LL_NEO Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ωραία. Και πόσες φορές έχετε κάνει ουρά στην τουαλέτα οικογενειακώς επειδή κάποιος έφερε στο σπίτι μια ίωση;;;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μα δε γενικεύω. Τo link από την Ελευθεροτυπία με τα "ληγμένα" δεν αναφέρει πουθενά ότι προκλήθηκε το παραμικρό πρόβλημα (γαστρεντερίτιδα, κτλ). Σίγουρα δεν είναι καλό για την ψυχολογία των στρατευμένων, αλλά εφόσον ελέγχθηκαν από γιατρούς και δόθηκε το oκ; Να μου πεις ότι σημειώθηκε κρούσμα γαστρεντερίτιδας εκεί, να το συζητήσω. Τώρα, στο κατεβατό με τα link από τη διεύθυνση army.gr (δυστυχώς δε μπορώ να τα ανοίξω) πριν τα μετατρέψεις σε link έγραφες μια περίληψη. Εκεί διάβασα τουλάχιστον τρία (ίσως και τέσσερα) περιστατικά σε κέντρα νεοσυλλέκτων. Με την ευκαιρία, όταν βλέπεις ότι γίνεται κουβέντα και δίνονται γρήγορες απαντήσεις, προσπάθησε να μην κάνεις edit στο κείμενο, γιατί έτσι χάνεται τελείως ο ειρμός.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ποτέ γιατί πολύ απλά κρατούνται κάποιες βασικές συνθήκες υγιεινής...όπως να πλένουμε τα χέρια...το οποίο αμφιβάλω αν τηρείται στον στρατό όταν χειρίζονται τρόφιμα. To κείμενο το άλλαξα, γιατί περίμενα να αντιγραφούν και τα Links, πράγμα που δεν έγινε. Έστω και στο κέντρο νεοσυλλέκτων, γιατί πρέπει να υποχρεούμαι να μοιράζομαι τον ίδιο χώρο με οποιονδήποτε ο οποίος μπορεί να έχει οποιεσδήποτε μεταδιδόμενες ασθένειες. Όσο για τις κονσέρβες...δεν πιστεύω να έδινες στην οικογένειά σου να φάει κάτι που η συσκευασία έλεγε ότι έληξε. Το ότι δεν έπαθε κανείς τίποτα...είναι το λιγότερο, το σημαντικότερο είναι η αδιαφορία που έδειξαν οι υπεύθυνοι.
LL_NEO Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ποτέ γιατί πολύ απλά κρατούνται κάποιες βασικές συνθήκες υγιεινής...όπως να πλένουμε τα χέρια...το οποίο αμφιβάλω αν τηρείται στον στρατό όταν χειρίζονται τρόφιμα. Πες ευχαριστώ στον omniflash διότι αν δεν ήταν αυτός, αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη πατάτα της χρονιάς στο έρμο το insomnia. Όταν υπάρχει ιωσούλα around αν είσαι κοντά σε φορέα/ασθενή είναι πολύ πιθανό να την αρπάξεις. Και μάντεψε. Ένας λόχος είναι ότι πρέπει για να μεταδοθεί κάτι τέτοιο για λόγους τελείως άσχετους με την καθαριότητα. Btw ειδικά σαν νεοσύλλεκτος ΟΛΑ λάμπουν στο λόχο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Έστω και στο κέντρο νεοσυλλέκτων, γιατί πρέπει να υποχρεούμαι να μοιράζομαι τον ίδιο χώρο με οποιονδήποτε ο οποίος μπορεί να έχει οποιεσδήποτε μεταδιδόμενες ασθένειες. Στρατός σημαίνει συνύπαρξη με άλλους. Η μηνιγγίτιδα, λ.χ., είναι εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια, ακόμη και σε συνθήκες βασικού "συνωστισμού". Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα πιο συχνά κρούσματα είναι σε σχολεία. Πάντως, ακόμη δεν έχω καταλάβει αν οι αντιρρήσεις σου είναι κατά βάση ιδεολογικές ή πρακτικές. Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι φιλολογικά, καθώς την απόφασή σου την έχεις πάρει. Όπως και σε προηγούμενο μήνυμά μου (όταν δε γνώριζα ότι η απόφασή σου είναι ειλημμένη) σου εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Πες ευχαριστώ στον omniflash διότι αν δεν ήταν αυτός, αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη πατάτα της χρονιάς στο έρμο το insomnia.Όταν υπάρχει ιωσούλα around αν είσαι κοντά σε φορέα/ασθενή είναι πολύ πιθανό να την αρπάξεις. Και μάντεψε. Ένας λόχος είναι ότι πρέπει για να μεταδοθεί κάτι τέτοιο για λόγους τελείως άσχετους με την καθαριότητα. Btw ειδικά σαν νεοσύλλεκτος ΟΛΑ λάμπουν στο λόχο. Αλήθεια ε; και πού είναι πιθανό να κολλήσεις ίωση; στο σπίτι με 4-5 άτομα; ή σε ένα στρατόπεδο με 3000; Χμμμμ μάλλον κάποιος άλλος πέταξε μεγάλη πατάτα συγκρίνοντας στρατό με σπίτι.. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει στο σπίτι ποιό είναι...να κολλήσουν 4....στις 3000 ποιό είναι....η ίωση να γίνει επιδημία. Όσο για τις αντιρρήσεις μου είναι κυρίως πρακτικές και κατα 2ον ιδεολογικές. Δεν είμαι αυτούς που λένε δεν πάω γιατί δεν πιστεύω στη χρήση όπλων. Είμαι απο αυτούς που λένε ότι δεν πάω γιατί είναι μια άχρηστη διαδικασία η οποία έχει αρνητικές κονωνικοοικονομικές επιπτώσεις, αλλά όπως είδες και επιπτώσεις στην υγεία.
LL_NEO Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Η πατάτα αναφέρεται στο γεγονός ότι χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα για τη πιθανότητα να κολλήσεις ίωση την καθαριότητα. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει στο σπίτι ποιό είναι...να κολλήσουν 4....στις 3000 ποιό είναι....η ίωση να γίνει επιδημία. Σωωωωωωωωωπα! Άρα το γεγονός ότι 80 φαντάροι δε μπορούσαν να μαζέψουν τον κώλο τους απο το χέσιμο μπορεί απλώς να σημαίνει ότι ένας εξ αυτών έφερε μέσα στο ΚΕΝ ιωσούλα.Τέλος λοιπόν με τους γκοτζίλα ή θα έχει και συνέχεια το θέμα; Btw έχοντας δει και εμπορικές εγκαταστάσεις φύλαξης τροφίμων και όντας σητιστής μπορώ να σου πω ότι θα παρακαλουσες τα πάντα να ήταν σαν το στρατό.
1980 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 O Ευκολος δρόμος είναι να κάνεις την θητεία σου, να βάλεις και ένα βυσματάκι και να περάσεις λούφα. Ο Δύσκολος δρόμος είναι να είσαι ανυπότακτος και να μήν μπορείς να δουλέψεις στις μισές δουλειές εκεί έξω γιατί χρειάζονται απολυτήριο, να φοβάσαι να ταξιδέψεις εξωτερικό και να κινδυνεύεις να πέσεις σε τυχαία εξακρίβωση στοιχείων. Όσο για την ερώτησή σου...συγγνώμη που στο λέω, αλλά 12-18 μήνες ήσουν ένα άβουλο πράσινο πρόβατο...και γώ θα ήμουν αν πήγαινα...αλλά είπα όχι. Το ότι υπάρχει νόμος, δεν σημαίνει ότι είναι δίκαιος. Στο Αφγανιστάν υπήρχε ένας νόμος που έλεγε ότι αν βιάσεις σου κόβουν το....Ένας άλλος νόμος λέει ότι μια ανύπαντρη γυναίκα αν μείνει έγκυος καταδικάζεται σε θάνατο μέσω λιθοβολισμού Επειδή ήταν νόμος λοιπόν σημαίνει ότι είναι και σωστό; Καταρχας αβουλος δεν γινεσε αν δεν θελεις.αν δεν θελεις να κανεις κατι που θεωρεις οτι σε προσβαλει λες οχι τρως κρατηση η φυλακη και μενεις μεσα. αυτος ειναι ο δυσκολος δρομος κατα την δικη μου γνωμη. πολλες φορες αρνηθηκα να κανω καποια πραγματα που με προσεβαλαν σαν προσωπικοτητα εφαγα κρατησεις και εμεινα μεσα.επιλογη μου.εδω στην κυπρο εμεινα τρεις μηνες μεσα ολο το καλοκαιρι επειδη απαγορευοταν να βγει νεος εξω γιατι δεν βγαιναν τα νουμερα στις σκοπιες εκει ο παλιος που θελει 2 μηνες για να απολυθει δεν εκανε σκοπια. οσον αφορα επικινδυνες δραστηριοτητες γιαυτο λεγετε και στρατος και εγω προσωπικα γουσταρα οταν η αδρεναλινη βαραγε κοκινο με τα αρματα. και δεν ξερω αν το διαβασες αλλα με ενα τηλεφωνο μπορουσα να φυγω σε μια μερα αν ηθελα αλλα το θεωρω ανηθικο , δειλια. και αδικο προς τα ατομα που μοιραζομασταν καταστασεις δυσκολες. μπορεις να κερδισεις τον σεβασμο ακομαι και εκει μεσα αν εχεις την ικανοτητα. Ο νομος ειναι νομος και στο ξαναλεω δεν μπορεις να πηγαινεις κοντρα στον νομο. το επελεξες και θα υποστεις τις συνεπειες δικαιωμα σου. απλα εγω εχω καταλαβει οτι πολλα ατομα που βασιζουν ορισμενες πραξεις τους σε ιδεολογιες τελικα η μονη ιδεολογια που εχουν ειναι να κοιτανε την παρτη τους. για μενα προσωπικα και μην το παρεις αρνητικα αφου δεν δεχεσε τον νομο οπως το δεχτηκα εγω καλως εχεις λιγοτερα δικαιωματα γιατι αποφευγεις τις υποχρεωσεις. και ολοι οι νομοι υπαρχουν για εναν καλο λογο ασχετα αν δεν εφαρμοζονται με την ιδια ισχυ σε ολους. εσυ π.χ. δεν μπορεις να δουλεψεις ο γιος του παυλαρα κανει οτι γουσταρει. Παρεπιπτωντος αυτος που εχεις γραψει για ψευδωνυμο θυμηθηκα ποιος ειναι επαιζε πριν τους black sabbath στο rockwave και ειχε φαει τρελο κραξιμο επειδη ειχε την φαεινη ιδεα να πει στο κοινο i want to send my regards to our troops in iraq and wish them good luck. μονο ντοματα δεν επεσε αν ειναι οντως αυτος. διαβολικη συμπτωση??? δεν νομιζω οτι εχω να προσθεσω κατι αλλο και μην το παρεις ως εχθρικο το μηνυμα αυτο οτι σκεφτομαι σου γραφω. σε αυτο που εγραψες παντως παω στρατο και βαζω το κολοβυσμα δεν εχεις και εντελως αδικο. μιλαμε για θητεια χωρις βυσμα παντα ετσι οχι να παιζω πασιεντζα στο γραφειο.
-nick- Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Και αν τυχόν με κάνει ban o Λουσυ, Χρόνια Πολλά για τη γιορτή του Σαββάτου και ΠΑΝΤΑ τέτοια. Ποια γιορτή?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ο νομος ειναι νομος και στο ξαναλεω δεν μπορεις να πηγαινεις κοντρα στον νομο. Όταν ο νόμος είναι αναχρονιστικός και ανούσιος είναι καιρός να αλλάξει δεν νομίζεις; Αν δεν πάει κανένας κόντρα όμως δεν θα αλλάξει ποτέ... Δεν είναι τυχάιο άλλωστε ότι η ανυποταξία είναι πλέον πλημέλλημα και όχι αδίκημα. Το παραπάνω πήγαινε πές το όπως σου είπα στο Αφγανιστάν όπου η ανύπαντρη έγγυος καταδικάζεται σε θάνατο δια λιθοβολισμού....νόμος είναι και αυτός. Όσο για τον Zakkwylde ναι όντως αυτός το είπε...τί σχέση έχει αυτό με την υποχρεωτική δουλεία-θητεία, δεν καταλαβαίνω. Άρα το γεγονός ότι 80 φαντάροι δε μπορούσαν να μαζέψουν τον κώλο τους απο το χέσιμο μπορεί απλώς να σημαίνει ότι ένας εξ αυτών έφερε μέσα στο ΚΕΝ ιωσούλα.Τέλος λοιπόν με τους γκοτζίλα ή θα έχει και συνέχεια το θέμα; Όταν λέμε παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σημαίνει ακριβώς αυτό...ότι εφαγαν κατι χαλασμένο...άρα ΟΧΙ δεν κόλλησαν κάτι...έφαγαν Γκοτζίλα.
Fidelio Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Έτσι στα πεταχτά κοίταξα τι παίζει...το μεγαλύτερο γέλιο στο στρατό ήταν οι πρωινές αναφορές λόχου-τάγματος , πολλά γέλια ειδικά όταν έβγαιναν κάποιοι ως παραπονούμενοι για παρόμοια θέματα ! λοοοολ
KWSN_Men Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Όταν λέμε παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σημαίνει ακριβώς αυτό...ότι εφαγαν κατι χαλασμένο...άρα ΟΧΙ δεν κόλλησαν κάτι...έφαγαν Γκοτζίλα. Πήγαινε λοιπόν και ρώτα έναν αστίατρο για το πόση ώρα πρέπει να μείνει ένα φαγητό εκτός ψυγείου. Όταν όμως δεν φροντίζει ο μάγειρας να μπει στο ψυγείο και πάθουν κόψιμο όλοι στη μονάδα, φταίει ο μάγειρας, όχι ο γιατρός. Θα μου πεις ο στρατός φταίει που αυτός είναι μάγειρας, που εσύ είσαι εκεί, που δεν έκανε χειμώνα φέτος, που οι μυγδαλιές άνθισαν νωρίς κτλ...
Fidelio Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Κάτσε να σε φτιάξω λίγο LL : Ένας σύντομος διάλογος μεταξύ λοχαγού και στρατιώτη στον πρεσφιλντ; αν θυμαμαι καλα . .. : -Κύριε λοχαγέ να ξερεις είμαστε μαζί σου. -Δεν ζήτησε κανένας την γνώμη σου, οπλίτη !
LL_NEO Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ουστ ρε. Στο Μίλλερ ήταν και μάλιστα μόνο στο βιβλίο, όχι στην ταινία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.