Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Mini Disc

Miltiades

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σκοπό να αγοράσω ένα Mini Disc (portable recorder) και θα ήθελα να μου πρωτείνετε κάποιο μοντέλο..να μην ξεπερνάει τις 90000!Ευχαριστώ

Δημοσ.

Re file miltiadh giati na agoraseis pleon md efoson ta mp3 players sou dinoun thn dynatothta na exeis 600 mb se ena cd (px genika)h ena oloklhro sklhro 6GB me tragoudia mp3 (creative) me kostos ligo pio panw apo kei pou psaxneis?

Δημοσ.

Pico έχεις δίκιο...ένα απο τα 2 θα πάρω απλά δεν έχω βρεί ακόμα mp3-cd player χωρίς προβλήματα και προπαντός οι μπαταρίες να διαρκούν αλλά και να μην είναι τεράστιο σε μέγεθος...όσο για το creative δεν το συζητώ είναι υπερβολικά ακριβο (εδω με το ζόρι βρισκω τις 90000)...

Δημοσ.

mhn pareis minidisk tha sai megalo thyma.Pare kalytera forhto cd player ths sony me jog protection ta opoia einai kai poly lepta se megethos.Einai poly kalytero apo to na pareis md.Bebaia an exeis ta lefta eipame pare to mp3 player ths creative

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου θα σου έλεγα να μην πάρεις mini disc γιατί δεν αξίζει απο πολλές πλευρές.Πάρε οτι άλλο θέλεις εκτός απο mini disc.Η ιδέα του ΜΡ3 μου φαίνεται αρκετά καλή.Η επιλογή δική σου!

Δημοσ.

ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΑΡΕ ΜΙΝΙDISK ΑΣΗΖΥΤΗΤΗ! ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΡ3!! ΤΟ 700 ΤΗΣ SONY ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ PC! ΟΧΙ LINE OUT ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΕΣ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 MINIDISK!

Δημοσ.

eisai megalo thyma :-P file mou akou 3 mini disk.Eipame ama thes piothta mp3 player ths creative me mp3 encoded sta 256kbs.This is cd quality.Oso gia to mini disk.Mini disk is not cd quality.......rothste kanenan pou kserei na deite ti tha sas pei kai gia to theo mhn rothsete thn sony.

Δημοσ.

Καλό το MP3 της Creative αλλά με δύο σημαντικά μειονεκτήματα: Πολύ ακριβό και μεγάλο.<BR>Τα CD/MP3 έχουν το μειονέκτημα του μεγέθους.<BR>Τα MP3 είναι πού ακριβά γι' αυτά που προσφέρουν.<BR>Τα MiniDisk έχουν λίγο χειρότερη ποιότητα από τα cd, αλλά αυτά τα ξεχωρίζουν κάτι ψώνια που λένε ότι καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ στρωμένου και άστρωτου καλωδίου. Έτσι και αλλιώς η διαφορά στην ποιότητα θα μετριέται (και όχι θα ακούγεται) σε πανάκριβα συστήματα αναφοράς. Τώρα τι διαφορές περιμένεις με τα φτηνά ακουστικά και τους μέτριους μετατροπείς D/A που έχουν οι φορητές συσκευές; <BR>Θεωρώντας λοιπόν ότι ουσιαστικές διαφορές ποιότητας ανάμεσα σε φορητά MP3/CD-MP3/MiniDisk δεν υπάρχουν, με 90000 μπορείς:<BR>-Να δώσεις προκαταβολή για το MP3 της Creative (και όταν το ξεπληρώσεις να θεωρείται τεχνολογικά αρχαίο).<BR>-Να πάρεις ένα MP3 και να έχεις... μία, άντε δύο ώρες μόνο μουσική μαζί σου.<BR>-Να πάρεις ένα CD/MP3 και να σου περισέψουν και αρκετά χρήματα, με μειονέκτημα τη φορητότητα.<BR>-Να πάρεις ένα MiniDisk. Ιδίως τα τελευταία της Sony που συνδέονται κατ' ευθείαν με PC, μου ακούγονται εξαιρετικά. Και το κυριότερο, θα ξεχάσεις ότι το κουβαλάς μαζί σου.<p>[ 17-08-2001: Message edited by: unforgiven ]

Δημοσ.

ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ CD KAI MD! ΑΠΟ ΤΟ ΜΡ3 ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ!!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! ΜΡ3 ΑΚΟΥ ΣΤΟ Η/Υ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ! ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ! ΑΜΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ MD (ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ) ΘΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΓΩ!!! (ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 700ΑΡΙ ΤΗΣ SONY)

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά?Είστε σοβαροί που δεν υπάρχει διαφορά στο MD και στο CD?Φυσικά και υπάρχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη.Το CD σαφώς και έχει καλύτερο ήχο και δεν χρειάζεται να έχεις ακριβοπληρωμένο μηχάνημα αλλά ούτε και επαγγελματικό για να καταλάβεις την διαφορά.Και γιατί να μην πάρει ΜΡ3,να κατεβάζει τα τραγουδάκια που γουστάρει,να τα πετάει σε ένα CD (με την προυπόθεση οτι υπάρχει recorder) να φτιάχνει οτι συλλογές θέλει και να είναι όλα μια χαρά?<p>[ 18-08-2001: Message edited by: Jocker ]

Δημοσ.

egw pantws an kai nomiza oti ena kalo encoded mp3 einai efamilo tou minidisk symfwnw oti to minidisk einai kalytero se kathe periptwsh tou mp3 kai ligo xeirotero tou cd.Min xehname oti:<BR>-ta diskakia sbhnoun graofun epires fores kai exoun mono 800drx<BR>-einai panalafro<BR>-exoun poly kalh aytonomia<BR>-einai poly epomymo (px se mp3 mono i -ilopoihsh tis philips einai eponhmh)<BR>-exeis kalytero hxo<BR>-exeis forhto digital recorder opou kai an pas<BR>-ta diskakia einai para poly mikra<BR>-den xreiazesai pc gia na to axipoihseis<BR>klpklpklp...

Δημοσ.

ΡΕ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΜΕ? ΔΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ!ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΚΟΥΣ ΜΠ3 ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ LIVE H YAMAHA KAI KANEI MΠΑΜ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ! ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΝΙΔΙΣΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΙΣ!! ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ Η/Υ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ, ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ CD ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ HITECH ΓΙΑ REVIEWS ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ! ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟ! Ε Γ Γ Υ Η Σ Η

Δημοσ.

1) Ean den xrisimopiis kalous mp3 encoders tote iparxi diafora ( xing mp3 encoder as poume ) . O kaliteros mp3 encoder einai o lame kai exei terasties diafores me ton xing pou xrisimopii to audiocatalyst sta idia kilobit.<P>2)Ego tha elega forito mp3 player ( oxi cd ) kai na valis mia flash card 128mb kai 64 i 32 pou exei ensomatomena pai 196 kai 160 adistixa . Ta 196mb einai giro sta 55 tragoudia pou simeni giro sta 200 lepta . Kai 200 lepta einai poli kala. Auta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...