desolatorXT Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση προς όσους έχουν website εδώ περα... Πριν από μερικό καιρό λοιπόν, μίλησα με κάποιον ο οποίος είχε ένα website και συζητήσαμε για θέματα συνεργασίας των site μας. Αποφασίσαμε τελικά συνεργασία η οποία περιλάμβανε χρήση κοινού φόρουμ για τα website και επίσης προσθήκη Links στο κάθε site για το site του άλλου. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, και αυξήθηκαν οι επισκέπτες και στα 2 site... Αυτό λοιπόν που θα ήθελα να σας προτείνω είναι για όποιον ενδιαφέρετε να χρησιμοποιήσουμε ένα κοινό, ανιδιοτελές φορουμ (http://www.fsteam.cjb.net), τα έσοδα του οποίου δεν πηγαίνουν σε κανέναν. Και επίσης να προσθέσουμε όλοι Links για τα site των άλλων... Κάτι με αυτό δηλαδή που περιέγραψα ποιό πάνω... Θα ήθελα δηλαδή να φτιάξουμε έναν όμιλο απο συνεργαζόμενα website. Αυτές οι ενέργειες θα έχουν ώς αποτέλεσμα: - Άμεση αύξηση των επισκετών - Ειδικότερα μέσω του φόρουμ θα μπορεσετε να κάνετε γνωστά τα sites, να δίνετε νέα γι αυτά κτλπ.... * - Επειδή το κάθε site θα έχει πολλά Link που οδηγούν σ αυτό θα αυξηθεί η θέση εμφάνισης του σε αναζητήσεις google οπότε θα αυξηθούν μακροπρόθεσμα ακόμη περρισότερο οι επικέπτες. Βέβαια είναι μια πρόταση αυτή... Πάντως η αρχική ιδέα που εφαρμόστηκε για 2 site είχε πολύ καλά αποτελέσματα. * Στο φόρουμ αυτό θα εγγράφονται όλοι ι χρήστες απο όλα τα site οπότε θα γίνει μια μεγάλη κοινότητα και θα παρουσίαζετε το sites σας σε αρκετά άτομα. Οι site owners πέρνουν δικαιώματα super moderator στο φορουμ. Αυτά ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα... Οποιος συμφωνεί ή έχει να κάνει καποια αντιπρόταση κτλπ ασ απαντήσει εδω, thnx
Zaxi Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Εγω προσωπικά έχω ένα forum μεγαλο με 5000+ μελη,και πανω απο 4000 επισκεψεις/μερα.Τις τελευταιες μερες εχω rank 30.000 εως και 15.000 στην Alexa.Σταθερο τωρα βγαζει 97.000. Το Forum που δινεις ειναι σε free host,οποτε να μην ευαισθητοποιηθουν πολυ! Για οποιαδηποτε ενεργεια θελετε,επικοινωνηστε
desolatorXT Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Εγω προσωπικά έχω ένα forum μεγαλο με 5000+ μελη,και πανω απο 4000 επισκεψεις/μερα.Τις τελευταιες μερες εχω rank 30.000 εως και 15.000 στην Alexa.Σταθερο τωρα βγαζει 97.000.Το Forum που δινεις ειναι σε free host,οποτε να μην ευαισθητοποιηθουν πολυ! Για οποιαδηποτε ενεργεια θελετε,επικοινωνηστε κοιτα, εγώ έκανα μια πρόταση, και ήθελα το φόρουμ να είναι σε free host, για να μιν πέρνει τα χρήματα από το φόρουμ ο ιδιοκτήτης του σε βάρος των άλλων που επίσης φέρνουν κόσμο στό φόρουμ... Πάντως αυτό δεν ακυρώνει τα προηγούμενα, όπως με τα links... Είναι μια καλή περίπτωση πιστεύω μετά απο συνενόηση να βάλουμε links ολοι για όλους...
Zaxi Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ποιο χρηματα να περνει?Θα υπαρχουν εσοδα απο αυτο το forum? Δεν νομιζω!Για να βγαλεις $$ απο ενα forum θελει να ανεβει παρα πολυ αυτο! Φιλικα
antonisid Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Πολύ καλή η ιδέα σου desolatorXT...έρχομαι στο forum sou
desolatorXT Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Πολύ καλή η ιδέα σου desolatorXT...έρχομαι στο forum sou vasika to forum einai proairetiko, merikes idees eipa pou tha tonwsoun tin kinisi sta site olwn mas... 3analew ean kapios exei mia antiprotasi, i kati allo as to pei, egw den exw kanena provlima... antoni an exeis site, kane ena post sto forum pou tha dineis link ktlp, gia na to prosthesw sto site mou, ty Oswn afora ta esoda apo to forum, fisika kai ean topothetiseis google ads sto forum tha exeis esoda, gia ayto ithela free hoster, wste na min mporesei kapios na ekmetaleytei ton kosmo pou th fernoun alla sites sto forum tou, gia na vgalei kerdos... Ayta.... Pistevw einai katanoites oi protaseis apo olous, apo ekei kai pera, kai kapios memonomenos an endiaferthei den yparxei provlima... Postarete edw i sto forum pou edwsa, gia na sinenoitoume gia tis leptomeries.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.