igloo Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μολις τώρα παρέλαβα email απο την Google που λέει ότι "Είναι χαρά μας να ανακοινώσουμε ότι το Google AdSense για Περιεχόμενο διατίθεται πλέον και για ιστοτόπους με περιεχόμενο στα Ελληνικά" Αντε καλά κέρδη για όλους! 8)
Greek-Lord Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος με το Google Adsense,βάζεις κάποιες διαφημίσεις στο site σου και πληρώνεσαι μηνιαίως;Γνωρίζει κανείς αν αρκεί αυτό ή πληρώνεσαι ανάλογα με τα clicks στις διαφημίσεις;Για τι ποσό μιλάμε;
21century Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Εξαρταται παντοτε απο την επισκεψιμοτητα οποτε πρεπει να εχεις μια σελιδα με πολυ κοσμο. Εχει βαλει και το Ινσομνια. Ωστοσο τα ποσα ειναι λιγα εκτος αν η σελδια εχει πολυ κινηση και ο κοσμος κλικαρι στις διαφημισεις...
Greek-Lord Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Άρα το ποσό έχει να κάνει με τα κλικ στις διαφημίσεις και όχι με τα κλικ στο site,σωστά;
igloo Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Σωστά.Αλλά μην γελαστείς να κάνεις κλικ στις διαφημίσεις.Θα φας ισόβια αποβολή από την Google :wink: Στο site μου στο κάτω μέρος θα βρείτε link για το adsense και θα λύσετε κάθε απορία
ΜΑΙΚΟ222 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 ΔΕν είναι μόνο απο τα click, παίρνεις χρήματα και από τις εμφανίσεις των διαφημίσεων, αλλά αυτά είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα έσοδα από τα click. Mην φανταστείς τρελά χρήματα αν καταφέρεις να πέρνεις 1 ευρώ την μέρα θα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος.
redxiii Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Mην φανταστείς τρελά χρήματα αν καταφέρεις να πέρνεις 1 ευρώ την μέρα θα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος. Ανάλογα το πλήθος των επισκεπτών που έχεις...
poscaman Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 μου ηρθε κι εμενα το mail,αλλα για μενα προσωπικα ειναι πολυ κακο για το τιποτα....
Soth Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες για το πώς στήνεται το όλο θέμα; Έχω κολλήσει... Συγκεκριμένα ενώ έχω περάσει τον κώδικα στο site, δίχνει μόνο φιλανθρωπικές διαφημίσεις. Μάλλον κάτι πρέπει να ρυθμίσεις στα channels αλλά δεν καταλαβαίνω πολλά...
Soth Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Έχεις δίκιο! Μάλλον ήθελε λίγη ώρα για να ενεργοποιήσει τα channels... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
alexgreat Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Και ποιο είναι το URL για το ελληνικό adsense?
vmakrin Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 πραγματικά πολύ φασαρία για το τίποτα. επίσημα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν πώς από το adsense κέρδος έχουν πολύ λίγα site (και όλα είναι απο τα μεγαλύτερα που ξέρετε), οι υπόλοιποι απλά νομίζουν ότι κερδίζουν κάτι ή ελπίζουν οτι θα κερδίσουν κάτι, πάντως τα pageviews σύμφωνα με τους ειδικούς του adsense θα πρέπει να είναι πάνω από 25.000 / ημερα για να υπάρξει ένα κέρδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.