Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Voipbuster credits

moshelas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται!

Μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί. Είμαι χρήστης του voipbuster εδώ και καιρό. Τελευταία φορά που έβαλα 10ευρω (με paypal) ήταν τον Νοέμβρη. Την περασμένη βδομάδα που πήγα να φορτώσω μονάδες απο το site του voipbuster στο "buy credits" , έλειπαν οι εικόνες του paypal και της visa!

Υπήρχαν κάποιοι άλλοι τύποι συναλλαγών τύπου western union είτε απευθείας μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό τους. Τους έγραψα για το πρόβλημα και μου είπαν πως δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ξανά τους άλλους τρόπους πληρωμής!!

Στη συνέχεια έφτιαξα νέο account και εκεί μου εμφάνισε κανονικά την εικόνα του paypal αλλά όταν έκανα αγορά 10ευρω credits μου τα έκαναν refund επειδή το account του paypal χρησιμοποιείται και απο άλλο voipbuster account!!! Ήμαρτον!!!

Αποτέλεσμα να μην μπορώ να αγοράσω μονάδες...

Είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;;; Είναι ασφαλείς οι υπόλοιποι τύποι των συναλλαγών;;;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

egw pantos exw asxhmes emphries apo voipbuster... Eida sto logariasmo mou thlefwna pou den eixa kanei kai otan tous rwthsa ti shmvainei mou esteilan ena email milontas polu asxhma. To exw kapou kataxwrhmeno, mporw na thelete na to anevasw na deite poso alhtes einai.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...