ZELDA Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 παιδιά σημερα πρέπει να γραψω μια εκπομπή και επιδή δε ειμαι με το desktop που εχω ss2 αλλα με το laptop και μια πεταμένη kworld usb η οποια δε θυμαμαι αμα λίπει κανα καλώδιο αλλα δε πιστευω λοιπών συνδέω με καλώδιο στην πρίζα κεραιας και στη κάρτα και απο την κάρτα usb στο λαπτοπ χρειάζεται τίποτα αλλο ? απο οτι θυμάμαι οχι χμμ έκανα scan σε Bg mode και σε antenna - cable και Both αλλα δε βρίσκει τίποτα έκανα unistall και update drivers αλλα παλι τίποτα υπάρχει περίπτωση να την γράψω την εκπομπή η οχι... snif..
john_17p Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 To tuner ανοίγει αλλά απλά δεν έχει σήμα;;;; ή εμφανίζει κανένα μήνυμα της μορφής "You have no video capture software";;;
john_17p Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Αν την ώρα που σου λέει no signal έχει ήδη εμφανίσει εικόνα χωρίς σήμα (ή ακους ήχο) (χιόνια) τότε είναι σίγουρα πρόβλημα σήματος από την κεραία μέχρι το tvBox. Άν τώρα εμφανίζει no signal πρίν δείξει την οποιαδήποτε εικόνα τότε μάλλον ο υπολογιστής δεν μπορεί να εντοπίσει το tuner στο tvBox. Στη πρώτη περίπτωση ελεγξε το καλώδιο από τη πρίζα tv μεχρι το tvBox. Στη δεύτερη περίπτωση προσπάθησε να απεγκαταστήσεις την συσκευή. (Έλεξε στο device manager αν εμφανίζεται) και αφού κάνεις restart εγκατέστησέ τη ξανα (συνήθως η συνδεση μέσω USB γίνεται αφού εγκατασταθούν οι drivers.) Ολα αυτά βεβαια ισχύουν για τα Windows. . . Υ.Γ. Τι μοντέλο είναι το tvBox (ειναι το kworld USB Combo 2;)
john_17p Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 To 2800 exei kai tv kai fm radio. prosexe na sindeseis to kalodio tis tv kai oxi tou radio. οπ. γράψε λάθος. Έχεις το VS-2800USB.(αυτό http://www.axiontech.com/prdt.php?item=57739 ) μα αυτό έχει RCA είσοδο. Απο που του δίνεις εικόνα και ήχο;;;
ZELDA Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 ti enoeis file moy to mono poy exo syndemeno einsai to usb kai thn kerea sthn karta xriazete kasi allo kalwdio ? http://www.digitallowprices.com/images/pvr-tv2800u.jpg ayth exw
john_17p Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Συγνώμη μόλις διόρθωσα το μύνημα. Για να είμαστε σίγουροι έχεις αυτό: http://www.axiontech.com/prdt.php?item=57739
john_17p Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Τι να πώ confused Θα προσπαθήσω να το ψάξω. (Βασικά είχε ενας φίλος μια kworld usb -οχι αυτή που έχεις- αλλά μόλις τη εβαζε έπαιζε μια χαρά.) Τωρα θα μου πείς και εγώ μια PCI που έχω όποτε κάνω format θέλει καμια βδομαδα μεχρι να την κάνω να δούλεψει. (αλλά εσενα η USB πρέπει να δουλευε αμέσως.) Υ.Γ. Την έχεις δουλέψει ξανά σε windows Xp μήπως έχεις SP2. Πολλές φορές υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας με τα tv tuner.
ZELDA Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 exo sp2 alla de perno kana error ti na po
ZELDA Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 loipon thn ekana na doylepsi alla h poiothta einai entelos xalia .... a se skystar pou eise gamw ta analogika mou ...............
john_17p Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 καλά και εμένα μη φανταστείς ότι έχει καμια σουπερ-ποιότητα (15fps) χάλια ποιότητα έχει. Ακόμη και μια επιλογή που λέει Better Quality το μόνο που κάνει είναι στις γρήγορες κινήσεις η εικόνα να γεμίζει οριζόντιες γραμμές. Τι να κάνουμε οι αναλογικές έτσι είναι. (τουλάχιστον θα κάνεις τη δουλειά σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.