Αmbient Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μιας και μιλάτε για δεινόσυαρους να σας θυμήσω τους καταπληκτικούς ΓΟΥΑΚΙ και ΠΑΚΙ τους 2 φίλους έναν προιστορικό ελέφανατα και άνθρωπο με τις καταπληκτικές ατάκες: ''γουάκι θα σε αρπάξω καμια μέρα και αααου θα πας από κει που ηηηηηρθες'' και ''δεν φταίου εγώ δεν φταίου έγω''.... Ελπίζω να θυμάστε...
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μιας και μιλάτε για δεινόσυαρους να σας θυμήσω τους καταπληκτικούς ΓΟΥΑΚΙ και ΠΑΚΙ τον τους 2 φίλους έναν προιστορικό ελεφανατα και άνθρωπο με τις καταπληκτικές ατάκες:''δεν γουάκι θα σε αρπάξω καμια μέρα και αααου θα πας από κει που ηηηηηρθες'' και ''δεν φταίου εγώ δεν φταίου έγω''.... Ελπίζω να θυμάστε... lol.ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ...:-D:-D
giorkarapas Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ρε παιδιά αν και δεν μπορώ να βοηθήσω τον φίλο με την απορία του για τους δεινόσαυρους, ζητώ βοήθεια για ένα άλλο παιδικό..για το οποίο θυμάμαι μόνο τα εξής:κακοί ήταν κάποιοι εξωγήινοι οι οποίοι έσπερναν στην γη κάτι μηχανήματα σαν μανιτάρια τα οποία είχαν μια ακτίνα δράσης.Όποιος βρισκόταν μέσα σε αυτήν εμφάνιζε κάτι κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο και γινόταν υποχείριο τους...μέχρι να έρθουν οι καλοί να βάλουν βόμβα σε αυτήν την μηχανή και να την καταστρέψουννκαι τότε όλοι γίνονταν καλά..Ο αρχηγός των κάλών είχε το πιο γελοίο όχημα που έχω δει, μια τα\εράστια ρόδα που πετούσε πυραύλους και έιχε το κάθισμα για τον οδηγό μέσα στο εσωτερικό της δακτύλιο!Θυμάται κανείς τίποτα?
sunshine Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ego efxaristo paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara poly pantos!!! Xronia to epsaxna afto to paidiko!!!!
tolis_01 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μιας και μιλάτε για δεινόσυαρους να σας θυμήσω τους καταπληκτικούς ΓΟΥΑΚΙ και ΠΑΚΙ τους 2 φίλους έναν προιστορικό ελέφανατα και άνθρωπο με τις καταπληκτικές ατάκες:''γουάκι θα σε αρπάξω καμια μέρα και αααου θα πας από κει που ηηηηηρθες'' και ''δεν φταίου εγώ δεν φταίου έγω''.... Ελπίζω να θυμάστε... Ωωωωωωω, που το θυμήθηκες αυτό? :-D
Sadamiraq Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Eγω ενα εχω πω να το καλυτερο κατ΄εμε παιδικο ηταν το dragonball και ειναι το μονο παιδικο που θα τι εβλεπα και τωρα και σε 20 χρονια ακομα.Τρελενομαι και μονο στην ιδεα οτι μια μερα θα ακουσω οτι θα βγει συνεχεια.
Panathinaikara Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μιας και μιλάτε για δεινόσυαρους να σας θυμήσω τους καταπληκτικούς ΓΟΥΑΚΙ και ΠΑΚΙ τους 2 φίλους έναν προιστορικό ελέφανατα και άνθρωπο με τις καταπληκτικές ατάκες:''γουάκι θα σε αρπάξω καμια μέρα και αααου θα πας από κει που ηηηηηρθες'' και ''δεν φταίου εγώ δεν φταίου έγω''.... Ελπίζω να θυμάστε... ξέρει κανενας πώς λέγεται αυτό το παιδικό;
gagvas Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μια και πήγατε 15 χρόνια πίσω, εγώ θα πάω άλλα 10 πιο πίσω και θα ρωτήσω αν θυμάται κανείς μια παιδική σειρά (γύρω στο '82-'84) η οποία παρουσιάζε σε κινούμενα σχέδια διάφορα παιδικά λογοτεχνικά (Ιούλιος Βερν, κλασσικά παραμύθια κλπ). Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όλα τα επισόδεια είχαν στην έναρξη την υδρόγειο πάνω στην οποία άνοιγε ένας διάδρομος και στον οποίο περπατούσαν οι ήρωες, Παπουτσωμένος γάτος, Φιλέας Φογκ κλπ. Σας θυμίζει τίποτα ;
silia Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μια και κάνουμε αυτήν την αναδρομή, μήπως είχε δει ποτέ κανείς από εσάς ένα παιδικό που ήταν ένα τσούρμο φίλοι (αγόρια- κορίτσια) κι είχαν ένα κάμπριο αυτοκίνητο που στο πίσω μέρος είχε πισίνα? ξέρω ότι ίσως να μη σας βοηθάω αλλά ήμουν τόσο μικρή τότε που είναι θαύμα που το θυμάμαι και αυτό...
SpectralQ Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μια και κάνουμε αυτήν την αναδρομή, μήπως είχε δει ποτέ κανείς από εσάς ένα παιδικό που ήταν ένα τσούρμο φίλοι (αγόρια- κορίτσια) κι είχαν ένα κάμπριο αυτοκίνητο που στο πίσω μέρος είχε πισίνα? ξέρω ότι ίσως να μη σας βοηθάω αλλά ήμουν τόσο μικρή τότε που είναι θαύμα που το θυμάμαι και αυτό... Χα, χα... και νόμιζα οτι μόνο εγω το έβλεπα. Ήταν το " " και το έδειχνε το κανάλι Super (αγγλικό - δορυφορικό - εποχή ΜΤV)
neo-ap- Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Παιδιά σκεφτόμουν παλιές σειρές όπως το Thundercats,J.I.Joe,Trasformers,Denver,Bravestarr κ.τ.λ. και θυμήθηκα μια σειρά που έπαιζε στο New Channel πριν κάτι αιώνες.Ήταν μία σειρά με κάτι παιδιά που κάπως πέρασαν σε μια άλλη διάσταση στην οποία οι άνθρωποι συζούσαν με τους δεινόσαυρους.Το μόνο πράμα που είχαν μαζί τους από την δική τους διάσταση ήταν ένα φοβερό τζιπ-φορτηγάκι σούπερ τεχνολογίας.Στο 1ο επισόδειο δείχνει ότι με το που πέρασαν στην άλλη διάσταση (βρίσκονταν σε ένα πλοίο σούπερ τεχνολογίας και αυτό...)και καλά το πλοίο τους ξώκοιλε σε μιά παραλία,ε,και λίγο αργότερα άρχισαν να βρίσουν και τους δεινόσαυρους κ.τ.λ. Μήπως θυμάται κανείς να μου πεί πώς λεγόταν αυτή η σειρά;Σπάω το κεφάλι μου να το βρω μπας και την κατεβάσω από το Internet.H σειρούλα ήταν απίστευτη.Μάλλον η καλύτερη από αυτές που παίζαν τότε,μαζί ίσως με Voltron και Thundercats!Πληζ,βοηθήστε λίγο!!! Η σειρα αυτη λεγετε jura tripper ή αλλιως 2 χρονια διακοπες με τους δεινοσαυρους αλλα ειναι πολυ σπανια να το ξερεις, δυσκολο να την βρεις ειδικα στα ελληνικα.Σε περιπτωση που την εχεις ομώς pm!!!
geldwer1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Robotech: the Macross Saga,ίσως το καλύτερο anime που έχει παιχτει στην ελληνική τηλεόραση.Επίσης πολύ καλό ήταν και το Nausicaa of the valley of the wind,γνωστό σαν "η κυλάδα των ανέμων".Αυτά είναι παιδικά,όχι σαν τις μ...ες που παίζονται τώρα.
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ...πάμε και μια παλιότερη αναφορά, το "Aστρόπλoιο Αργώ" (Starblazers ή το original γιαπωνέζικό του όνομα , "Battleship Yamato" ) http://www.starblazers.com/home.php Όσοι πάλιουρες , κλάφτε ελεύθερα...
Albert Wesker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 H δεκαετης σειρα του Σρεντερ ηταν ολα τα λεφτα.Ξεκινησε το 1987 και ολοκληρωθηκε το 1997. ΑΚΑ Χελωνονιντζακια (Teenage Mutant Ninja Turtles)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.