mstaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 @ littlelouievegos lol ναι όντως λίγα ήταν... Ευχαριστώ για το χρόνο σου... 1. Αν τη βάλω στην 2η καταλαμβάνει όλο το chipset. Οπότε ψάχνω για ανεμιστήρα μικρό... υπάρχουν σκέτα με λίγες στροφές? έχεις τπτ υπόψην σου? δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία αγοράς panel για την ώρα. 2. Θα το δοκιμάσω αμέσως... κάτι θεωρητικό: υψηλές θερμοκρασίες ποιές θεωρούνται για cpu, gpu, m/b και περιβάλλον? 3. Μπορεί να είναι και αυτό που λες αλλά δε μπορώ να καταλάβω, είναι φυσιολογικό? 4. Αν ζορίζεται το τροφοδοτικό σημαίνει κωλύματα σε επιδόσεις και μπλε οθόνες? Έτσι καταλαβαίνεις? Ή περιμένεις να καεί τπτ? 5. Πέρασα το riva... μια χαρά... στο control panel όμως ο πίνακας ελέγχου nvidia δεν ανοίγει καθόλου πλέον, σημειωτέον έβαλα τους καινούριους drivers. Thanks again...
mstaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Για το 5. Πέρασα το riva... μια χαρά... στο control panel όμως ο πίνακας ελέγχου nvidia δεν ανοίγει καθόλου πλέον, σημειωτέον έβαλα τους καινούριους drivers. Έκανα unistall, χρησιμοποίησα και το driver cleaner, πέρασα τους οδηγούς nVidia v158.19 Forceware και το θέμα είναι οτι το control panel nvidia δεν ανήγει καθόλου, ούτε κάποιο παράθυρο ούτε τίποτα... Καμιά ιδέα???
Ailuros Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 iced εχεις Πεσει ουκ ο λιγες φορες εξω...Ailure ενας opteron185 δεν θα κρατουσε πισω μια 8800GTX ? Ενα ναι η ενα οχι αρκει για τον φιλο τον iced. Ας μου σιγουρέψει πρώτα την ασφάλεια του συστήματος μέσω τροφοδοτικού και μετά ασχολούμαστε με τον επεξεργαστή. Καλύτερα ένα υγιές CPU limited σύστημα, παρά o κίνδυνος καμμένου hardware. Oooops μισό θέλεις ένα ναι ή ένα όχι ε; Εξαρτάται από τις αναλύσεις και τις ρυθμίσεις. Σε καμία περίπτωση ένα οποιοδήποτε σύστημα δεν είναι ποτέ 100% CPU ή 100% GPU limited. Μένει να δει κανείς μόνο προς τα που τείνει η ζυγαριά περισσότερο. ΄Ενας τέτοιος επεξεργαστής σαφώς θα κάνει ένα κατά πολύ περισσότερο CPU limited σύστημα από το δικό σου για παράδειγμα. Για να το εκμεταλλευτεί ωστόσο θα χρειαστεί αναλύσεις πάνω από τα 1600*1200 με τουλάχιστον 4xAA. Σε γενικές γραμμές όχι δεν επαρκεί ο επεξεργαστής.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 lunarts μηπως εχεις κανει overclock απο το rivatuner ? Αν ναι βγαλτο και δοκιμασε να μπεις στο CC. Ailure εγω ειχα στο μυαλο μου αναλυσεις του τυπου 1280χ1024 , 1650χ1080. Δεν παει χαμενη για σενα τετοια καρτα δλδ στο εν λογο μηχανημα ?
iced Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Βρε Hellas... μην τα ισοπεδωνουμε ολα..... Ο αλλος εχει κολλημα να παρει αυτη την καρτα για να γουσταρει να παιζει.... Δεν εχει κανα sempron, εχει athlon 3500+, ποσο μαλλον για opteron
HellasVagabond Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Εγω για εκεινον το λεω γιατι πιστευω πως και μια 8800GTS θα ηταν υπεραρκετη thats all.
mstaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 @iced Ο αλλος εχει κολλημα να παρει αυτη την καρτα για να γουσταρει να παιζει" lol κάπως έτσι... ήταν να πάρω την gts και τελευταία στιγμή άλλαξα... @Ailouros "Ας μου σιγουρέψει πρώτα την ασφάλεια του συστήματος μέσω τροφοδοτικού και μετά ασχολούμαστε με τον επεξεργαστή. Καλύτερα ένα υγιές CPU limited σύστημα, παρά o κίνδυνος καμμένου hardware." Οπότε με το Τagan 480W που δίνει 28Α στα 12V είμαι στο όριο ε? Το οποίο έχει κίνδυνο να καεί το ίδιο ή να πάρει μπάλα και τπτ άλλο...? @Hellas Δεν έκανα κανένα oc, τα πάντα φρέσκα... παίζει κανα conflict με τπτ άλλο? Δεν λειτουγεί καθόλου...
Ailuros Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 @Ailouros Οπότε με το Τagan 480W που δίνει 28Α στα 12V είμαι στο όριο ε? Το οποίο έχει κίνδυνο να καεί το ίδιο ή να πάρει μπάλα και τπτ άλλο...? Εξαρτάται πόσες συσκευές έχεις συνδεδεμένες. ΄Οπως και να΄χει θα κινείται πάντα οριακά με το τροφοδοτικό αυτό και θα περπατάς σε τεντωμένο σχοινί.
Ailuros Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ailure εγω ειχα στο μυαλο μου αναλυσεις του τυπου 1280χ1024 , 1650χ1080. Δεν παει χαμενη για σενα τετοια καρτα δλδ στο εν λογο μηχανημα ? Είπα ότι σε γενικές γραμμές δεν επαρκεί ο επεξεργαστής στην προηγούμενη απάντησή μου, τι άλλο δηλαδή θα έπρεπε να προσθέσω. Το αν του φτάνει ο επεξεργαστής ή όχι θα το δει μόνος του εν καιρώ μοιραία. Απλά η λογική μου είναι ότι προτιμώ να ανακαλύψει κάτι τέτοιο παρά να κάψει κάτι με το τροφοδοτικό που έχει. Το τροφοδοτικό του πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατο και πουλιέται άνετα στην αγορά σε μια λογική τιμή. Αν του καεί κάτι με το τροφοδοτικό αφόδευσε η φοράδα στο αλώνι αν τον περιόριζε ο επεξεργαστής ή όχι LOL
Lafas1987 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Εδω παθαινει Bottleneck και στον C2D6600 στον Opteron185 οχι ?Και οταν παθαινει Bottleneck η καρτα Ice δεν μπορει να δωσει το maximum των επιδοσεων της, δεν εχει να κανει με τι φιλτρα και details θα βαλει. Πραγματικά πως μπορείς και λες τέτοια πράγματα? Επειδή έχεις βήμα από αυτό το Forum ή από άλλα που είσαι γραμμένος δεν μπορείς να λες ότι έχεις ακούσει και ότι νομίζεις? Και σε 4 χρόνια αν βάλεις το τότε επεξεργαστή πάλι bottleneck θα έχεις με τι λογική σου. Πάντα θα βγαίνει μεγαλύτερο Score στο 3Dmark. Kαι μιας και μιλάς για bottleneck, πόση πληροφορία χάνεις ανάλογα με το CPU σε Default.. Μπορείς να μας παραθέσεις στοιχεία? Άντε γιατί έχει γίνε μόδα το Bottleneck! Άκου πράγματα C2D και bottlencek! iced εχεις Πεσει ουκ ο λιγες φορες εξω...Ailure ενας opteron185 δεν θα κρατουσε πισω μια 8800GTX ? Ενα ναι η ενα οχι αρκει για τον φιλο τον iced. Και ποιος είναι ο Ailuros? (Αiluros δεν έχω κάτι μαζί σου, καταλαβαίνεις πως το λέω) Ότι λέει είναι Ευαγγέλιο? Ρε παιδί μου αν θες Score σε 3Dmark θες παραπάνω. Αν θες την κάρτα για να παίζεις αρκεί και ένα 3500+! Απλό είναι! Απλά οι περισσότεροι παίρνουν τις κάρτες για τα Score και δεν παίζουν κανένα game! Έλα τώρα!
thantalos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Τα τροφοδοτικά που καίγονται είναι αυτά της πλάκας και όχι αυτά που έχουν ειδικά κυκλώματα προστασίας και τρία χρόνια εγγύηση, ρίξε μια ματιά στο manual του τροφοδοτικού, ότι πληρώνεις παίρνεις. Τώρα άν εσύ βέβαια βάλεις δυο τρείς δίσκους , δυο blue ray recorders, δύο VGA , υπερχρονισμένα τα πάντα στα όρια...
Lafas1987 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Τα τροφοδοτικά που καίγονται είναι αυτά της πλάκας και όχι αυτά που έχουν ειδικά κυκλώματα προστασίας και τρία χρόνια εγγύηση, ρίξε μια ματιά στο manual του τροφοδοτικού, ότι πληρώνεις παίρνεις. Τώρα άν εσύ βέβαια βάλεις δυο τρείς δίσκους , δυο blue ray recorders, δύο VGA , υπερχρονισμένα τα πάντα στα όρια... Ενός φίλου από εδώ πέρα με ακριβώς ίδιο σύστημα με το δικό μου και με το Enermax το 600αρι του έκανε μπαμ! Πολύ λογικό το βρήκα.....
thantalos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 ένας φίλος μου έχει το ίδιο περίπου συστημα με το 480 το TAGAN- U15???
Lafas1987 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Απλά να περιμένει να του κάνει μπαμ! Και επειδή τυχαίνει αυτό σε κάποιον δεν είναι παράδειγμα... Εμεις έχουμε έναν γείτονα 98χρονών που καπνίζει πίνει και δεν παθαίνει τίποτα... Δεν λέει κάτι αυτό... Ένα σύστημα σαν το δικό μου για να είναι χαλαρό θέλει 850άρι καλό τροφοδοτικό.
thantalos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Τα τροφοδοτικά κάνουν BOOOM αν λειτουργούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες δεν λειτουργεί ο εξαερισμός τους (ανεμυστήρια) αν λειτουργούν σε συνθήκες μεγάλης υγρασίας αν πέσουν επάνω τους υγρά αν το Μ/β ταχει παίξει... αναφέρομαι στα καλά οπως αυτό για το οποίο μιλάμε εκτός βέβαια αν είναι ελατωματικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.