littlelouievegos Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 @ littlelouievegoslol ναι όντως λίγα ήταν... Ευχαριστώ για το χρόνο σου... 1. Αν τη βάλω στην 2η καταλαμβάνει όλο το chipset. Οπότε ψάχνω για ανεμιστήρα μικρό... υπάρχουν σκέτα με λίγες στροφές? έχεις τπτ υπόψην σου? δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία αγοράς panel για την ώρα. 2. Θα το δοκιμάσω αμέσως... κάτι θεωρητικό: υψηλές θερμοκρασίες ποιές θεωρούνται για cpu, gpu, m/b και περιβάλλον? 3. Μπορεί να είναι και αυτό που λες αλλά δε μπορώ να καταλάβω, είναι φυσιολογικό? 4. Αν ζορίζεται το τροφοδοτικό σημαίνει κωλύματα σε επιδόσεις και μπλε οθόνες? Έτσι καταλαβαίνεις? Ή περιμένεις να καεί τπτ? 5. Πέρασα το riva... μια χαρά... στο control panel όμως ο πίνακας ελέγχου nvidia δεν ανοίγει καθόλου πλέον, σημειωτέον έβαλα τους καινούριους drivers. Thanks again... 1. Δες τις διαστασεις κατεβα μια Στουρναρη και θα βρεις σιγουρα.. 2. Πολυ γενικη ερωτηση.. Για cpu οτιδηποτε πανω απο 60C δεν ειναι καλο για gpu εξαρταται το μοντελο αλλα ειναι πολυ πιο ανεκτικες απο τις cpu και στην περιπτωση σου 75-80 σε "idle" ειναι φυσιολογικο.. Για mobo παιζει παλι καλο ειναι να μην ξεπερναει τους 50-55.. 3. Εξαρταται σου λεω τι ειναι.. Αν ειναι ενα μακροσυρτο σφυριγμα στο κλεισιμο τοτε ειναι πολυ πιθανο να ειναι οι πυκνωτες.. Δεν υαπρχει προβλημα σε αυτη την περιπτωση.. Ειπες κλεισιμο και συνηθως τα beeps απο την mobo για προβληματα γινονται στην αρχη.. 4.Μπλε οθονες και κολληματα οποιαδηποτε στιγμη.. Αλλα καλυτερα μην το διαπιστωσεις απο πρωτο χερι , αν ειναι το τροφοδοτικο γιατι θα εχει δει τα ραδικια αναποδα.. Σου ειπα εαν επαρκει εξαρταται απο το τι εχεις πανω στο pc.. Γιατι δεν μας λες τα υπολοιπα specs ; Γενικως ενα 550αρι με καλα amper αρκει για οτιδηποτε σχεδον σημερα με μια gpu.. 5. Ειναι προβλημα με τους 158.19 και την συνεργασια με το Ntune..Aνοιγει αλλα δεν δουλευει σιγουρα το fan speed και καποια αλλα settings.. Δοκιμασε καποιους αλλους να δεις οτι ειναι σιγουρο αυτο και οχι κατι που εχεις κανει λαθος στην εγκατασταση..
Lafas1987 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Τα τροφοδοτικά κάνουν BOOOM αν λειτουργούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες δεν λειτουργεί ο εξαερισμός τους (ανεμυστήρια) αν λειτουργούν σε συνθήκες μεγάλης υγρασίας αν πέσουν επάνω τους υγρά αν το Μ/β ταχει παίξει... αναφέρομαι στα καλά οπως αυτό για το οποίο μιλάμε εκτός βέβαια αν είναι ελατωματικό. H αν δουλεύουν συνέχεια στο όριο τους. Όπως του φίλου... Σίγουρα παίζει και η περίπτωση σφάλματος του υλικού. Εδώ έχω ακούσει μπαμ και με το δικό μου πριν καν ανοίξει το PC. Πάντως παίζει μεγάλο ρόλο και το Overclock. Aν τα έχεις clock-άρει, καις πολλά!
HellasVagabond Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Λες το τροφοδοτικο να καει αν εχεις ανεβασει τον CPU απο πχ 1.275 στα 1.4 ? Η την καρτα γραφικων ? Τοτε το πως δεν μου εχει καει ποτε τροφοδοτικο τα τελευταια 10 σχεδον χρονια που κανω OC ειναι θεου εργο........... Οσο για το Bottleneck της 8800GTX μπορει να υπερεβαλα με τον C2D 6600 ( βεβαια θα βρεις πολλα αρθρα για Bottleneck και 6300 σε στοκ ταχυτητες παντα ) αλλα σε εναν απλο Athlon 3500+ , Opteron 185 αμφιβαλλω πως η GTX θα τρεχει καλυτερα απο την GTS στα παιχνιδια. Και δεν ειναι θεμα τι διαβαζουμε απο τους αλλους ειναι θεμα απλης λογικης το οτι ενας μεσος επεξεργαστης προηγουμενης γεννιας δεν μπορει να ανταπεξελθει 100% οταν ερχεται σε συνδιασμο με την γρηγοροτερη καρτα αυτη την στιγμη στην αγορα. Εξαλλου ποιος βασιζεται σε οσα διαβαζει κανει μπαμ... Οσο για τον Ailuro ξερει πολλα περισσοτερα απο τον καθενα εδω μεσα οσο αφορα την αρχιτεκτονικη των Nvidia ειτε γιατι του αρεσει να ασχολειται ειτε γιατι ειναι θεμα της δουλειας του. Εγω μια φορα δεν ενδιαφερομαι για τα εσωθεν των εσωθων ενος GPU , ειμαι περισσοτερο του αποτελεσματος.
Lafas1987 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Από τη στιγμή που είσαι περισσότερο του αποτελέσματος θα πρέπει να μην κρέμεσαι από τα κωλοπρογράμματα της Futurmark αλλά από το οπτικό αποτέλεσμα στα Games. Δεν υπάρχει κανένα Bottleneck όταν μιλάμε για C2D και ας έρθει να το πει και ο πρόεδρος της nVidia. Η γνώμη μου είναι να πάρει μια 8800GTS 320ΜΒ και θα είναι άρχοντας… GTX ναι ίσως είναι υπερβολικό για το όλο σύστημα…
Lafas1987 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 HellasVagabond κάτσε να δεις που στο τέλος θα γίνουμε και κολλητοι!
21century Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Πιστευω οτι περα απο τις μετρησεις και τις επιδοσεις καθε συστημα ειναι διαφορετικο και χτισμενο για τις αναγκες καθε χρηστη, οποτε καλο ειναι να καταγραφουμε αποψεις για την καθημερινη τους χρηση και οχι για το ποιο προγραμαμ επιδοσεων τα δειχνει καλυτερα η οχι...
Lafas1987 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δεν το λες λάθος. Αλλά δυστυχώς επικρατεί η φιλοσοφία του Benchmark. Είμαι σίγουρος πως όλοι με καλά PC μόνο Fututermark τρέχουν και όχι games ή άλλες βαριές εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.