run2thehills Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Παιδιά σκεφτόμουν παλιές σειρές όπως το Thundercats,J.I.Joe,Trasformers,Denver,Bravestarr κ.τ.λ. και θυμήθηκα μια σειρά που έπαιζε στο New Channel πριν κάτι αιώνες.Ήταν μία σειρά με κάτι παιδιά που κάπως πέρασαν σε μια άλλη διάσταση στην οποία οι άνθρωποι συζούσαν με τους δεινόσαυρους.Το μόνο πράμα που είχαν μαζί τους από την δική τους διάσταση ήταν ένα φοβερό τζιπ-φορτηγάκι σούπερ τεχνολογίας.Στο 1ο επισόδειο δείχνει ότι με το που πέρασαν στην άλλη διάσταση (βρίσκονταν σε ένα πλοίο σούπερ τεχνολογίας και αυτό...)και καλά το πλοίο τους ξώκοιλε σε μιά παραλία,ε,και λίγο αργότερα άρχισαν να βρίσουν και τους δεινόσαυρους κ.τ.λ. Μήπως θυμάται κανείς να μου πεί πώς λεγόταν αυτή η σειρά;Σπάω το κεφάλι μου να το βρω μπας και την κατεβάσω από το Internet.H σειρούλα ήταν απίστευτη.Μάλλον η καλύτερη από αυτές που παίζαν τότε,μαζί ίσως με Voltron και Thundercats!Πληζ,βοηθήστε λίγο!!!
Members gsarig Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μήπως λες αυτό: ήταν και βιντεοπαιχνίδι πάντως νομίζω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δεν είναι το Cadillacs and Dinosaurs. Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγες για το Dino Riders, αλλά ούτε εκείνο ήταν... Λες ένα που έμπαιναν από μια λίμνη που ρούφαγε μια παρέα παιδιών; Και πάλι σαν μείγμα αυτού με του Dino Riders ακούγεται, δεν θυμάμαι high tech στο άλλο με τα παιδιά.
sunshine Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Ρε παιδια, θυμάται κανείς ένα παιδικό με τρία παιδιά (δύο αδέρφια -αγορι, κοριτσι- και μι ξαδερφη τους με κοντο μαυρο μαλλακι) ? Είχαν και τα τρια "αστροδεκτες", κατι εξαγωνα κρεμαστα με κοκκινη βουλα στη μεση και χρησιμοποιώντας τα μεταφερότανε σε άλλες εποχές και ειχαν τις τρελες περιπετειες! Υπηρχε και ο κλασικος κακός, ενας τελιος φαλακρος εν ονοματι Ντρακο, που ειχε κατι απισια μαλλιαρα τερατακια μαζι του και τους κυνηγουσε! Ξερει κανεισ το ονομα? Γιατι θελω να το ψαξω αλλα δε θυμαμι με τιποτα πως το λενε...
piii Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ρε παιδια, θυμάται κανείς ένα παιδικό με τρία παιδιά (δύο αδέρφια -αγορι, κοριτσι- και μι ξαδερφη τους με κοντο μαυρο μαλλακι) ? Είχαν και τα τρια "αστροδεκτες", κατι εξαγωνα κρεμαστα με κοκκινη βουλα στη μεση και χρησιμοποιώντας τα μεταφερότανε σε άλλες εποχές και ειχαν τις τρελες περιπετειες! Υπηρχε και ο κλασικος κακός, ενας τελιος φαλακρος εν ονοματι Ντρακο, που ειχε κατι απισια μαλλιαρα τερατακια μαζι του και τους κυνηγουσε! Ξερει κανεισ το ονομα? Γιατι θελω να το ψαξω αλλα δε θυμαμι με τιποτα πως το λενε... Ονομάζεται lazertag academy ή ελληνιστί.... Ακαδημία λειζερ.
aledjo Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ρε παιδια μια και ειπατε για παλια παιδικα, θυμοσαστε κατι αυτοκινητα που ειχαν ενα κουτι με μια φατσα που τα βαζανε και βγαζανε στα αυτοκινητα? κατι σαν κιττ πως λεγετε?
Toufas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ηταν 2 παιδια αυτο που λες aledjo και ηταν ενα ροζ και ενα μπλε αμαξι αυτο που λες
melenegiorgo Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Υπαρχει και το κλασικο saber rider.... Με το απιστευτο intro...http://www.youtube.com/watch?v=YXtQTzJKikg&feature=related
censOred Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παιδιά σκεφτόμουν παλιές σειρές όπως το Thundercats,J.I.Joe,Trasformers,Denver,Bravestarr κ.τ.λ. και θυμήθηκα μια σειρά που έπαιζε στο New Channel πριν κάτι αιώνες.Ήταν μία σειρά με κάτι παιδιά που κάπως πέρασαν σε μια άλλη διάσταση στην οποία οι άνθρωποι συζούσαν με τους δεινόσαυρους.Το μόνο πράμα που είχαν μαζί τους από την δική τους διάσταση ήταν ένα φοβερό τζιπ-φορτηγάκι σούπερ τεχνολογίας.Στο 1ο επισόδειο δείχνει ότι με το που πέρασαν στην άλλη διάσταση (βρίσκονταν σε ένα πλοίο σούπερ τεχνολογίας και αυτό...)και καλά το πλοίο τους ξώκοιλε σε μιά παραλία,ε,και λίγο αργότερα άρχισαν να βρίσουν και τους δεινόσαυρους κ.τ.λ. Μήπως θυμάται κανείς να μου πεί πώς λεγόταν αυτή η σειρά;Σπάω το κεφάλι μου να το βρω μπας και την κατεβάσω από το Internet.H σειρούλα ήταν απίστευτη.Μάλλον η καλύτερη από αυτές που παίζαν τότε,μαζί ίσως με Voltron και Thundercats!Πληζ,βοηθήστε λίγο!!! Φιλε μου εισαι απιστευτος.θυμαμαι και εγώ ενα τετοιο παιδικο αμυδρα βεβαια. το οποιο το επαιζε σε ενα παρακμιακό καναλι.δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αν αναφερομαστε στο ιδιο αλλα εχουν κοινα χαρακτηριστικα.αλλα ουτε εγώ θυμαμαι πως λεγοταν ρε φουστη μου΄.οποιος ξερει τιποτα παραπανω να βοηθησει..
bolec Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Παιδιά σκεφτόμουν παλιές σειρές όπως το Thundercats,J.I.Joe,Trasformers,Denver,Bravestarr κ.τ.λ. και θυμήθηκα μια σειρά που έπαιζε στο New Channel πριν κάτι αιώνες.Ήταν μία σειρά με κάτι παιδιά που κάπως πέρασαν σε μια άλλη διάσταση στην οποία οι άνθρωποι συζούσαν με τους δεινόσαυρους.Το μόνο πράμα που είχαν μαζί τους από την δική τους διάσταση ήταν ένα φοβερό τζιπ-φορτηγάκι σούπερ τεχνολογίας.Στο 1ο επισόδειο δείχνει ότι με το που πέρασαν στην άλλη διάσταση (βρίσκονταν σε ένα πλοίο σούπερ τεχνολογίας και αυτό...)και καλά το πλοίο τους ξώκοιλε σε μιά παραλία,ε,και λίγο αργότερα άρχισαν να βρίσουν και τους δεινόσαυρους κ.τ.λ. Μήπως θυμάται κανείς να μου πεί πώς λεγόταν αυτή η σειρά;Σπάω το κεφάλι μου να το βρω μπας και την κατεβάσω από το Internet.H σειρούλα ήταν απίστευτη.Μάλλον η καλύτερη από αυτές που παίζαν τότε,μαζί ίσως με Voltron και Thundercats!Πληζ,βοηθήστε λίγο!!! Το παιδικό αυτό το έπαιζε στο new channel κάθε μεσημέρι μετά τον supermario και λεγόταν "στην εποχή τον δεινοσαύρων". Αν γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω ας ενημερώσει
fulcad Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Παίδες από 80's πέρα από τα κλασσικά, απίστευτα και δυστυχώς (ή ευτυχώς για να είναι η εποχή που μεγαλώσαμε μοναδική) ανεπανάληπτα G.I.JOE, Thundercats, Transformers, είχα κολλήσει με ένα manga ονόματι Plawress Sanshiro ή πιο γνωστό ως Jumaru. Στα ελληνικά "Ηλεκτρονικός Ιππότης". Είχα δει μόνο 5-10 επισόδια και πριν 1 περίπου χρόνο κατάφερα και απέκτησα και τα 26 (αν θυμάμαι καλά). Πολύ ωραίο και με συνεχές story αν και αυτοτελή ουσιαστικά τα επισόδια.
drillgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Tο παιδικο με τους δυνοσαυρους που λετε πρεπει να ειναι αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=agHUaYyu9TM
SupaCoopa Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Νομιζω οτι ψαχνεις το "Denver, The Last Dinosaur" με το φοβερο (για την εποχη) μουσικο θεματακι... http://www.youtube.com/watch?v=DxGqS6ngvy8 Πληροφοριες οπως παντα εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/Denver_The_Last_Dinosaur
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Αυτό με τον καθηγητή παράξενο,τον καθηγητή τρομάρα,τον μίλτο και τα τέρατα ποιο είναι???
phycho Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Υπαρχει και το κλασικο saber rider.... Με το απιστευτο intro...http://www.youtube.com/watch?v=YXtQTzJKikg&feature=related αυτό το παιδικό είναι κορυφή!ξέρεις αν υπάρχει πουθενά μεταγλωτισμένο στα ελληνικά ή με greek subs?στο you tube έχει μερικά επεισόδια αλλά είναι μεταφρασμένα σε άλλες γλώσσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.