνεις καμία προσθετική μπας και μπορέσεις να πας στρατό, αν και ούτως η άλλως όταν πας (λόγω φαινομένων και όχι του τι πραγματικά είσαι) είμαι σίγουρος οτι θα κλαις κάθε βράδυ στο κρεβατάκι σου. Το πιο πιθανό είναι να σε λιώσουν και στο καψόνι όχι μόνο οι αξιωματικοί αλλά και οι υπόλοιποι φαντάροι, οι οποίοι στο πρόσωπό σου θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν οτι αυτοί τουλάχιστον αντέχουν και δεν είναι στο πάτο της φυσικής επιλογής. Συν οτι τους παρτάκηδες κανένας δε τους γουστάρει, οπότε είσαι καμένος από χέρι.

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα έχει σαν αποτέλεσμα να σπάσεις με πιθανότερη συνέπεια το Ι5 λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Δημοσ.

...ένα έχω να σας πω ,αμα γίνει πόλεμος την πηδήξαμε από όλες τις πλευρές απο "μέσα" κυρίως και μετά θα φωνάζουμε πάλι τους άγγλους , τους γάλλους, τους αμερικάνους να μας σώσουνε, μπα αυτή την φορά θα χρειαστούμε και τους γερμανούς και τους ελβετούς και τους σκανδιναβούς, ακόμα και τους ίδιους τους τούρκους και . . . αφού πρώτα μας αφήσουν για λίγο να μαλλιοτραβηχτούμε με καμια δεκαριά ντουζίνες σφαγές, και βιάσουμε με κάθε τρόπο την δική μας κοινωνία, θα ορθώσουμε πάλι ανάστημα και θα πούμε . . εμέις σώσαμε την πατρίδα ! Μετά ξανά θολό πολιτκό τοπίο , ξανα μια δικτατορία έτσι να πετσώσει ο κώλος μας και μετά μια ένδοξη μεταπολίτευση να ισιώσουμε την πατρίδα μας,λολ :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Paredwse, η απάντησή μου είναι Ad Hominem.

[...]

Δυστυχώς αυτό που λες δεν σε απαλλάσει. Παραδέχεσαι ότι ειρωνεύεσαι και επιτίθεσαι προσωπικά σε άλλον επειδή δεν έχεις σοβαρό αντίλογο; Δηλαδή τι πρέπει τώρα να κάνουμε; Να σε χειροκροτήσουμε διότι στερείσαι επιχειρημάτων και το παραδέχεσαι χωρίς αιδώ;

O tempora o mores... :-|

Δημοσ.
Αχαχαχαχα....εσύ φίλε μου δεν είχες βύσμα....εσύ ήσουν το βύσμα του βύσματος. Μόνο και μόνο που ήσουν ΠΑ τα λέει όλα. Έχεις και το θράσος να βγαίνεις και μιλάς για συνθήκες στον στρατό. Για τράβα ρώτα τους κακομοίρηδες που υπηρέτησαν κανονικά υπο αθλιότατες συνθήκες.

Βγαίνει ο καθένας που υπηρέτησε σπίτι του και λέει ότι ο στρατός είναι κατασκήνωση. Άλλη μια απόδειξη ότι ο στρατός σε μαθαίνει πως να γλύφεις το κάθε βύσμα.

δεν μου λες ρε παλικαρι εδω δεν με πειραζει εμενα που κινδυνεψε η σωματικη μου ακεραιοτητα πολλες φορες οταν πηγα και σε πειραζει εσενα? σταματα να κρινεις τους αλλους που τουλαχιστον πηγανε οπως πηγανε που ουτε εγω το εγκρινω αλλα εσυ δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κρινεις. και το κακομοιρης κρατα το για τον περιγυρο σου δεν ειναι κακομοιρια η σκληραγωγηση. αφου βλεπεις οτι βαλεσε απο παντου και δεν ξερεις τι να γραψεις πια γιατι το συνεχιζεις. δικαιωμα σου και κατσε να υποστεις τις συνεπειες που σου ξαναλεω μακαρι να ειναι βαριες γιατι δεν γινετε να εχεις μονο δικαιωματα. ενταξει και εγω εχω τσακωθει με ατομα που μου λεξανε πηξαμε στο γραφειο αλλα δεν με αποσχολει πλεον στην τελικη εγω εκανα το σωστο και νοιωθω ενταξει με τον εαυτο μου αυτος θα ειναι αυτο που ειναι μια ζωη και θα κρινετε απο τους σημαντικους τριτους.

Δημοσ.

ZAKKWYLDE αν εγώ δεν συμφωνώ με τους φόρους που πρέπει να πληρώσω και δεν τους πληρώσω είμαι το ίδιο λάθος μαζί σου.

Αν εσύ έχεις δεύτερη υπηκοότητα είτε οικονομική άνεση είτε οτιδήποτε αλλό και δεν θέλεις να πας φαντάρος χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες δεν σε κάνει πιο έξυπνο απο όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Απ'ότι βλέπεις όλοι συμφωνούμε για την υποχρεωτική στράτευση, ότι αν ήταν εφικτό να μην υπήρχε.

Οι διαφωνία όλων μαζί σου είναι στο πνέυμα που πουλάς λέγοντας μας πόσο πιο έξυπνος είσαι που δεν πάς φαντάρος.

Εγω υπηρέτησα (θεωρώ) σε demi άσχημες συνθήκες (μονάδες, σώμα κτλ κτλ) και είμαι πιο περήφανος που πήγα και δεν κλάφτηκα στιγμή απο το να μην πήγαινα καθόλου.

Δημοσ.
ZAKKWYLDE αν εγώ δεν συμφωνώ με τους φόρους που πρέπει να πληρώσω και δεν τους πληρώσω είμαι το ίδιο λάθος μαζί σου.

Αν εσύ έχεις δεύτερη υπηκοότητα είτε οικονομική άνεση είτε οτιδήποτε αλλό και δεν θέλεις να πας φαντάρος χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες δεν σε κάνει πιο έξυπνο απο όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Απ'ότι βλέπεις όλοι συμφωνούμε για την υποχρεωτική στράτευση, ότι αν ήταν εφικτό να μην υπήρχε.

Οι διαφωνία όλων μαζί σου είναι στο πνέυμα που πουλάς λέγοντας μας πόσο πιο έξυπνος είσαι που δεν πάς φαντάρος.

Εγω υπηρέτησα (θεωρώ) σε demi άσχημες συνθήκες (μονάδες, σώμα κτλ κτλ) και είμαι πιο περήφανος που πήγα και δεν κλάφτηκα στιγμή απο το να μην πήγαινα καθόλου.

δεν νομιζω οτι ειπε οτι ειναι πιο εξυπνος απλα ειπε οτι ειναι πιο θαραλεος κατι τετοιο ηταν ενα απο τα αρχικα του επιχειρηματα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι ειπε οτι ειναι πιο εξυπνος απλα ειπε οτι ειναι πιο θαραλεος κατι τετοιο ηταν ενα απο τα αρχικα του επιχειρηματα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Ακόμα χειρότερα τότε.

Την παλικαριά του θα την παραδεχόμουνα αν πήγαινε και τα έλεγε.

Δημοσ.
Ακόμα χειρότερα τότε.

Την παλικαριά του θα την παραδεχόμουνα αν πήγαινε και τα έλεγε.

αν και δεν μου αρεσει να μιλαω γιαυτον ειπε οτι αλλοι πανε με βυσμα και καθονται σε γραφεια και εγω επελεξα να αρνηθω με οποιες συνεπειες. για μενα απαραδεκτα ειναι και τα δυο αλλα ακρη δεν βγαζω μαζι του.

Δημοσ.
αν και δεν μου αρεσει να μιλαω γιαυτον ειπε οτι αλλοι πανε με βυσμα και καθονται σε γραφεια και εγω επελεξα να αρνηθω με οποιες συνεπειες. για μενα απαραδεκτα ειναι και τα δυο αλλα ακρη δεν βγαζω.

ε γι'αυτό και συ εισαι Ad Hominem. (για να μην ξεχνιόμαστε).

Βλέπεις...μου τελειώσανε και μένα τα επιχειρήματα οπότε θα κοπανάω και γω μια λέξη (ως ένδειξη παντελούς έλλειψης επιχειρημάτων και συνάμα έλλειψη ικανότητας να μπορώ να κάνω έναν διάλογο/συζήτηση χωρίς να αλλάζω κάθε 2'' γνώμη και άποψη). :)

Δημοσ.
ε γι'αυτό και συ εισαι Ad Hominem. (για να μην ξεχνιόμαστε).

Βλέπεις...μου τελειώσανε και μένα τα επιχειρήματα οπότε θα κοπανάω και γω μια λέξη (ως ένδειξη παντελούς έλλειψης επιχειρημάτων και συνάμα έλλειψη ικανότητας να μπορώ να κάνω έναν διάλογο/συζήτηση χωρίς να αλλάζω κάθε 2'' γνώμη και άποψη). :)

αν ηξερα κιολας τι σημαινει ο ορος αυτος καλα θα ητανε.

Δημοσ.
οχι δεν τον μπέρδεψα απλά είμαι λίγο ειρωνικός (οχι στον 1980) και φυσικα Ad Hominem!

ναι το πιασα μην ανησυχεις απλα προσπαθω να κρινω οσο μπορω δικαια γιατι αυτο που λεει οτι οι αλλοι πανε με βυσμα και καθονται στο γραφειο στο πενταγωνο ειναι μια πραγματικοτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...