Προς το περιεχόμενο

Τι μπορει να ειναι?

Nitseg4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεποντας το forum και τα πολλα προβληματα των lg ειπα να παω σε λιγο ποιο ποιοτικο μονιτορ,οι περισσοτεροι μου ειπαν για samsung και ετσι εκανα.

Πηγα και πηρα την 931 BF,περιμενα να εχω μεγαλο προβλημα προσαρμογης, απο 19'crt philips pro με μεγαλες αναλυσεις και εκπληκτικα χρωματα,σε tft με TN.

Μου φανηκε πολυ καλη, αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι οτι δεν σε κουραζει.Τωρα το προβλημα: επανω η οθονη ειναι ποιο σκουρα απο οτι κατω.Οταν βαζω ανοιχτα χρωματα ειναι ολα κανονικα αλλα οταν βαζω σκουρα κατω ειναι πιο λευκη,ειχε καποιος κατι παρομοιο.???

Μαλλον παω για αλλαγη..

Δημοσ.

Φιλε εαν ειναι φυσιολογικο,γιατι δεν το κανει με ολα τα χρωματα ?? και γιατι δεν το κανει αριστερα και δεξια? και το κανει μονο κατω-πανω??

Την οθονη την κοιταω στο κεντρο,εαν την κοιταξω πιο κατω μπορει να σκουραινει κατω αλλα επανω χαλαει τελειως.

Και μιλαμε πολυ εντονο, στο μπλε σκουρο χρωμα των XP

Δημοσ.

καποτε η LG μαζι με την οθονη εδινε ενα προγραμμα για calibration

(colorific λεγοταν).αυτο ειναι που σου λενε τα παιδια να κανεις.αν δεν το βρεις καπου στο ιντερνετ δοκιμασε με καποιο προγραμμα που κανει calibration

Δημοσ.

Δοκιμασα διαφορα software και δεν γινετε τιποτα μαλλον θα εχει προβλημα ο φωτισμος απο πισω,δεν ειναι ομοιομορφος.

Μονο καποιος ηλεκτρονικος που εχει ασχοληθει με tft θα γνωριζει.

Δημοσ.

Αν δέν είναι το κλασσικό φαινόμενο backlight bleeding τότε δοκίμασε να την ρυθμίσεις,είτε με το adobe gamma με την επιλογή 'step by step(wizard)' ή αν έχεις καρτα γραφικών nvidia με το πολύ καλό ενσωματωμένο εργαλειάκι που έχει! (ουσιαστικά αυτά τα δύο την ίδια δουλεία κάνουν).

Επίσης κοίτα και αυτό το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει αρκετά.

Δημοσ.

Σβηνω ολα τα φωτα δεν ειναι κατι εξωτερικο και δεν το κανει σε ολα τα χρωματα π.χ δεν το κανει στο απλο κοκκινο αλλα στο βυσσινη,δεν το κανει στο πρασινο αλλα στο σκουρο πρασινο ,στο γρι και το καθε'ξης.

Φιλε vago δοκιμασα και αλλα παρομοια προγραμματακια που απλα μου δειχνουν το μεγεθος του προβληματος.

Τωρα θα προσπαθησω οπως ειπες με το software της nvidia μπας και κανω κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...