redxiii Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 επίσημα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν... Link υπάρχει με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία ;
searching Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Καλησπέρα έχω το adsense στο site μου http://www.aera.gr και το έχω 10 μέρες με 18.918 σελίδες προβολή και 160 κλικ έβγαλα 32,66 δολάρια καθόλου άσχημα προς το τίποτα καλή και η παναγίοτενα. Τα συμπεράσματα πολλές φορές δεν εμφανίζονται διαφημίσεις και αυτές που εμφανίζονται δεν μετράνε έχω πάνω από 20 000 page view την μέρα γιατί προβάλετε μόνο στις 2000. Ένα άλλο και λογικό είναι ότι μπορεί να κάνουν 3 κλικ και να βγάλεις 1 ? και άλλες μόνο 0,45 cent. Τέλος αν νομίζετε ότι θα κάνετε κλικ και θα πλουτίσετε γελιέστε αν ένα χρήστης κάνει 5 κλικ τα μετράει για ένα αν το adsense δεχτή μαζικά κλικ τότε απενεργοποιείτε προσωρινά για μερικά λεπτά. Τέλος δοκίμασα και μέσο anonymous server και δεν μετρούσε τα κλικ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα έξυπνο σύστημα χρέωσης για αποφυγή υπερχρεώσεων.
alexgreat Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μόνο μην κάνεις click εσύ ο ίδιος γιατί αυτό το όντως "έξυπνο σύστημα χρέωσης" θα κλείσει τον λογαριασμό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.