Προς το περιεχόμενο

"kinezika" mail ...

lazanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lamvanw kapoia mail pou den mporw na diavasw giati den diavazei tous xaraktires. parolo pou kanw encoding, pali den to diavazei kai emfanizei xaraktires opws

ΣτΞ*λνουμε

Parakalw voithiste ... isws xanw simantika e-mail!!!!

Δημοσ.

Πάτα στον explorer ή mozilla ή ότι χρησιμοποιείς anyway

προβολή/view-->κωδικοποίηση/encoding-->ελληνική ή unicode,ότι έχεις τώρα,το άλλο. Δεν ξέρω ποιο πρέπει να έχεις κανονικά, αλλά άμα δε τα βλέπεις άλλαξέ το για εκείνο το mail.

Δημοσ.

e tote mipos einai ontos kinezika???

sorry re si lazanas... kai mena mou ti spane otan anti na mou apadisoun kanoun ilithious sxoliasmous, alla einai toso deleastiko

Δημοσ.

το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω παρατηρήσει σε αρκετά emails που λαμβάνω στον λογαριασμό μου της hotmail . στους υπόλοιπους λογαριασμούς μου (gmail/forthnet/yahoo) το πρόβλημα (όταν παρατηρείται) λύνεται με την αλλαγή του encoding είτε μέσα απο τον web browser (i.e./opera) είτε από το mail software (incredimail) που χρησιμοποιώ .

Απλά , όταν μου έρχεται ένα τέτοιο email , κάνω reply στον αποστολέα λέγοντας του ότι έχω πρόβλημα με το email που μου έστειλε , και μου το στέλνει από άλλο λογαριασμό του σε άλλον δικό μου . τότε το διαβάζω κανονικά .

Αν το πρόβλημά σου παρατηρείται από ή προς λογαριασμό hotmail , δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω εκτός από αυτό που έγραψα πριν με το reply στον αποστολέα .

αν βρεις άκρη , ενημέρωσέ μας .

Δημοσ.

Παιδιά είναι και κάποια spam τα οποία είναι πράγματι σε ιδεογράμματα. Εγώ λαμβάνω στο gmail 20-30 τέτοια spam το 24ωρο...

Δημοσ.

ayto pou katefera na kanw gia na to diavasw einai na to kanw froward se allo mail (oxi hotmail) kai ekei to diavasa kanonika. sto hotmail den mporesa na vrw akri. an kapoios vrei ti lysi as apantisei.....

Δημοσ.

lol .. δυστυχώς δεν την ξέρω την λύση .. κάτι πάντως έχει να κάνει με την hotmail όπως αποδείχτηκε και σε σένα . :)

και σε εμένα σε άλλους λογαριασμούς παίζει κανονικά (όταν εμφανίζεται απλώς αλλάζω το encoding) . με την hotmail όμως ... συνήθες φαινόμενο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...