sattip Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις πως γινεται να κολλας τα msn αυτων που ειναι μεσα σε μια σηζητηση αρκετων ατομων(στο ιδιο παραθυρο) γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα γιατι ολο το κολλανε(και δεν μου λενε ) .
maria1524 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 sto parathiro pou milas me kapion, apo pano, stis energeies epilegeis prosklisi epafis sti sinomilia
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 όλο το κολλάνε και δε μου λένε.. αχαχαχα πολυ παράπονο
Petrakas Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Όταν λες το κολάνε? Υπάρχουν γενικά προγραμματ΄λακια στι ιντερνετ που συνεργάζονται με το ΜΣΝ και προκαλούν διάφορα...πχ είχα βρει ένα εγώ που έκανε σε έναν 500 nudge συνεχόμενα ( πολύ σπαστικό πιστέψτε με!)..ΊΣως να είναι κάτι τέτοιο
JohnKaL- Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Γίνετε με Patch! Σου κάνει αυτόματα καρτέλες αν μιλάς με πολλούς! Προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου γιατί όταν κάνεις ελαχιστοποίηση και μετά επαναφορά σε βγάζει στην 1η καρτέλα με τον 1ο που μίλαγες και όχι σε αυτόν την στιγμή που έκανες την ελαχιστοποίηση! :evil: Ίσως να μην καταλαβαίνεις τι λέω αλλά θα καταλάβεις μόλις το κατεβάσεις! Δες στο http://www.mess.be !
sattip Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 απλα οταν μιλαμε με πολλους στο ιδιο παραθυρο(με invite).καποιοι το κολλανε και μου σπαει τα νευρα.ξερει κανεις πω να τους το κολλαω και εγω χωρις καποιο προγραμμα?
louthiros20 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 grapse mia leksh kai kane atigrafh kai epikolhsh polles fores kai steilto tha kolhsoun oloi
poscaman Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Γίνετε με Patch! Σου κάνει αυτόματα καρτέλες αν μιλάς με πολλούς! Προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου γιατί όταν κάνεις ελαχιστοποίηση και μετά επαναφορά σε βγάζει στην 1η καρτέλα με τον 1ο που μίλαγες και όχι σε αυτόν την στιγμή που έκανες την ελαχιστοποίηση! :evil: Ίσως να μην καταλαβαίνεις τι λέω αλλά θα καταλάβεις μόλις το κατεβάσεις! Δες στο www.mess.be ! επειδη μπλεχτηκα λιγακι μηπως μπορεις να δωσεις ενα συγκεκριμενο λινκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.