dimitris2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 pedia eimai se ena dilima sxetika me mp3 player.psaxnw gia 1024 kai exw katalixei se 2 pou mou aresan perissotero. 1) 2) to 2o enw fenetai oti yperterei apo to 1o se dinatotites ektos apo to xrono zwis batarias einai pio ftino.exei k fm ,2 akoustika k fortizei mesw usb.enw to 1o opws eipa exei kata 2 wres megaliteri diarkeia zwis i bataria k ligo megaliteri othoni...exei kaneis kapoio apo ta 2? pou na ofeiletai i diafora timis? de tha elega pws to 1o einai apo tis megales markes gia na einai pio akrivo...mipws paizei tpt me tin poiotita ixou???
JohnKaL- Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Προσωπικά δεν θα έπερνα τίποτα απο τα 2 και ειδικά το Innovator που είναι Κινέζικο αλλά το Creative Zen. To έχει ένας φίλος μου, είναι πάρα πολύ καλό...! Eγώ παράγγειλα το sony walkman nw-e005 (2gb) απο ebay και το περιμένω. Δυστηχώς την πάτησα γιατί όπως διάβασα σε διάφορα reviews δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς το συνοδευτικό του πρόγραμμα (είναι κλειδωμένο!!!!) Πρόσεχε κάτι τέτοια .. Βρές reviews πριν πάρεις κάτι με το google !
dimitris2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 διάβασα σε διάφορα reviews δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς το συνοδευτικό του πρόγραμμα (είναι κλειδωμένο!!!!) de nomizw na mi sou douleuei aplws kapoies leitourgies extra de tha sou douleuoun opws to atrac. logika to pc tha to anagnwrizei ws apothikeutiki monada k tha boreis na prostheseis afereseis arxeia
blueviper Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Τσάμπα τα λεφτά θα πάνε...είτε πήγαινε στο Zen όπως σου προτάθηκε, είτε κάνε μια υπέρβαση budget και στόχευσε στο ποιοτικότερο από κάθε άποψη Samsung YP-Z5FZB. Διαθέτω τα 2GB και δηλώνω κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Μεγάλη αυτονομία κι εξαιρετική ποιότητα ήχου.
dimitris2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Τσάμπα τα λεφτά θα πάνε...είτε πήγαινε στο Zen όπως σου προτάθηκε, είτε κάνε μια υπέρβαση budget και στόχευσε στο ποιοτικότερο από κάθε άποψη Samsung YP-Z5FZB. Διαθέτω τα 2GB και δηλώνω κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Μεγάλη αυτονομία κι εξαιρετική ποιότητα ήχου. xmm kala les. kalytera na diathesw mia k kali ta xrimata
rodez Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 +1 και εμενα για το YP-Z5FZB. της Samsung! Εχω την εκδοση των 4gb και ειναι εξαιρετικο.Το μονο προβλημα που ειχα αρχικα ηταν με το χειρισμο και συγκεκριμενα με το pad αλλα μετα απο λιγες ημερες το ξεπερασα.Ασυγκριτη διαρκεια μπαταριας και αψογη ποιοτητα ηχου ειδικα με ενα καλο σετ ακουστικων (in ear plugs καλυτερα)
JohnKaL- Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 de nomizw na mi sou douleuei aplws kapoies leitourgies extra de tha sou douleuoun opws to atrac. logika to pc tha to anagnwrizei ws apothikeutiki monada k tha boreis na prostheseis afereseis arxeia Μακάρι να είναι έτσι αλλά δεν το νομίζω!!! Θα δείξει ..
jimdrivol Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Eγώ πριν λίγο παράγγειλα αυτό:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=817783 μετά από έρευνα "εις βάθος". Καλό φένεται. Μάλιστα μέχρι χθες το είχανε ?59 και σήμερα το ρίξανε στα ?49!
Voodooman Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Έχω το zen για εμένα και το trekstor για την γυναίκα μου. και αν το trekstor είχε ραδιόφωνο, πιθανότατα θα το κρατούσα για εμένα και θα έδινα το zen στη γυναίκα μου. Το trekstor έχει πολύ ωραίο σχήμα καταρχάς, και το υλικό του μου αρέσει πολύ, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής- και το zen βέβαια είναι πολύ καλής ποιότητας. Η οθόνη του είναι από τις πιο καλές που έχω δει σε μικρό mp3, απεικονίζει πολλές πληροφορίες και είναι πολύ ευχάριστη να την βλέπεις. Εδώ σίγουρα υπερτερεί του zen. Το μενού του είναι καλοφτιαγμένο και το βρίσκω ελαφρώς πιο εύχρηστο από του zen, το οποίο έχει μενού λίγο πιο δύσχρηστο στην πλοήγηση. Την αυτονομία μην την κοιτάς τόσο, όλα αυτά τα μικρούλια αντέχουν πάρα πολύ. Το trekstor με το τελευταίο του firmware απεικονίζει άψογα τους ελληνικούς χαρακτήρες, το zen όχι και τόσο καλά, μερικά γράμματα τα βγάζει περίεργα. Γενικά το μεγάλο ατού του zen είναι το απίστευτο μέγεθός του και το ραδιόφωνο. Αλλά και το trekstor δεν είναι σε καμμιά περίπτωση κακό, το αντίθετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.