Προς το περιεχόμενο

Παιδικά 80's!!!

run2thehills

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Eιχα κρατησει (ως παιδακι τοτε) πολλα Art Attack σε βιντεοκασετα!

Ακομα υπαρχουν και τα βλεπω στο VHS JVC μου (και... στη κουτα του εγραφε: JVC, επισημος χορηγος Mundial 1994! χαχαχαχαχα! )

Συγκινηθηκα τωρα....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά έβλεπα ένα παιδικό, αν δεν κανω λάθος το έδειχνε κάποιο κρατικό κανάλι (ΕΤ-1,ΕΤ-2 ή ΕΤ-3), η ιστορία αφορούσε ένα Παγκόσμιο πόλεμο που εξελιζόταν σε όλο τον πλανήτη και έδειχνε τα διάφορα κράτη να μάχονται μεταξύ τους. Αν κάποιος μπορέσει να το θυμηθεί, ας μου πει πως το έλεγαν!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια εδω και καιρο ψαχνω ενα παιδικο,δεν ξερω τιτλο,θυμαμαι το επαιζε στο cartoon νομιζω,ηταν ενα αγορακι με ενα κοριτσακι και ειχαν ενα σπιτακι πανω σε ενα δεντρο,το κοριτσακι μια μερα χαθηκε και βρεθηκε σε ενα διαφορετικο κοσμο παραξενο,με στρογκυλα βουνα και θυμαμαι υπηρχε ενας καπετανιος που χαρακτηριστικη φραση του ηταν "με το πιστολι μου και το σπαθι μου" και επαιζε γκαιντα και ηταν ντυμενος με σκοτσεζικα ρουχα.Αν δεν κανω λαθος το ονομα του ηταν μπλακ τζακ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι με εναν ανεμοστροβυλο....ψαχνω τωρα ποσο καιρο και δεν μπορω να το βρω..αν γνωριζει καποιος κατι ας στηλει.........

-----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 05 : 03 : 23-----

Να ρωτησω....μηπως ξερεται κανενα site που να εχει φωτογραφιες απο παλια παιδικα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έβλεπα πολλά παιδικά.Το αγαπημένο μου ήταν voltron και δυστυχως δε μπορεσα ποτε να δω όλα τα επισόδια.Τωρα περιμενο την ταινια......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...