Erunildo Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Εχω ενα περιεργο προβληματακι.. Αγορασα εναν ανταπτορα bluetooth για να συνδεσω το κινητο μου. Επειδη θελω να το χρησιμοποιησω και για απομακρυσμενη συνδεση βρηκα κατι οδηγιες για το πως θα το ρυθμισω. Το πρωτο βημα ειναι "πηγαινετε στον πινακα ελεγχου->Bluetooth Devices μπες στο wizard και μπλα μπλα... Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει το Bluetooth Devices στον πινακα ελεγχου. Βρηκα στην βοηθεια των win μια επιλογη για "συσκευες bluetooth στον πινακα ελεγχου" αλλα οσο και να προσπαθω δεν ανοιγει κατι.. Καμια ιδεα που θα βρω την επιλογη;;
ekeinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 πινακας ελεγχου,εκτυπωτες και αλλες συσκευες,συσκευες bluetooth,και ακολουθεις τον οδηγο.Και εγω εχω το προβλημα οτι δεν την αναγνωριζει,αλλα εχει να κανει με την συμβατοτητα της συσκευης με την mcsft.Εβαλα τον οδηγο τον δικο της και δουλευει κανονικα.Δεν μπορω να την ρυθμησω για καποια παραπανω λειτουργεια ομως.
Erunildo Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μπα δεν ειναι εκει,μου βγαζει μονο επιλογη για νεο εκτυπωτη. Καταφερα να το κανω να δουλεψει τελικα με αλλο τροπο,απλα το βρισκω περιεργο που δεν υπαρχει η επιλογη. Υ.Γ. Ξεχασα να το αναφερω πριν,εχω WinXP SP2..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.