Death_In_Paradise Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Καλησπέρα, σήμερα το πρωί είδα ένα popup στην οθόνη μου που έλεγε να κάνω restart.To popup το avast! υπέθεσα ότι είναι απο update κ έκανα restart.Στην εκκίνηση όμως, μετά την bootscreen των ΧΡ κολλάει, δλδ φορτώνει κανονικά η bootscreen (η μαύρη με την μπάρα) αλλά δεν μπαίνει στην οθόνη επιλογής χρήστη! Μπαίνω με safe mode, κάνω unistall το avast! κ κάνω επαννεκίνηση, τίποτα, προσπαθώ να ξαναμπώ απο safe mode τίποτα! Μαύρη οθόνη, οι σκληροί κανονικά, Τι μπορεί να φταίει? Τώρα έβαλα τα ΧΡ σε άλλο partition για να κάνω κάτι εργασίες, μπορώ να σώσω την παλιά εγκατάσταση η να πάω για format?
icyman_petros Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δοκιμασε boot απο το cd των windows και επαναφορα συστηματος..
sotstorm7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 to diko mou provlime einai oti polles fores otan anoigo to pc kollaei stin othoni me to mnm to windows ''kalos irthate'' kai den bainei sto xristi..thelei epanekinisi..ti boro na kano??efxaristo
furious99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Tsekare to sklhro sou an einai OK gia bad sectors kai kane uninstall oti fortwnei sthn ekkinhsh mhpws kapoio apo ayta kollaei...
isaias1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 kamia fora mporei na kollaei to mouse i to kb..exw ena pc pou douleuei edw k 3 xronia parovlimatista alla gia na anoixei k na mpei sta windows prepei na vgalw to mouse k to kb apo tis usb thires. ps: oi ps2 thires den leitourgoun!
El_ninio Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Εγώ θα συνιστούσα για καλό και για κακό να ελέγξεις τα sectors του σκληρού όπως προαναφέρθηκε, με το hiren για παράδειγμα. Και εγώ έλυσα ένα τέτοιο προβληματάκι με κατεστραμένα τμήματα που είχα. Καμιά φορά 1-2 τμήστα είναι αρκετά για να γίνει η ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.