Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Υποχρεωτικής Στράτευσης

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την άλλη, όταν εσύ μου πεις ότι είμαι άσχετος με δικονομικά επειδή δεν έχω σπουδάσει δικηγόρος, ενώ εσύ έχεις, μου επιτίθεσαι;

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Από την άλλη, όταν εσύ μου πεις ότι είμαι άσχετος με δικονομικά επειδή δεν έχω σπουδάσει δικηγόρος, ενώ εσύ έχεις, μου επιτίθεσαι;

IMHO, εάν ισχυρίζεσαι κάτι επί συγκεκριμένου γνωστικού/επιστημονικού αντικειμένου, καλό είναι να το υποστηρίζεις με τεκμηριωμένα/επιστημονικά επιχειρήματα, όχι με φράσεις του στυλ "τι λες ρε, δεν έχεις ιδέα!". :)

Δημοσ.
ενω παρτακιας και μαλθακος γινεσε χωρις ζορι ε? γιατι για μενα θελει πολυ κοπο για να γινεις κατι τετιο που περιγραφεις.

Φίλε μου κοίταξε να δεις γνώμη μου και γνώμη σου, θέλεις να θεωρείς ότι όποιος δεν θέλει να είναι ήρωας ή να κάνει την θητεία του είναι εξ' ορισμού Παρτάκιας, Μαλθακός, Αδιάφορος, Προδότης, Ρίψασπις πρόβλημα σου.

Κάνε λοιπόν τον στρατό σου -μπορεί και να τον έχεις κάνει (δεν γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει να μάθω) και νιώσε Περήφανος, Πατριώτης, Ήρωας και γενικότερα ότι θέλεις εσύ και σε κάνει ευτυχισμένο, άλλωστε ποίος είμαι εγώ που θα σου πει να μην τα κάνεις όλα αυτά και ποίος είσαι εσύ που θα μου πεις να τα κάνω όλα αυτά..

Εγώ όμως δεν θα πάρω :D

Να είσαι καλά :)

Δημοσ.
IMHO, εάν ισχυρίζεσαι κάτι επί συγκεκριμένου γνωστικού/επιστημονικού αντικειμένου, καλό είναι να το υποστηρίζεις με τεκμηριωμένα/επιστημονικά επιχειρήματα, όχι με φράσεις του στυλ "τι λες ρε, δεν έχεις ιδέα!". :)

Ωραία, ας το πάμε αλλιώς. Ας πούμε ότι έχω ζήσει 1 χρόνο στο Λονδίνο. Εσύ όχι, ό,τι έχεις ακουστά. Επιμένεις για κάποια πράγματα και σου λέω δεν είναι έτσι, εγώ ξέρω καλύτερα επειδή έχω ζήσει εκεί. Εσύ φυσικά επιμένεις.

Αν σου ρίξω μούντζα φταίω;

Δημοσ.
Κάνε λοιπόν τον στρατό σου -μπορεί και να τον έχεις κάνει (δεν γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει να μάθω) και νιώσε περήφανος, πατριώτης, ήρωας και γενικότερα ότι θέλεις εσύ και σε κάνει ευτυχισμένο!

Κάνεις δηλαδή αυτό που πρέπει να κάνεις και ας μήν το κάνεις με την καρδιά σου και έχεις και τον κ. Directx να το παίζει ιδεαλιστής απο πάνω.

Ωραία!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραία, ας το πάμε αλλιώς. Ας πούμε ότι έχω ζήσει 1 χρόνο στο Λονδίνο. Εσύ όχι, ό,τι έχεις ακουστά. Επιμένεις για κάποια πράγματα και σου λέω δεν είναι έτσι, εγώ ξέρω καλύτερα επειδή έχω ζήσει εκεί. Εσύ φυσικά επιμένεις.

Αν σου ρίξω μούντζα φταίω;

IMHO, όχι.

Είναι σαν να μιλάς για τους πόνους της γέννας με μία γυναίκα που έχει ήδη γεννήσει και να επιμένεις ότι εσύ ξέρεις καλύτερα. :)

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ουσιαστικά επειχηρήματα για κάποιον που δεν θέλει να πάει φαντάρος.

Απλώς δεν θέλει. Ακόμα και άλλης θρησκείας να είναι και να είναι ενάντια στα όπλα, αυτό μπορεί να διευθετηθεί και να αναλάβει ανάλογο πόστο στο στρατό.

Φυσικά όλοι μας θα θέλαμε να υπήρχε 100% επαγγελματικός στρατός. Και φυσικά θα τρέμει η ψυχή μου όταν θα έρθει ο καιρός να πάει το δικό μου παιδί φαντάρος.

Αλλά πρέπει να αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις μας.

Δημοσ.
Κάνεις δηλαδή αυτό που πρέπει να κάνεις και ας μήν το κάνεις με την καρδιά σου και έχεις και τον κ. Directx να το παίζει ιδεαλιστής απο πάνω.

Ωραία!

Πάω γρήγορα πίσω στο τμήμα του forum για τον Προγραμματισμό, τι τα θέλω τα Μπλα-Μπλα .. απαπαπα .. :mrgreen:

Δημοσ.
Πάω γρήγορα πίσω στο τμήμα του forum για τον Προγραμματισμό, τι τα θέλω τα Μπλα-Μπλα .. απαπαπα .. :mrgreen:

Ναι, αυτό κατάλαβα. Τώρα αν θες να πείς κάτι άλλο...

Δημοσ.

Θα ήθελα να ήξερα τι θα κάνουν οι περισσότεροι Ελληνες αν κάποτε η θητεία των εφέδρων γίνει εθελοντική.

Θα πάει κανείς εθελοντικά για την περηφάνεια του και την πατρίδα? Θα στείλει τα παιδιά του στον στρατό?

Δημοσ.
Φίλε μου κοίταξε να δεις γνώμη μου και γνώμη σου, θέλεις να θεωρείς ότι όποιος δεν θέλει να είναι ήρωας ή να κάνει την θητεία του είναι εξ' ορισμού Παρτάκιας, Μαλθακός, Αδιάφορος, Προδότης, Ρίψασπις πρόβλημα σου.

Κάνε λοιπόν τον στρατό σου -μπορεί και να τον έχεις κάνει (δεν γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει να μάθω) και νιώσε Περήφανος, Πατριώτης, Ήρωας και γενικότερα ότι θέλεις εσύ και σε κάνει ευτυχισμένο, άλλωστε ποίος είμαι εγώ που θα σου πει να μην τα κάνεις όλα αυτά και ποίος είσαι εσύ που θα μου πεις να τα κάνω όλα αυτά..

οταν λεω εγω οτι εχετε αναγαγει σε επιστημη να κοιτατε την παρτη σας , το

τομαρι σας και να ριχνετε τα βαρη στους αλλους........ ρε λιγο εγωισμο δεν

κουβαλατε πανω σας? δηλαδη οταν πηγαινεις στον στρατο εισαι ηρωας????? καθηκον σου ειναι. σιγα μην σου βγει και καμια λερναια υδρα στο στρατοπεδο.

Δημοσ.

Λέτε "Γιατί να πάω στρατό απο την στιγμή που τι κράτος δεν νοιάζεται για εμέμα?!"

Ποιο είναι το κράτος;Για εμένα το κράτος είναι οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου.Αν γίνει πόλεμος στα @@ μου ο Καραμαλάκας και ο κάθε καραμαλάκας.Πιστεύτε ότι είναι το ίδιο να πολεμήσεις για τα πιστεύω σου και το ίδιο είναι το μισθωφορικά;;Δεν νομίζω.

Το ΑΝ θα γίνει πόλεμος και αν χρειάζεται ο στρατός το έχει αποδείξει επανελημένα η Ιστορία και πολλά από αυτά που λέτε ακούγονται...μπαρούφες.

Ζήτε σε ένα κράτος που στα 3000 χρόνια ιστορίας του δεν είχε ποτέ περίοδο ειρήνης άνω των 50 ετών.Αυτά.

Δημοσ.

λιγα λογια για τον στρατό

ΣΤΡΑΤΟΣ = ένα απέραντο μπ****** από βλάχους τσοπάνηδες επόπ δεκανείς κομπλεξικούς.........

ειμαι στην 129 στο λαγό (πυροβολικο) ως φιλοξενούμενος για εκπαίδευση ΤΕΒ/ΠΑΡ και ένα έχω να πω. Γ*** την π***** του γκάτζου του Ιnjection..........Ευτύχως δεν θα κάτσω πολύ ακόμα. Κουράγιο στα παιδιά που φυλάνε 9 ώρες σκοπιά την ημέρα.

έπρεπε να χα γίνει έφεδρος να γ**** τους επόπ αλλά οι 17 μήνες είναι πολλοί.

προσοχή στα F-thegatzh :D

Το chernobil έχει ακόμα συνέπειες στον έβρο.

CYa :D

το αγαπημένο σας troll.

:twisted:

Δημοσ.
οταν λεω εγω οτι εχετε αναγαγει σε επιστημη να κοιτατε την παρτη σας , το

τομαρι σας και να ριχνετε τα βαρη στους αλλους........ ρε λιγο εγωισμο δεν

κουβαλατε πανω σας? δηλαδη οταν πηγαινεις στον στρατο εισαι ηρωας????? καθηκον σου ειναι. σιγα μην σου βγει και καμια λερναια υδρα στο στρατοπεδο.

Καθήκον σου να λες και το σέβομαι αυτό - εμένα όμως άσε με ήσυχο :mrgreen:

Θα έγραφα και άλλα, αλλά δεν πρόκειται να το πάω για flame, θα αρκεστώ να επαναλάβω πως έχεις μια άποψη και είναι σεβαστή, ε! σεβάσου και εσύ την δικιά μου, πολύ αμφιβάλλω βέβαια πως θα το κάνεις αλλά όχι ότι με νοιάζει οπότε...

Σε χαιρετώ και σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου με ή δίχως Θητεία :D

Δημοσ.
λιγα λογια για τον στρατό

στρατοσ = ένα απέραντο μπ***** από βλάχους τσοπάνηδες επόπ δεκανείς κομπλεξικούς.........

χ0αχ0α0χ0αχ0χα0χ

δεν περιγράφεται καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...