ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μάλλον το πολύ Cinema έκανε κακό σε πολλούς εδώ μέσα. Paredwse καλά μπορείς και συγκρίνεις την Ρωσία των 500εκ+ πολιτών με τα 8-9εκ Ελληνων; Έλεος δηλαδη.... 10 χρόνια να κρατούσε ο πόλεμος οι Ρώσοι στρατιώτες δεν θα τελείωναν ποτέ... Επίσης εκεί και αν είναι ατυχέστατο παράδειγμα όπου ο Ρώσος στρατιώτης ή θα σκοτωνόταν στο πεδίο της μάχης, ή θα τον σκότωνε κανένας δικός του επειδή τόλμησε να υποχωρήσει! Δηλαδή οι Ρώσοι που κέρδισαν....τελικά έζησαν καλύτερα με τον Στάλιν; Έτσι για να καταλάβω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 [...]Paredwse καλά μπορείς και συγκρίνεις την Ρωσία των 500εκ+ πολιτών με τα 8-9εκ Ελληνων; Έλεος δηλαδη.... 10 χρόνια να κρατούσε ο πόλεμος οι Ρώσοι στρατιώτες δεν θα τελείωναν ποτέ... Μάλιστα. Θα μιλήσουμε για τη Ρωσία και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τώρα; Καλώς. Έχει σημασία πόσο πληθυσμό έχει η μία χώρα και πόσο η άλλη; Για τον αριθμό των απωλειών έχεις το πρόβλημα ή για το ότι αντιστάθηκαν σε έναν εισβολέα αριθμητικά και εξοπλιστικά ανώτερο; Σου θυμίζω (γιατί μάλλον το'χεις ξεχάσει) ότι μέχρι τώρα αλλού εντόπιζες το πρόβλημά σου: Γίνεται εισβολή σε μία χώρα (ασχέτως αν αυτή είναι η Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη) και, αντί οι ιθαγενείς της χώρας να κάτσουν στα αυγά τους και να μην αντισταθούν στον εισβολέα, αυτοί αντιστέκονται και υφίστανται απώλειες ζωών (τώρα, τι σχέση έχει αυτό με την υποχρεωτική στράτευση, μόνο εσύ ξέρεις...). Έφερνες μάλιστα τα ατυχέστατα παραδείγματα της Αυστρίας και της Τσεχοσλοβακίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όπου, κατά την προσάρτησή τους στο Ράιχ δεν υπήρξαν εχθροπραξίες. Και τώρα έχεις πρόβλημα για το πόσες απώλειες είχαμε εμείς σαν χώρα και πόσες (συγκριτικά) είχε η τότε ΕΣΣΔ; [...]Δηλαδή οι Ρώσοι που κέρδισαν....τελικά έζησαν καλύτερα με τον Στάλιν; Έτσι για να καταλάβω. Άλλο και τούτο! Θες να συζητήσουμε για τον Στάλιν τώρα; Δηλαδή είσαι της άποψης ότι επειδή οι Ρώσοι είχαν δικτάτορα έπρεπε να κατεβάσουν τα βρακιά και να δεχθούν τους Γερμανούς σαν απελευθερωτές; Μήπως έπρεπε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο; Κι εμείς δικτάτορα δεν είχαμε; Καλά κρασιά...
vastravoud Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Και θα επαναλάβω, σε πόσες και πόσες περιπτώσεις δεν πήγε κόσμος εθελοντικά στον πόλεμο;
1980 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ο Ρώσος στρατιώτης ή θα σκοτωνόταν στο πεδίο της μάχης, ή θα τον σκότωνε κανένας δικός του επειδή τόλμησε να υποχωρήσει! εσυ παντως πρεπει να εχεις παρει μαστερ στην υποχωρηση σωματικη και ψυχικη ε?
Timour21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Επίσης εκεί και αν είναι ατυχέστατο παράδειγμα όπου ο Ρώσος στρατιώτης ή θα σκοτωνόταν στο πεδίο της μάχης, ή θα τον σκότωνε κανένας δικός του επειδή τόλμησε να υποχωρήσει! Σύμφωνα με την παραπάνω πρόταση, αφού ο Ρώσος στρατιώτης ή θα πέθαινε στο πεδίο της μάχης, ή θα τον σκότωναν οι δικοί του, πως τελικά φτάσανε μέχρι το βερολίνο? Μήπως (μήπως λέω) τελικά κατάφεραν και επέζησαν ολίγοι και πήρανε τους γερμανούς φαλάγγι? Σύμφωνα επίσης με τα λεγόμενά σου (και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) λες δηλαδή, οτι αν η μία πλευρά είναι "outnumbered" ή υπολείπεται σε στρατιωτικό υλικό και τεχνολογία, δεν θα πρέπει να "κατεβαίνει" στην μάχη. Με αυτή την λογική καμία απολύτως μάχη δεν θα έπρεπε να γίνει στο παρελθόν, αφού εκ των πραγμάτων μία απο τις 2 αντιμαχόμενες πλευρές θα χάσει (ή έστω θα έχει περισσότερες απώλειες απο την άλλη). Αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι ότι ποιο ριζοσπαστικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Με αυτή την λογική ο Μ. Αλέξανδρος δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ την εκστρατεία στας Ανατολάς, ο Λεωνίδας (ή Leonidas) δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει από (άκουσων άκουσων) μία άλλη πόλη/κράτος για να πάει να πολεμήσει στις θερμοπύλες, οι ήρωες των οχυρών του ρούπελ στον β' παγκ. να είχανε ανοίξει διάπλατα τις πόρτες στους πολαπλάσιους γερμαναράδες που τους πολιορκούσανε....και τα παραδείγματα άπειρα και ατελείωτα. Φαίνεται οτι το "ελευθερία ή θάνατος" δεν σου λέει κάτι, και θα προτιμούσες σε αυτές τις φάσεις να πάρεις τον ρόλο του "εφιάλτη", τον ρόλο αυτού που άνοιξε την κερκόπορτα της Πόλης, και τον ρόλο του κουκουλοφόρου προκειμένου να σώσεις την ζωούλα σου και να ζείς ως δούλος. Μάλιστα.
1980 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Φαίνεται οτι το "ελευθερία ή θάνατος" δεν σου λέει κάτι, και θα προτιμούσες σε αυτές τις φάσεις να πάρεις τον ρόλο του "εφιάλτη", τον ρόλο αυτού που άνοιξε την κερκόπορτα της Πόλης, και τον ρόλο του κουκουλοφόρου προκειμένου να σώσεις την ζωούλα σου και να ζείς ως δούλος. Μάλιστα. μα εχει συμβιβαστει με αυτο. απλα τον ενδιαφερει να μην κινδυνευει η σωματικη του ακεραιοτητα. λες και θα ζησει για παντα. τι τωρα τι σε 40 χρονια παλι θα πεθανεις τουλαχιστον αν βρεις την ευκαιρια να πεθανεις για κατι σημαντικο οπως η ελευθερια σου ειναι οτι καλυτερο οχι με τα οξυγονα τις ενεσεις και τα φαρμακα και να περιφερεις το κουφαρι σου.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ο σημερινός στρατός σε μαθαίνει τα εξής. 1.Πώς να βρείς τρόπους να λουφάρεις. 2.Πως να γίνεις καλός γλύφτης ώστε να τσιμπάς άγραφες άδειες. 3.Αυτός που έχει το μεγαλύτερο μέσον είναι και ο ισχυρότερος. 4.Άντε σε μερικά σώματα μπορεί και να σε βάλουν να ρίξεις με το G3 δυό τρείς φορές. Εκπαίδευση ουσιαστική δεν γίνεται,σκληραγώγηση στις μέρες μας πάλι δεν γίνεται,ποιός ο λόγος της υποχρεωτικής στράτευσης?:?
1980 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ο σημερινός στρατός σε μαθαίνει τα εξής.1.Πώς να βρείς τρόπους να λουφάρεις. 2.Πως να γίνεις καλός γλύφτης ώστε να τσιμπάς άγραφες άδειες. 3.Αυτός που έχει το μεγαλύτερο μέσον είναι και ο ισχυρότερος. 4.Άντε σε μερικά σώματα μπορεί και να σε βάλουν να ρίξεις με το G3 δυό τρείς φορές. Εκπαίδευση ουσιαστική δεν γίνεται,σκληραγώγηση στις μέρες μας πάλι δεν γίνεται,ποιός ο λόγος της υποχρεωτικής στράτευσης?:? τα ιδια θα λεμε παλι? δεν ειναι ολες οι μοναδες ιδιες. αυτα που λες δεν σε αναγκαζει κανεις να τα κανεις. επιλογη σου ειναι αυτα που απαριθμεις τα τρια πρωτα δηλαδη.
Mithrantir Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 μα εχει συμβιβαστει με αυτο. απλα τον ενδιαφερει να μην κινδυνευει η σωματικη του ακεραιοτητα. λες και θα ζησει για παντα. τι τωρα τι σε 40 χρονια παλι θα πεθανεις τουλαχιστον αν βρεις την ευκαιρια να πεθανεις για κατι σημαντικο οπως η ελευθερια σου ειναι οτι καλυτερο οχι με τα οξυγονα τις ενεσεις και τα φαρμακα και να περιφερεις το κουφαρι σου. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και το γεγονός ότι οι περισσότεροι προδότες ποτέ δεν ήταν αρεστοί ούτε στους μεν ούτε στους δε (προδομένους και επωφεληθέντες). Κλασσικά παραδείγματα πολλά και αυτή τη στιγμή θυμήθηκα βασικά τους τύπους που άνοιξαν την κερκόπορτα. Το έκαναν με το σκεπτικό οτι μπορεί να γλύτωναν μιας και ο Τούρκος σουλτάνος δεν θα ήξερε να διοικεί ενα κράτος (κυρίως νομάδες γαρ) και θα του ήταν χρήσιμοι. Αμέσως μετά την άλωση και αφότου είχαν μαζέψει και τους επιζώντες σε μια πλατεία ( ή στον Ιππόδρομο) έφτασε ο Μωάμεθ και ζήτησε να δει τους προδότες. Σε όλους ζήτησε ως δείγμα υποταγής να δώσουν τα παιδιά τους για το χαρέμι του (και αγόρια και κορίτσια) ή να πεθάνουν όλοι. Και όταν αρνήθηκαν και ζήτησαν λίγο σεβασμό στο προσωπό τους μετά απ' ότι έκαναν, τους έσφαξε αυτούς (δικαιολογία έψαχνε βασικά) και τα παιδιά τους πρώτα. Ο σημερινός στρατός σε μαθαίνει τα εξής.1.Πώς να βρείς τρόπους να λουφάρεις. 2.Πως να γίνεις καλός γλύφτης ώστε να τσιμπάς άγραφες άδειες. 3.Αυτός που έχει το μεγαλύτερο μέσον είναι και ο ισχυρότερος. 4.Άντε σε μερικά σώματα μπορεί και να σε βάλουν να ρίξεις με το G3 δυό τρείς φορές. Εκπαίδευση ουσιαστική δεν γίνεται,σκληραγώγηση στις μέρες μας πάλι δεν γίνεται,ποιός ο λόγος της υποχρεωτικής στράτευσης?:? Ο σημερινός στρατός δε σε μαθαίνει τα 3 πρώτα. Αυτά τα μαθαίνεις από την άρρωστη νοοτροπία που κυριαρχεί γενικά στην Ελληνική κοινωνία ( ο εαυτούλης μου να είναι καλά και στα @@ για τους άλλους). Ακραίο παράδειγμα ο ZAKWYLDE. Μη δυσκολευτεί λίγο ο κώλος μας γιατί δεν τη παλεύουμε. Υπάρχουν και νορμαλ άνθρωποι στο στρατό που δε τηλεφωνούν στο βύσμα τους κάθε 3 και λίγο για έξοδο/άδεια κτλ. Υπάρχουν άνθρωποι που εν τέλει λένε απλά να κάνω αυτά που μου αναλογούν. Προσωπικά εγώ είχα βύσμα κάποιον ανώτατο αξιωματικό της ΠΑ (ήμουν στην ΠΑ) Διευθυντή γραφείου Προσωπικού. Δε τον ενόχλησα παρά μόνο για να αποφύγω Ελευσίνα, όπου με πήγε στο ΓΕΑ και εκεί αντί να κλαφτώ να πάω σε γραφείο και να τα ξύνω, πήγα στη μοίρα και με έπαιζε 4 μεσα 1 έξω με τρελλή υπηρεσία. Επίσης μέσα σε όλα τα στρατόπεδα που πήγα και έτυχε να υπάρχει κάποιος γνωστός στις υπηρεσίες το μόνο που ζητούσα είναι να κάνω αυτά που μου αναλογούν (αυτό στο καβούρι που πήγα για 2η εκπαίδευση). Εκεί είδα και το άλλο ακραίο με μπούληδες να παίρνουν πανικόβλητοι το μπαμπά/μαμά/βύσμα για να μην κάνουν αυτό που τους αναλογούσε (1-1 πήγαινε ήμαρτον δλδ). Εκεί ναι την πλήρωναν παλικάρια που δεν είχαν κανένα όχι να τους βγάλει στη λούφα αλλά να τους προστατέψει από τους μαμόθρεφτους βυσματίες.
AGNUSDeI Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και το γεγονός ότι οι περισσότεροι προδότες ποτέ δεν ήταν αρεστοί ούτε στους μεν ούτε στους δε (προδομένους και επωφεληθέντες). Κλασσικά παραδείγματα πολλά και αυτή τη στιγμή θυμήθηκα βασικά τους τύπους που άνοιξαν την κερκόπορτα. Το έκαναν με το σκεπτικό οτι μπορεί να γλύτωναν μιας και ο Τούρκος σουλτάνος δεν θα ήξερε να διοικεί ενα κράτος (κυρίως νομάδες γαρ) και θα του ήταν χρήσιμοι. Αμέσως μετά την άλωση και αφότου είχαν μαζέψει και τους επιζώντες σε μια πλατεία ( ή στον Ιππόδρομο) έφτασε ο Μωάμεθ και ζήτησε να δει τους προδότες. Σε όλους ζήτησε ως δείγμα υποταγής να δώσουν τα παιδιά τους για το χαρέμι του (και αγόρια και κορίτσια) ή να πεθάνουν όλοι. Και όταν αρνήθηκαν και ζήτησαν λίγο σεβασμό στο προσωπό τους μετά απ' ότι έκαναν, τους έσφαξε αυτούς (δικαιολογία έψαχνε βασικά) και τα παιδιά τους πρώτα. Ο σημερινός στρατός δε σε μαθαίνει τα 3 πρώτα. Αυτά τα μαθαίνεις από την άρρωστη νοοτροπία που κυριαρχεί γενικά στην Ελληνική κοινωνία ( ο εαυτούλης μου να είναι καλά και στα @@ για τους άλλους). Ακραίο παράδειγμα ο ZAKWYLDE. Μη δυσκολευτεί λίγο ο κώλος μας γιατί δεν τη παλεύουμε. Υπάρχουν και νορμαλ άνθρωποι στο στρατό που δε τηλεφωνούν στο βύσμα τους κάθε 3 και λίγο για έξοδο/άδεια κτλ. Υπάρχουν άνθρωποι που εν τέλει λένε απλά να κάνω αυτά που μου αναλογούν. Προσωπικά εγώ είχα βύσμα κάποιον ανώτατο αξιωματικό της ΠΑ (ήμουν στην ΠΑ) Διευθυντή γραφείου Προσωπικού. Δε τον ενόχλησα παρά μόνο για να αποφύγω Ελευσίνα, όπου με πήγε στο ΓΕΑ και εκεί αντί να κλαφτώ να πάω σε γραφείο και να τα ξύνω, πήγα στη μοίρα και με έπαιζε 4 μεσα 1 έξω με τρελλή υπηρεσία. Επίσης μέσα σε όλα τα στρατόπεδα που πήγα και έτυχε να υπάρχει κάποιος γνωστός στις υπηρεσίες το μόνο που ζητούσα είναι να κάνω αυτά που μου αναλογούν (αυτό στο καβούρι που πήγα για 2η εκπαίδευση). Εκεί είδα και το άλλο ακραίο με μπούληδες να παίρνουν πανικόβλητοι το μπαμπά/μαμά/βύσμα για να μην κάνουν αυτό που τους αναλογούσε (1-1 πήγαινε ήμαρτον δλδ). Εκεί ναι την πλήρωναν παλικάρια που δεν είχαν κανένα όχι να τους βγάλει στη λούφα αλλά να τους προστατέψει από τους μαμόθρεφτους βυσματίες. Φιλε οι ανθρωποι που σκεφτονται υγιως οπως εσυ δυστυχώς ειναι μειονότητα... Eιδικα στην ******** ΕΛΛΑΣ... (Ενιοτε και ΓΕΛΑΣ) ~
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Προσωπικά εγώ είχα βύσμα κάποιον ανώτατο αξιωματικό της ΠΑ (ήμουν στην ΠΑ) Διευθυντή γραφείου Προσωπικού. Δε τον ενόχλησα παρά μόνο για να αποφύγω Ελευσίνα, όπου με πήγε στο ΓΕΑ και εκεί αντί να κλαφτώ να πάω σε γραφείο και να τα ξύνω, πήγα στη μοίρα και με έπαιζε 4 μεσα 1 έξω με τρελλή υπηρεσία. Αχαχαχαχα....εσύ φίλε μου δεν είχες βύσμα....εσύ ήσουν το βύσμα του βύσματος. Μόνο και μόνο που ήσουν ΠΑ τα λέει όλα. Έχεις και το θράσος να βγαίνεις και μιλάς για συνθήκες στον στρατό. Για τράβα ρώτα τους κακομοίρηδες που υπηρέτησαν κανονικά υπο αθλιότατες συνθήκες. Βγαίνει ο καθένας που υπηρέτησε σπίτι του και λέει ότι ο στρατός είναι κατασκήνωση. Άλλη μια απόδειξη ότι ο στρατός σε μαθαίνει πως να γλύφεις το κάθε βύσμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 αχαχαχαχα....εσύ φίλε μου δεν είχες βύσμα....εσύ ήσουν το βύσμα του βύσματος. μόνο και μόνο που ήσουν πα τα λέει όλα. έχεις και το θράσος να βγαίνεις και μιλάς για συνθήκες στον στρατό. για τράβα ρώτα τους κακομοίρηδες που υπηρέτησαν κανονικά υπο αθλιότατες συνθήκες. βγαίνει ο καθένας που υπηρέτησε σπίτι του και λέει ότι ο στρατός είναι κατασκήνωση. άλλη μια απόδειξη ότι ο στρατός σε μαθαίνει πως να γλύφεις το κάθε βύσμα. ακόμα κι αν ο οποιοσδήποτε είναι βύσμα ή βύσμα του βύσματος... ... εσύ με βάση ποιά "ηθική ανωτερότητα" κατακρίνεις; με βάση ποιό "ηθικό δικαίωμα" μιλάς για "κακομοίρηδες που υπηρέτησαν κανονικά υπο αθλιότατες συνθήκες"; ποιός σε διόρισε υπερασπιστή των αδυνάμων και των κατατρεγμένων; πού τις γνώρισες αυτές τις "αθλιότατες συνθήκες" για τις οποίες γράφεις με τόση ευκολία; άστους αυτούς που υπηρέτησαν να διαμαρτύρονται - τουλάχιστον αυτοί υπηρέτησαν. εσύ με τι "μούτρα" διαμαρτύρεσαι; το μόνο που προκρίνεις μέχρι τώρα είναι η αποφυγή της θητείας. αυτό σε κάνει μάγκα; ή υπεράνω κριτή των υπολοίπων;
Skia11 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αχαχαχαχα....εσύ φίλε μου δεν είχες βύσμα....εσύ ήσουν το βύσμα του βύσματος. Μόνο και μόνο που ήσουν ΠΑ τα λέει όλα. Έχεις και το θράσος να βγαίνεις και μιλάς για συνθήκες στον στρατό. Για τράβα ρώτα τους κακομοίρηδες που υπηρέτησαν κανονικά υπο αθλιότατες συνθήκες. Βγαίνει ο καθένας που υπηρέτησε σπίτι του και λέει ότι ο στρατός είναι κατασκήνωση. Άλλη μια απόδειξη ότι ο στρατός σε μαθαίνει πως να γλύφεις το κάθε βύσμα. Ψττ μεγάλε τράβα κάνε αυτά που σου αναλογούν σα πολίτης για τη πατρίδα σου και μετά τόλμα να γελάσεις με τον άλλο που έφαγε 2 χρόνια απο τη ζωή του στο στρατό. Άντε γιατί θα φρικάρουμε τελείως με αυτά που ακούμε, τάχα μου ψευτοκουλτούρα και μλκιες και σώζουμε τον κόσμο απο το da capo με το laptop, άντε μπράβο που θα ειρωνεύεσαι κ' απο πάνω τον κόσμο :evil:
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Paredwse, η απάντησή μου είναι Ad Hominem. Ψττ μεγάλε τράβα κάνε αυτά που σου αναλογούν σα πολίτης για τη πατρίδα σου και μετά τόλμα να γελάσεις με τον άλλο που έφαγε 2 χρόνια απο τη ζωή του στο στρατό.Άντε γιατί θα φρικάρουμε τελείως με αυτά που ακούμε, τάχα μου ψευτοκουλτούρα και μλκιες και σώζουμε τον κόσμο απο το da capo με το laptop, άντε μπράβο που θα ειρωνεύεσαι κ' απο πάνω τον κόσμο :evil: To να φας 12 μήνες άσκοπους απο τη ζωή σου έστω και βυσματίας δεν μου ακούγεται ιδιαίτερα ελκυστικό. Ευχαριστώ δεν θα πάρω, εσύ αν θέλεις κάντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.