Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spartacos ,επιτέλους,κατάλαβες το σχέδιο των μεγάλων δυνάμεων! να κάνουν τον περήφανο έλλην να μισήσει το στρατό του,κ μόλις πάψει να πολεμάει, να βρουν την ευκαιρία να εισχωρήσουν εις τα τιμημένα ελληνικά εδάφη!

:) Καταπληκτική ανάλυση!

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν βλέπεις στην υπόλοιπη Ευρώπη να είναι ο άλλος 23-24 χρονών ήδη στέλεχος επιχείρησης, ενώ στην Ελλάδα να βγαίνει στην αγορά εργασίας ο άλλος στα 26-27.

Φυσικό κι επόμενο είναι αυτό όταν πάμε να σπουδάσουμε και κωλοβαράμε 10 χρόνια και μετά τρέχουμε. Το λογικό αγαπητέ μου, είναι να τελειώσεις το λύκειο στα 18, να σπουδάσεις 4 χρόνια και μετά να πας 1 χρόνο φαντάρος. Όλα αυτά μας κάνουν 23 και όχι 27. Τώρα, αν όλοι θέλουμε να γίνουμε καθηγητές και γυμναστές και περιμένουμε διορισμό στα 40, πρόβλημά μας. Τόσα επαγγέλματα υπάρχουν. Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν και δουλειές που δεν καταδέχεται κανένας να τις κάνει σε σημείο που έχουν φτάσει να είναι ελάχιστοι και να παίρνουν τρελά μεροκάματα κι εμείς να τους κοιτάμε ακόμη απαξιωτικά! Μετά μας φταίνε οι μετανάστες που μας παίρνουν (και καλά) τις δουλειές...

Δημοσ.
Πιστευω οτι η αρνηση στρατευσης ειναι υποχρεωση καθε ανθρωπου και θα αναλυσω τους λογους.

Υπαρχει ο ισχυρισμος οτι ο στρατος προστατευει τα συμφεροντα ολων των πολιτων την στιγμη που καποιοι θησαυριζουν απο τις μιζες των αγορων οπλων ενω οι περισσοτεροι στερουνται βασικων κοινωνικων παροχων -υγεια,παιδεια- ακριβως λογω της σπαταλης και της ρεμουλας που υπαρχει στις ενοπλες δυναμεις.

Καλλιεργουν λοιπον ενα κλιμα εχθροτητας προς τους γειτονικους λαους και αποπροσανατολιζουν την πλειοψηφια απο την πραγματικοτητα.Ο μεσος Ελληνας πολιτης δεν εχει καμια διαφορα με κανεναν πολιτη γειτονικης χωρας.

Αν οι νομενκλατουρες των δυο χωρων συνεργαζονται για να καλλιεργουν κλιμα εντασης (προς ιδιο οφελος) ειναι υποχρεωση των πολιτων να αρνηθουν να γινουν υποχειρια και στρατιωτακια του καθε επιτηδειου εμπορου οπλων η μιζαδορου.

Ειδικα σημερα που τα συνορα εχουν καταρρευσει το παραμυθι δεν περναει με τιποτα.

Λενε πχ να προστατευσουν οι νεοι τα εδαφη τους, την ιδια ωρα που το 35% των Ελληνων ζει στο νοικι!Δηλαδη τους ζητουν να προστατευσουν τα σπιτια των ιδιοκτητων δωρεαν!

Ταυτοχρονα ενας τεραστιος αριθμος ακινητων ανηκει σε αλλοδαπους που φυσικα δεν εχουν υποχρεωση στρατευσης.

Σε μια κοινωνια αντιθετων συμφεροντων η υποχρεωση στρατευσης ακουγεται σαν ανεκδοτο.

Περα απο αυτο ο στρατος προετοιμαζει τον πολεμο που ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε μια κοινωνια. Η οπισθοδρομηση που συνεπαγεται για μια χωρα ειναι τοσο μεγαλη που θεωρω πρωταρχικο καθηκον καθε ανθρωπου να αρνειται να στρατευθει και να μαχεται για την καταργηση του στρατου σε ολο τον κοσμο.

Τους πολεμους δεν τους κανουν οι αντιρρησιες αλλα τα οικονομικα συμφεροντα και η μεγαλη πλειψηφια που κατατασσεται, δολοφονειται και δολοφονει.

Απο κει και περα παμε και στην προσωπικη καταδυναστευση που συνεπαγεται η θητεια και καποιοι θεωρουν οτι πρεπει καποιος να περασει για να γινει αντρας.

Με αυτο εννοουν να μαθει να γλυφει,να παταει επι πτωματων, να αδιαφορει για τους υπολοιπους, να υποτασσεται σε ανοητους , να εργαζεται αμισθι, να γινεται δουλος διαφορων ανεγκεφαλων,να αποδεχεται καθε ειδους προσβολη ετσι ωστε να βγει αργοτερα στην κοινωνια και να εφαρμοσει τα ιδια καθως και να διδαξει τα παιδια του.

Ειναι φανερο λοιπον οτι η ζημια της στρατιωτικης θητειας ειδικα στην Ελλαδα ειναι τοσο εντονη ωστε αφηνει τα χαρακτηριστικα στην προσωπικοτητα καθε ανθρωπου.

Οσο δε νεωτερος ειναι τοσο το χειροτερο,η επιρροη ειναι τοσο βαθια που δημιουργει εναν καινουριο ανθρωπο.

Η ζωη του καθε ανθρωπου ανηκει μονο σε αυτον και κανεις δεν εχει δικαιωμα να του αφαιρεσει ενα η δυο χρονια απο τη ζωη του δια της βιας.

Ειναι αστειο απο μεριας του κρατους να λεει οτι η θητεια ειναι δικαιωμα και θετικο γεγονος στη ζωη του νεου και ταυτοχρονα να απειλει με φυλακιση οποιον δεν το ασκει!

Η θητεια εχει χρεωκοπησει σαν ιδεα στην νεολαια και ολο και περισσοτεροι αντιλαμβανονται τον αρνητικο χαρακτηρα της.

Σε συνδυασμο με την τεχνολογικη αναπτυξη η υποχρεωση στρατευσης μετρα μερες. Στο χερι της νεολαιας ειναι να επιταχυνει την εξελιξη και να απαλλαγει τουλαχιστον απο τα δεσμα της θητειας.

Θεωρω λοιπον υποχρεωση την αρνηση στρατευσης που θα οδηγησει σε μια καλυτερη κοινωνια.

Ειναι υποχρεωση μας απεναντι στις μελλοντικες γενεες να παψουμε να εορταζουμε εναρξεις πολεμων αλλα την ειρηνη,την φιλια την συναδελφωση ολων των λαων.

Καθε σχολιο ευπροσδεκτο

κόπια απο το site http://www.omhroi.gr

Η δική μου άποψη...

Πιστευω ότι στρατιωτική θητεία θα πρέπει να αποτελεί επιλογή του καθενός μόλις τελειώνει το λύκειο... Θα υπάρχουν δηλαδή στρατιωτικές σχολές, (κάτι όπως γίνετε με το ΕΠΟΠ περίπου και της σχολές αξιωματικών) όπου θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός υποψηφίων και θα επιλέγει κάπιος άν θα πάει η όχι... Δηλαδή πιστεύω ότι ο στρατός θα πρέπει να γίνει μισθοφορικός επαγγελματικός στρατός... Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την πολύ καλύτερη οργάνωση του ίδιου του στρατεύματος αλλά και την αποτελεσμάτικότητα του, αφου όλοι οι στρατιώτες θα είναι αρτια εκπεδευμένοι στις σχολές.

Το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι πολίτες θα είναι να συμετέχουν σε ασκήσεις με μορφή σεμιναρίου για να μάθουν απλώς να χρησιμοποιούν τα όπλα, και όπως ισχύει και σήμερα σε μερικές περιοχές της χώρας, να υπάρχει πολιτοφυλακή, δηλαδή δίνονται όπλα G3 σε πολίτες στο σπίτι τους, και αυτοί σε περίπτωση πολέμου θα κληθούν να πολεμήσουν...

Αυτά όπως είπα θα έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη οργάνωση και αποτελεσμάτικοτητα, και φυσικά, θα μειώσουν κατα πολύ το κόστος του στρατού στο φορολογούμενο πολίτη...

Τέτοια συστήματα έχουνε είδη εφαρμοστεί και ισχύουν σε χώρες όπως η Γαλλία...

Φυσικό κι επόμενο είναι αυτό όταν πάμε να σπουδάσουμε και κωλοβαράμε 10 χρόνια και μετά τρέχουμε. Το λογικό αγαπητέ μου, είναι να τελειώσεις το λύκειο στα 18, να σπουδάσεις 4 χρόνια και μετά να πας 1 χρόνο φαντάρος. Όλα αυτά μας κάνουν 23 και όχι 27. Τώρα, αν όλοι θέλουμε να γίνουμε καθηγητές και γυμναστές και περιμένουμε διορισμό στα 40, πρόβλημά μας. Τόσα επαγγέλματα υπάρχουν. Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν και δουλειές που δεν καταδέχεται κανένας να τις κάνει σε σημείο που έχουν φτάσει να είναι ελάχιστοι και να παίρνουν τρελά μεροκάματα κι εμείς να τους κοιτάμε ακόμη απαξιωτικά! Μετά μας φταίνε οι μετανάστες που μας παίρνουν (και καλά) τις δουλειές...

πολυ ωραία αυτά που λές, αλλά για να γίνει κάτι τέτιο πρέπει να έχουμε μεταρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα... Για να γίνει μεταρυθμιση στο εκπαιδευτικό σύστημα πρέπει να γίνουν αλλαγές στον προυπολογισμό, και επειδή να δώσουν πίσω λεφτά αυτοί που το κλέβουν δεν υπάρχει περίπτωση, ποιος θα επιβαρυνθεί πάλι??? Ο καλός λαλάκας έλληνας πολίτης...

Γιατί με το παρόν εκπεδευτικό σύστημα το να τελειώσεις στα 4 χρόνια είναι πρακτικά αδύνατο... Οταν καθηγητές δεν ελέχονται από κανέναν κτλπ κτλπ κτλπ... Φυσικα βέβαια και οι φταίει η ιδεολογία μας σαν φοιτητές, οτι κάνυμε ζωή κτλπ... Αλλα τι φταίει για αυτό??? μήπως το ότι εγώ επί 3 χρόνια ολόκληρα στο λύκειο όλη μέρα διάβαζα??? που πιος ευθύνετε πάλι για αυτό? το εκπαιδευτικό σύστημα...

Δημοσ.
όπως ισχύει και σήμερα σε μερικές περιοχές της χώρας, να υπάρχει πολιτοφυλακή, δηλαδή δίνονται όπλα G3 σε πολίτες στο σπίτι τους, και αυτοί σε περίπτωση πολέμου θα κληθούν να πολεμήσουν.

Γίνεται αυτό!? Που?!

Αχ, μου θυμίζει τις όμορφες μέρες των Volksgrenadiers!

Δημοσ.

χωρις να εχω διαβασει κανενα ποστ εγω το θεωρω καλο σαν τεστ. και μονο σαν ασκηση ηρεμιας και αντοχης σε ψυχολογικο πολεμο και ψυχραιμης αντιμετωπισης

σε ατομα με καμενα εγκεφαλικα κυτταρα καθως και αναγκαστικης συνεργασιας ειναι χρησιμο. και στην τελικη ολο πως θα ξεφυγετε απο κατι <<δυσκολο>> και αναγκαστικο κοιτατε. η πιεση κανει καλο.

Δημοσ.
Γίνεται αυτό!? Που?!

Αχ, μου θυμίζει τις όμορφες μέρες των Volksgrenadiers!

Στο χωριό μου, επειδή βρίσκετε στην θράκη και υπάρχουν Τούρκοι πολλοί εκει γύρω (ίσως και περισσότεροι από τους Έλληνες, όπως πάει η κατάσταση μάλλον εμείς θα είμαστε μειωνότητα εκεί) ο στρατός έχει δώσει σε αρκετό κόσμο G3 στο σπίτι, και είναι πολιτοφυλακή. Γιατί φοβούνται μήπως σε περίπτωση πολέμου οι Τουρκοι προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον τουρκικό στρατό...

φαντάζομαι και σε άλλα μέρη της Ελλάδας γίνετε αυτό...

χωρις να εχω διαβασει κανενα ποστ εγω το θεωρω καλο σαν τεστ. και μονο σαν ασκηση ηρεμιας και αντοχης σε ψυχολογικο πολεμο και ψυχραιμης αντιμετωπισης

σε ατομα με καμενα εγκεφαλικα κυτταρα καθως και αναγκαστικης συνεργασιας ειναι χρησιμο.

θα συμφωνήσω μαζί σου, εμένα προσωπικά δεν με πειράζει το να πάω στο στρατό, αλλά θεωρώ πως τρώει άδικα τα λεφτά μας... Και επίσης η εκπαίδευση που περνεισ στο στράτευμα, μόνο εκπαίδευση επαγγελματία στρατιώτη δεν είναι...

Δημοσ.

θα συμφωνήσω μαζί σου, εμένα προσωπικά δεν με πειράζει το να πάω στο στρατό, αλλά θεωρώ πως τρώει άδικα τα λεφτά μας... Και επίσης η εκπαίδευση που περνεισ στο στράτευμα, μόνο εκπαίδευση επαγγελματία στρατιώτη δεν είναι...

κατα το πλειστον ναι αλλα εγω δεν νομιζω να ειχα ποτε την ευκαιρια να οδηγησω αρμα σε εθνικη οδο της κυπρου απο τις 2 το βραδυ μεχρι τα ξημερωτα (μεταφορα ιλης αρματων) ουτε να τελικιασω το αρμα μεσα σε ενα δασος τραβοντας χειροφρενα στις στροφες , ουτε βολες με το αρμα θα εριχνα ουτε ασκηση με ελικοπτερα γυρω μου θα κατεβαινα , γενικα εμπειριες που δεν θα ειχα την δυνατοτητα να ζησω αν δεν μου καθοταν η <<στραβη>> να με στειλουν εκει. τα αρνητικα ηταν βεβεα πολυ περισοτερα γιατι γενικα ολος ο εξοπλισμος ειναι προβληματικος και δυο φορες πηγε να με παρει ο πυργος παραμαζωμα γιατι δεν λειτουργουσε η ενδοεπικοινωνια ποτε και τραβαγα μοχλους για να πεσει κατω το καθισμα ωστε να μην με στειλουν στα δυο σπιτι οποτε το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι ειναι επικινδυνος γιατι οι υπευθυνοι ειναι εντελως ανευθυνοι και δεν υπολογιζουν την ζωη σου οποτε ειναι ρισκο. ενταξει μπορει σε πολλους να μην αρεσουν αυτα αλλα οταν βλεπω ατομα και κανουν τα παντα για να μην πανε στρατο η να πανε στις πιο προνομιακες μοναδες και να βαζουν την μαμα και τον μπαμπα να καθαρισει με πιανουν τα γελια οχι γιατι εγω εκανα κατι που θεωρω οτι πρεπει να το διατυμπανιζω αλλα γιατι για μενα προσωπικα ξεφτιλιζεσε με το να ερπεις για να την βγαλεις <<καθαρη>>. αν ηταν επιλογη μου το αν θα παω η οχι τωρα θα ελεγα οχι, τοτε πηγα με την λογικη του ας βιωσω και αυτο. και οχι θα ελεγα γιατι σε βλεπουν ως αναλωσιμο προιον και το εχουν καψει εντελως κατι που απαγορευει μια νορμαλ επικοινωνια οχι για κανεναν αλλο λογο.

Δημοσ.
...Μπλα μπλα μπλα

Και φυσικά, το μισθωφορικό στρατό θα τον πληρώσουν οι πλούσιοι και όλοι θα ζούμε αγκαλιασμένοι και θα τραγουδάμε ωσανά.

Προτιμώ το άλλο με τη κολοκύθα που γίνεται άμαξα.

Δημοσ.

Μα δεν θα έχει τον ίδιο αριθμό φανταρακίων που έχουμε τώρα. Μικρός, ευέλικτος, καλά εξοπλισμένος. Το ένδοξο Ευρωπαϊκό πρότυπο.

Δημοσ.
Μα δεν θα έχει τον ίδιο αριθμό φανταρακίων που έχουμε τώρα. Μικρός, ευέλικτος, καλά εξοπλισμένος. Το ένδοξο Ευρωπαϊκό πρότυπο.

με την προυποθεση οτι ειμαστε προστατευμενοι απο τους διπλα καλο ακουγετε.

Δημοσ.

Για πες έναν αριθμό δηλαδή...

Δημοσ.
Και φυσικά, το μισθωφορικό στρατό θα τον πληρώσουν οι πλούσιοι και όλοι θα ζούμε αγκαλιασμένοι και θα τραγουδάμε ωσανά.

Προτιμώ το άλλο με τη κολοκύθα που γίνεται άμαξα.

κάτσε ρε συ φίλε,εδώ έχεις άδικο! επειδή δεν ξέρω τα ακριβή νούμερα, ας υποθέσουμε ότι κάθε χρόνο, παίρνει 50.000 οπλίτες.

για αυτούς, φροντίζει ρουχισμό (Α κόστος), καταλαμβάνει χώρο (Β κοστος), χρησιμοποιεί προσωπικό για να τους εκπαιδεύσει (Γ κόστος), έχει φθορά στις εγκ/σεις του κ στα πάγια του λόγω αδιαφορίας ( Δ κόστος),έχει φθορά στον οπλισμό του, λόγω αδιαφορίας κ ασχετοσύνης (Ε κόστος),ενώ εξαιτίας της "μεγάλης" ποσότητας οπλιτών, το φαγητό έρχεται (ως κονδύλι) κ ακριβό,κ είναι κ χάλια (Ζ κόστος).κ τέλος δίνει ένα ΓΕΛΟΙΟΤΑΤΟ μισθό των 8 ευρώ,που σε σύνολο όμως,έχει ένα κόστος (Η κόστος).

στην περίπτωση τώρα που προσλάβεις μισθοφορους,το Α μειωνεται δραματικά (φαντάζομαι ότι δε θα τους δίνουν νέες στολές κάθε 3 μήνες,όπως κάνουν στις νέες σειρές),το Β λίγο, το Γ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,και τα Δ κ Ε σχεδόν εξαφανίζονται! αυξάνεται κατά πάρα πολύ το Η κόστος,καθώς πληρώνει τους μισθούς των μισθοφόρων,αλλά, μειώνει δραστικά την ανεργία του (τον πραγματικό δείκτη εννοώ,όχι τον "φανταστικό" που έχιε τώρα,που δε θεωρεί άνεργο ...κανένα πολίτη ,εξαιτίας παραδοχών),έχει αναμφίβολα πολύ πιο ευχαριστημένους οπλίτες,καθώς αυτοί το επέλεξαν να είναι εκεί, ενώ έχει κ ενα πολύ πιο ευχαριστημένο κοινωνικό σύνολο, απαλλάσοντας τα παιδιά του καθενός από αυτό το ...πράγμα! (το οποίο,θέλουμε δε θέλουμε,οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι κοστίζει πολλά στον καθένα μας)!

ξέχασα κ ένα άλλο κόστος να αναφέρω....το "πολιτικο" κόστος,αφού αποδυναμώνεται αισθητά η δύναμη του κάθε πολιτικού να υποσχεθεί (κ να κερδίσει ψήφους)καλή μετάθεση-ειδικότητα κλπ...

Δημοσ.

.κ τέλος δίνει ένα ΓΕΛΟΙΟΤΑΤΟ μισθό των 8 ευρώ,που σε σύνολο όμως,έχει ένα κόστος (Η κόστος).

στην κυπρο παντως σου δινανε γυρω στις 500 αγγλικες λιρες σε αντιστοιχια αν θυμαμαι καλα οποτε εκει φευγουν λεφτα γιαυτο και εχουν μειωσει τον αριθμο των ατομων που στελνουν εκει και το 99 πηγαινες αναγκαστικα τωρα διαλεγεις νομιζω.

Δημοσ.

μία στραβή να κάνουνε και μετά θα λένε

tonight we dine in hell

αχαχαχαχαχαχ

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου αρέσει ZAK που πρώτα λες "κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο" και μετά, όταν διαβάσεις κάτι που δε συνάδει με το κείμενο που αναμάσησες, το ρίχνεις σε αναλύσεις τύπου:

Όσο για τον φίλο μας τον Snoob, που δεν τον ενδιαφέρει επειδή πλέον είναι 10 χρόνια πίσω του, αυτή η αδιάφορη-ωχαδερφίστικη νοοτροπία του Έλληνα μας έχει καταντήσει έτσι.

Μπράβο, άξιε συνεχιστή του Φρόιντ, με κατάλαβες με τη μία. Με μια μικρή διαφορά, όμως...

Αυτό που εννοώ και είτε αποφεύγεις είτε απλά αδυνατείς να αντιληφθείς είναι ότι το στρατό δεν τον φοβήθηκα όταν τον είχα μπροστά μου και ο κάθε τρόμπας έλεγε το μακρύ και το κοντό του, για "γκοντζίλες" κρέατα, για καθάρισμα πατάτας, για σκοπιές, για βύσματα, για γκόμενες που θα σου τις φάνε, για, για, για. Ε, λοιπόν, τώρα που πήγα (18μηνο) και είδα ότι όλα αυτά ήταν pipes, τι να φοβηθώ;

Ο στρατός (και αυτό αφορά περισσότερο τον andreaslam που έχει άποψη και δεν αντιγράφει κατεβατά) είναι όπως η κοινωνία. Και πρεζόνια είχα στη διμοιρία (βάραγαν ένεση στα πόδια, αηδία) και γιατρούς 30 χρονών σαλταρισμένους με παιδί και γυναίκα στην Αθήνα, και ανθυπολοχαγούς φρέσκους από τη σχολή χρυσά παιδιά και όχι "καβλωμένους" όπως τους ήθελε ο θρύλος, και ανθυπασπιστές 40 χρόνια στην αρβύλα, δημόσιους υπαλλήλους κολοπετσομένους στη νοοτροπία. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι εκεί δεν μπορείς να πεις "πάω στην παρέα μου και σας γράφω, λαμόγια". Μεγάλο μάθημα αυτό, γιατί έρχεται η ώρα που δεν μπορείς να το πεις και στη ζωή (στο αφεντικό, στη γυναίκα, στον υφιστάμενο).

Το ότι ο στρατός είναι αγκυλωμένος, δε νομίζω ότι αποτελλεί αντικείμενο συζήτησης. Το ότι μαθαίνεις πώς θα κάνεις ελιγμούς με ΡΕΟ για να αποφύγεις επιθετικό ελικόπτερο APACHE όταν δε σου προκαλλεί υστερικά γέλια, μόνο θλίψη μπορεί να σου προκαλέσει. Το ότι πρέπει να αλλάξει, είναι βέβαιο. Το αν η μετατροπή του σε επαγγελματικό θα βοηθήσει ή θα επιδεινώσει την κατάσταση, αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία.

Εφόσον, λοιπόν, ο ZAK δεν είναι εναντίον του στρατού εν γένει αλλά της υποχρεωτικής θητείας, όπως φροντίζει να τονίσει με εκ των υστέρων επισήμανση εδώ:

Επίσης φίλε Andrip, το Θέμα είναι κατάργηση της θητείας και ΟΧΙ του στρατού

τότε, θα μου επιτρέψει να του πω ότι προτού αρχίσει να λειτουργεί ως φερέφωνο, αντιγράφοντας αφέλειες για νομενκλατούρες, φιλία των λαών και άλλα γραφικά, ας καθίσει να αναλογιστεί τι ακριβώς ζητάει:

Προκειμένου να απαλλαγεί αυτός από τη θητεία, να βρούμε μερικούς ανθρώπους από τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα, να τους κόψουμε ένα μισθό και να κάνουν αυτή τη δουλειά μας. Ωραία κοινωνική αλληλεγγύη.

Τα έχουμε μπερδέψει λιγάκι, ή δε μας τα εξήγησε καλά ο καθοδηγητής;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...