Προς το περιεχόμενο

Το adsense στα ελληνικά και επισήμως

igloo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις τώρα παρέλαβα email απο την Google που λέει ότι "Είναι χαρά μας να ανακοινώσουμε ότι το Google AdSense για

Περιεχόμενο διατίθεται πλέον και για ιστοτόπους με περιεχόμενο στα

Ελληνικά" Αντε καλά κέρδη για όλους! 8)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος με το Google Adsense,βάζεις κάποιες διαφημίσεις στο site σου και πληρώνεσαι μηνιαίως;Γνωρίζει κανείς αν αρκεί αυτό ή πληρώνεσαι ανάλογα με τα clicks στις διαφημίσεις;Για τι ποσό μιλάμε;

Δημοσ.

Εξαρταται παντοτε απο την επισκεψιμοτητα οποτε πρεπει να εχεις μια σελιδα με πολυ κοσμο. Εχει βαλει και το Ινσομνια. Ωστοσο τα ποσα ειναι λιγα εκτος αν η σελδια εχει πολυ κινηση και ο κοσμος κλικαρι στις διαφημισεις...

Δημοσ.

Σωστά.Αλλά μην γελαστείς να κάνεις κλικ στις διαφημίσεις.Θα φας ισόβια αποβολή από την Google :wink: Στο site μου στο κάτω μέρος θα βρείτε link για το adsense και θα λύσετε κάθε απορία

Δημοσ.

ΔΕν είναι μόνο απο τα click, παίρνεις χρήματα και από τις εμφανίσεις των διαφημίσεων, αλλά αυτά είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα έσοδα από τα click.

Mην φανταστείς τρελά χρήματα αν καταφέρεις να πέρνεις 1 ευρώ την μέρα θα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος.

Δημοσ.
Mην φανταστείς τρελά χρήματα αν καταφέρεις να πέρνεις 1 ευρώ την μέρα θα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος.

Ανάλογα το πλήθος των επισκεπτών που έχεις...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες για το πώς στήνεται το όλο θέμα;

Έχω κολλήσει... Συγκεκριμένα ενώ έχω περάσει τον κώδικα στο site, δίχνει μόνο φιλανθρωπικές διαφημίσεις. Μάλλον κάτι πρέπει να ρυθμίσεις στα channels αλλά δεν καταλαβαίνω πολλά...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο! Μάλλον ήθελε λίγη ώρα για να ενεργοποιήσει τα channels...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! ;)

Δημοσ.

πραγματικά πολύ φασαρία για το τίποτα.

επίσημα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν πώς από το adsense κέρδος έχουν πολύ λίγα site (και όλα είναι απο τα μεγαλύτερα που ξέρετε), οι υπόλοιποι απλά νομίζουν ότι κερδίζουν κάτι ή ελπίζουν οτι θα κερδίσουν κάτι, πάντως τα pageviews σύμφωνα με τους ειδικούς του adsense θα πρέπει να είναι πάνω από 25.000 / ημερα για να υπάρξει ένα κέρδος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...