Προς το περιεχόμενο

Παιδικά 80's!!!

run2thehills

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε washcloud περισσότερο για υποβρύχιο κεραυνός μου μοιάζει :P....άλλο τρομερό "παιδικό" για την εποχή.

ΥΓ όποιος το έχει με ελληνικούς υπότιτλους το θέλω(υποβρύχιο κεραυνός)

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον δεν το είδες που πήγε στο δίαστημα:P....πάντως όποτε θες μια κόντρα:P:p.Eδώ το δικό μου γλύτωσε από μπαρακούντα βόμβες εσένα θα φοβηθεί:D

Captain HArlock το δικο σου?(νομίζω ότι έτσι λέγετε ,τρομερό και αυτό)

Δημοσ.
ρε παιδιά αν και δεν μπορώ να βοηθήσω τον φίλο με την απορία του για τους δεινόσαυρους, ζητώ βοήθεια για ένα άλλο παιδικό..για το οποίο θυμάμαι μόνο τα εξής:κακοί ήταν κάποιοι εξωγήινοι οι οποίοι έσπερναν στην γη κάτι μηχανήματα σαν μανιτάρια τα οποία είχαν μια ακτίνα δράσης.Όποιος βρισκόταν μέσα σε αυτήν εμφάνιζε κάτι κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο και γινόταν υποχείριο τους...μέχρι να έρθουν οι καλοί να βάλουν βόμβα σε αυτήν την μηχανή και να την καταστρέψουννκαι τότε όλοι γίνονταν καλά..Ο αρχηγός των κάλών είχε το πιο γελοίο όχημα που έχω δει, μια τα\εράστια ρόδα που πετούσε πυραύλους και έιχε το κάθισμα για τον οδηγό μέσα στο εσωτερικό της δακτύλιο!Θυμάται κανείς τίποτα?

spiral zone

...πάμε και μια παλιότερη αναφορά, το "Aστρόπλoιο Αργώ" (Starblazers ή το original γιαπωνέζικό του όνομα , "Battleship Yamato" ) http://www.starblazers.com/home.php

Όσοι πάλιουρες , κλάφτε ελεύθερα...

june_top.JPG

αλλο ειναι αυτο και αλλο το υποβρυχιο κεραυνος που λετε

H δεκαετης σειρα του Σρεντερ ηταν ολα τα λεφτα.Ξεκινησε το 1987 και ολοκληρωθηκε το 1997. ΑΚΑ Χελωνονιντζακια (Teenage Mutant Ninja Turtles)

μεχρι το 94. Τα επομενα ηταν μεγιστη πατατα

Φίλε washcloud περισσότερο για υποβρύχιο κεραυνός μου μοιάζει :P....άλλο τρομερό "παιδικό" για την εποχή.

ΥΓ όποιος το έχει με ελληνικούς υπότιτλους το θέλω(υποβρύχιο κεραυνός)

αυτο ονομαζεται blue noah. νομιζω η μουσικη ειναι πολυ γνωριμη :-)

βεβαια επειδη εμεις ειμαστε και ξεφτερια στη μεταφραση το μεταφρασαμε thundersub :P

BlueNoah.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά βρήκα το φόρουμ τυχαία ψάχνοντας να βρω πληροφορίες για μία σειρά ντοκυμαντέρ που έδειχνε η ΕΡΤ1 ή ΕΡΤ2 και λεγόταν "Η Ιστορία του Κινουμένου Σχεδίου". Ξέρει κανείς τον αγγλικό τίτλο της σειράς;;;; ήταν φοβερό ντοκυμαντέρ

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω για 2 εντελώς καμμένα παιδικά που μου ήρθαν στο μυαλό και δεν ξέρω πως τα λένε.

Το πρώτο ήταν ένα μακάβριο παιδικό με 2 γέρους νεκροθάφτες, τον καθηγητή τρομάρα και τον καθηγητή παράξενο που είχαν και κάτι τέρατα με πιο γνωστό τον Μιλτον που έβγαζε καπνό από το κεφάλι του και ήταν εντελώς χαζός.Νομίζω πως το έβαζε το TV MAKEΔΟΝΙΑ πριν αιώνες...

Το δεύτερο δεν ήταν με κινούμενα σχέδια αλλά με κούκλες (όχι μαριονέτες,δεν ξέρω πως κινούνταν).Ήταν με κάτι ζώα σαν ποντίκια ή σκίουρους ή κάτι τέτοιο που ζούσαν σε ένα μεγάλο πάρκο, σε ένα σπίτι σαν σπηλιά και απέφευγαν τους ανθρώπους.Ασχολούνταν με το να μαζεύουν σκουπίδια τα οποία χρησιμοποιούσαν με διάφορους χρήσιμους τρόπους.

Το έπαιζαν κάτι εντελώς παρακμιακά κανάλια.Νομίζω το TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δημοσ.

Το πρώτο το λένε Ο Μίλτον και η παρέα του,ο αγγλικός τίτλος είναι Milton And His Friends.

To δεύτερο είχε το όνομα της οικογένειας των ποντικιών αυτών δεν το θυμξάμαι όμως(ήταν άθλιο πάντως).

Δημοσ.
Το πρώτο το λένε Ο Μίλτον και η παρέα του,ο αγγλικός τίτλος είναι Milton And His Friends.

.

thanks!!!!

To δεύτερο είχε το όνομα της οικογένειας των ποντικιών αυτών δεν το θυμξάμαι όμως(ήταν άθλιο πάντως)

Ήταν όντως άθλιο.Θυμήσου το please!!!

Υπάρχει κανέανας άλλος που να το θυμάται????

Θυμήθηκα και ένα άλλο : Ένα με δύο δίδυμα παιδιά (αγόρι - κορίτσι) που πολεμούσαν κάτι τέρατα που ζούσαν στο εσωτερικό της γης.Τα τέρατα που έμοιαζαν με δεινόσαυρους επιτίθεντο κατά καιρούς και τα 2 παιδιά προσπαθούσαν να τα σκοτώσουν με ένα σκάφος που είχε όπλα σαν λεπίδες και καθώς πετούσε τα έκοβαν.Όταν δεν μπορούσαν να τα νικήσουν εύκολα τότε ένωναν τις δυνάμεις τους σε ένα σώμα, όμως αν δεν το κατέστρεφαν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πέθαιναν.

Τα παιδιά ήταν κινούμενα σχέδια και τα τέρατα σαν κούκλες κάτι.

Το έβλεπα σε τοπικά παρακμιακά κανάλια της Θεσσαλονίκης.

Το ξέρει κανείς????

Δημοσ.

Ναι το θυμάμαι και αυτό που λες ο τίτλος είναι τα λόγια που έλεγαν για να ενωθούν "Δύναμη Gemini" και δεν ήταν μονάχα 2, ήταν 4 άτομα.Ένα αγόρι κ ένα κορίτσι που μπορούσαν να ενωθούν και 2 χαζά ακόμα άτομα ένας χοντρούλης κι ένας πολύ λεπτός αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.
Ναι το θυμάμαι και αυτό που λες ο τίτλος είναι τα λόγια που έλεγαν για να ενωθούν "Δύναμη Gemini" και δεν ήταν μονάχα 2, ήταν 4 άτομα.Ένα αγόρι κ ένα κορίτσι που μπορούσαν να ενωθούν και 2 χαζά ακόμα άτομα ένας χοντρούλης κι ένας πολύ λεπτός αν θυμάμαι καλά.

Ναι!!!Έχεις δίκιο αυτό είναι.

Δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό στο google.Έχει βρει κανείς???

Δημοσ.

...παίζει ;

...εκτός κι αν εννοείς τους G-force ...

800px-G-Force_-_group_shot2.jpg

ρίξε και μια ματιά σ' αυτή τη σελίδα ενός άνιμε φόρουμ (υπάρχουνε διάφορα)

..κάτι στοιχεία δίνει...Καλό ψάξιμο

http://www.animeplanet.gr/forum/topic7006-15.html&sid=47aa631b1c6e1f3bfef1d49fbbe4e15b

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...