k73917391 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Καταρχην το λειτουργικο που εχω ειναι Vista Home Premium...καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη,μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα...Επισης μολις ανοιγω τον windows media player(11) μου εμφανιζεται το εξης μηνυμα...Μπορει καποιος να μου πει ενα τροπο για να λυσω αυτα τα 2 προβληματα?? Ευχαριστω εκ των προτερων :D
RED_Diseaz Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 gia to 1o tha sou elega na katebaseis to teleytaio wmplayer kia na kaneis mia egkatastash. oson afora to 2o, to nero exei kapoia pugins kai sou leei na kaneis update, omws den exeis aythentiko cd-key.opote kalytera na mhn trexeis wmplayer kai nero mazi.
k73917391 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 μα εγω θελω κ το nero!!!μου ειναι χρησιμο!!!
random Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Για το 1ο, δεν καταλαβαινω τι δουλεία εχει να φορτώνει ο WMP "...καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη". τόσο βίστα ειναι τα βίστα; Για το 2ο, το μηνυμα που διαβάζω δε λέει για πειρατική έκδοση, αλλα οτι έχεις εγκαταστήσει μια "φτηνή" εκδοση, και έβαλες serial για "ακριβή", με κάποια εξτρά. κατάλαβες τώρα. πατάτα. "πλήρωσες" για μια Σπέσιαλ, και έφυγες με μια Μαργαρίτα. τώρα σε ειδοποιούν απο την πιτσαρία, αν θελεις να σου στείλουν τη σωστή κάπου σ' ένα φορουμ ενας πρότεινε... if you have nero 7.... rename file NeVideo.ax to NeVideo.ax.bak in "C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.