Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχεις κάποια σοβαρή πηγή από την οποία προκύπτει ότι η Ελλάδα έχασε το 10% του ανδρικού πληθυσμού στη μάχη ενάντια στη Wermacht;

Δηλαδή αν δεν ήταν το 10, αλλά το 9 ή το 8, ή το 5...σε κάνει να νιώθεις καλύτερα;

Τί έγινε δηλαδή που κερδίσαμε τους Ιταλούς...κερδίθηκε μια μάχη και έπειτα ο Γερμανικός στρατός είχε εύκολη δουλειά να αποτελειώσει τον ήδη εξαθλιωμένο Ελληνικό.

Όπως είπες, στην Αυστρία και την Τσεχοσλοβακία έγινε προσάρτηση, την ίδια ευκαιρία είχε και η Ελλάδα και θα είχε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που είχε αλλα με την απώλεια ζωών. Στο τέλος έτσι και αλλιώς έγινε προσάρτηση δια της βίας.

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή αν δεν ήταν το 10, αλλά το 9 ή το 8, ή το 5...σε κάνει να νιώθεις καλύτερα;

Εσένα πώς σε κάνει να νιώθεις; Μας κοροϊδεύεις πετώντας νούμερα; Δηλαδή μπορείς να επικαλείσαι ψεύτικα στοιχεία κατά το δοκούν για να υποστηρίξεις τις θέσεις σου;

Τί έγινε δηλαδή που κερδίσαμε τους Ιταλούς...κερδίθηκε μια μάχη και έπειτα ο Γερμανικός στρατός είχε εύκολη δουλειά να αποτελειώσει τον ήδη εξαθλιωμένο Ελληνικό.

Όπως είπες, στην Αυστρία και την Τσεχοσλοβακία έγινε προσάρτηση, την ίδια ευκαιρία είχε και η Ελλάδα και θα είχε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που είχε αλλα με την απώλεια ζωών. Στο τέλος έτσι και αλλιώς έγινε προσάρτηση δια της βίας.

Έχεις απόλυτο δίκιο, τώρα που το λες. :-|

Υποθέτω ότι αντίστοιχη συμβουλή δίνεις και στην αδελφή σου (αν έχεις) ή θα δώσεις στην κόρη σου (αν αποκτήσεις): "Αν έρθει κάποιος να σε βιάσει, μην αντισταθείς, μη βάλεις τις φωνές, μην τρέξεις. Χαλάρωσε, σκύψε κι απόλαυσέ το. Αφού θα σε βιάσει που θα σε βιάσει, γιατί να σε τραυματίσει κιόλας;".

Κρίμα που δεν σε είχαν υπ' όψιν τους οι ηλίθιοι που πολεμούσαν στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο...

Μια στιγμή: οι Ρώσσοι απέκρουσαν την επίθεση της Wermacht; Απίστευτο! Πολέμησαν δηλαδή; Γιατί δεν κάθισαν στα αυγά τους; Τι ηλίθιοι...

ΥΓ: Όσο για το ατυχέστατο παράδειγμα της Αυστρίας και της Τσεχοσλοβακίας, σε συμβουλεύω να διαβάσεις λίγη Ιστορία...

Δημοσ.
την ίδια ευκαιρία είχε και η Ελλάδα και θα είχε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που είχε αλλα με την απώλεια ζωών.

Αν ειχανε ολοι την δικοι σου λογικη...

Σημερα θα ημασταν ακομα μερος της οθωμανικής αυτοκρατορίας ~

Δημοσ.

Το '40, χώρες οι οποιες παραδόθηκαν όπως Αυστρία και Τσεχοσλοβακία δεν είχαν καμία απολύτως απώλεια και κανένα απολύτως πρόβλημα.

εχεις καταλαβει την ενοια της λεξεως που εχω τονισει με μαυρο και τι συνεπαγετε αυτο στην ψυχολογια ενος ατομου? παραδοση = θανατος. μηπως εισαι ηδη νεκρος και

απλα αναπνεεις?

Δημοσ.

Ρε παιδιά ήμαρτον, πως θα γίνει, δηλαδή με το έτσι θέλω θα γινόμασταν σκλάβοι??? Τι δηλαδή δεν έπρεπε να πολεμήσουμε για την πατρίδα μας??

Δημοσ.

Fact:

το περισσότερο "αυτοκτονικό" [όσο και άγνωστο] του ΒΠΠ, ήταν το γεγονός ότι οι Πολωνοί αντέταξαν έφοδο (!) του Ιππικού (!!) τους, απέναντι στα Γερμανικά τεθωρακισμένα, αντί να παραδοθούν/προσαρτιστούν.....

Δημοσ.
Εσένα πώς σε κάνει να νιώθεις; Μας κοροϊδεύεις πετώντας νούμερα; Δηλαδή μπορείς να επικαλείσαι ψεύτικα στοιχεία κατά το δοκούν για να υποστηρίξεις τις θέσεις σου;

Έχεις απόλυτο δίκιο, τώρα που το λες. :-|

Υποθέτω ότι αντίστοιχη συμβουλή δίνεις και στην αδελφή σου (αν έχεις) ή θα δώσεις στην κόρη σου (αν αποκτήσεις): "Αν έρθει κάποιος να σε βιάσει, μην αντισταθείς, μη βάλεις τις φωνές, μην τρέξεις. Χαλάρωσε, σκύψε κι απόλαυσέ το. Αφού θα σε βιάσει που θα σε βιάσει, γιατί να σε τραυματίσει κιόλας;".

Κρίμα που δεν σε είχαν υπ' όψιν τους οι ηλίθιοι που πολεμούσαν στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο...

Μια στιγμή: οι Ρώσσοι απέκρουσαν την επίθεση της Wermacht; Απίστευτο! Πολέμησαν δηλαδή; Γιατί δεν κάθισαν στα αυγά τους; Τι ηλίθιοι...

ΥΓ: Όσο για το ατυχέστατο παράδειγμα της Αυστρίας και της Τσεχοσλοβακίας, σε συμβουλεύω να διαβάσεις λίγη Ιστορία...

Ατυχέστατα παραδείγματα είναι να μπερδεύεις τη β με την π. Τί σχέση έχει η προστασία της σωματικής μας ακεραιότητας(βιασμός) με τους πολέμους που γίνονται για τα εκάστοτε οικονομικά συμφέροντα...έλεος.

Δημοσ.
Ατυχέστατα παραδείγματα είναι να μπερδεύεις τη β με την π. Τί σχέση έχει η προστασία της σωματικής μας ακεραιότητας(βιασμός) με τους πολέμους που γίνονται για τα εκάστοτε οικονομικά συμφέροντα...έλεος.

ο ηθικος βιασμος ξερεις τι ειναι?

Δημοσ.

ποιά είναι η διαφορά τους?:confused:

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ προτείνεις το εξής:

Όταν ένας αρχηγός άλλου κράτους σου ζητάς να παραδόσεις άνευ όρων (χωρίς να έχεις ητηθείς σε μάχη) εκτάσεις και πλουτοπαραγωγικές πηγές, από τις οποίες διαβιούν οι πολίτες του κράτους το οποίο διοικείς, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα εισβάλλει, εσύ να πεις ορίστε περάστε!

Με αυτήν την λογική θα σου ζητήσω και εγώ να μου παραδώσεις όλα σου τα περιουσιακά σου στοιχεία γιατί αλλιώς θα έρθω με 3 - 4 μπουλντόζες και θα σου γκρεμίσω το σπίτι κλπ.

Επίσης νομίζεις ότι οι Γερμανοί εισβολείς δεν διέπραξαν βιασμούς κατά την διάρκεια της κατοχής!

• Super Moderators
Δημοσ.
ατυχέστατα παραδείγματα είναι να μπερδεύεις τη β με την π. τί σχέση έχει η προστασία της σωματικής μας ακεραιότητας(βιασμός) με τους πολέμους που γίνονται για τα εκάστοτε οικονομικά συμφέροντα...έλεος.

σε πείραξε το παράδειγμα και μόνο επ'αυτού απαντάς. επί της ουσίας μηδέν. δεν κατάλαβες τι σε ρωτώ ή στέρεψαν τα "επιχειρήματα";

σε ξαναρωτώ λοιπόν: οι ρώσοι ήταν ηλίθιοι που πολέμησαν και απώθησαν την γερμανική επέμβαση ναι ή όχι;

γιατί μη μου πεις ότι οι ρώσοι ήταν περισσότερο προετοιμασμένοι από τους έλληνες για εισβολή. στα κακά τους τα χάλια ήταν...

Δημοσ.

να υποθεσω οτι θεωρεις και τους Βαλκανικους πολεμους ''σφαγη των Ελληνων για τα οικονομικα συμφεροντα''

για την τρομοκρατικη οργανωση 25 Μαρτη τι πιστευεις?

Δημοσ.

ΟΚ ρε παιδιά, μην το κουράζεται άλλο, ό,τι και να τον ρωτήσετε, ο τύπος θα αναλωθεί πάλι σε απαντήσεις που κύριο θέμα έχουν "εγώ για την πάρτη μου και οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούν".... Αφού το μάθατε το τροπάριο, 11 σελίδες θέμα έγινε, αφήστε το να πάει το παλιάμπελο.... Ειλικρινά, πιστεύετε ότι μπορείτε να τον κάνετε να ενστερνιστεί έστω και 0,00000001% από τις ιδέες/γνώμες σας;

Δημοσ.
ΟΚ ρε παιδιά, μην το κουράζεται άλλο, ό,τι και να τον ρωτήσετε, ο τύπος θα αναλωθεί πάλι σε απαντήσεις που κύριο θέμα έχουν "εγώ για την πάρτη μου και οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούν".... Αφού το μάθατε το τροπάριο, 11 σελίδες θέμα έγινε, αφήστε το να πάει το παλιάμπελο.... Ειλικρινά, πιστεύετε ότι μπορείτε να τον κάνετε να ενστερνιστεί έστω και 0,00000001% από τις ιδέες/γνώμες σας;

εχεις δικιο. καμμενο χαρτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...