Προς το περιεχόμενο

ΘΕΪΚΟ! Why get a mac!

kostas_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν σου έρθει η πραγματική επιθυμία να ανοίξεις τα μάτια τότε μην ρωτήσεις κανέναν και τίποτα. Μπές σε ένα Multirama και απλά αγόρασε ένα mac .-

Δεν ήξερα οτι πουλάει mac το multirama.. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Και απ οτι ακούγεται μπορεί να γίνει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. :)

Παιδιά μόνο με αυτά που έχω πει εδώ για το Μultirama θα με προσλάβουν για δουλεία ;)

• 1 μήνα μετά...

Οι διαφημίσεις αυτές μου θυμίζουν κόμμα αντιπολίτευσης σε προεκλογική περίοδο. Δεν μου άρεσαν καθόλου. Δεν υποστηρίζω τα PC, τα Windows και ότι άλλο, μιλάω καθαρά για τις διαφημίσεις.

PS: Όχι, ΔΕΝ έχω Mac.

Χάλια υποστήριξη έχουν (απ'αυτά που διαβάζω δλδ γιατί ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου έχει χρειαστεί...)

ps. Αν δεν παίζεις παιχνίδια...δεν είναι απλώς καλά...είναι τέλεια φίλε gameover

• Members

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια, δείτε κι αυτό:

Parallels has announced version 3.0 of its popular Mac virtualization package, offering long-anticipated emulation of 3D accelerated GPUs, allowing high-end Windows games to run in virtualization.

The company said it was just weeks away from the new release and named several key selling points:

• Smartselect: the ability to associate a document on the OS X file structure to open in a Windows program, and vice versa. No more laborious switching to the virtualized OS and navigating to the file you want to open in your Mac shared folders.
  • 3D GPU emulation: Parallels is also touting the ability to "run the hottest games and graphics applications" with 3D with support for graphics software.
  • Snapshot manager: Take a snapshot of your virtual machine and roll back to it easily if you mess something up.

The company also promised the ability to browse through Windows folders in the virtual machine file, without launching Windows itself and a new USB connection assistant that automatically senses the type of device you've plugged in and connects it to either OS X or your virtualized operating system, depending on what you've chosen in the past.

(http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=40686)

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ συνέχεια το MacOS X και όποτε θέλω να μετατρέχω το υπέρτατό μηχάνημά μου σε παιχνιδομηχανή κάνω boot με windows...

Πιστεύω ότι η καλύτερη διαφήμιση για την Apple είναι οι ίδιοι οι πελάτες της...

Αναφέρθηκε και προηγουμένως,αλλά θέλω να το τονίσω.Σκεφτείτε ότι έχω πείσει 3 άτομα να πουλήσουν τα ολοκαίνουρια laptop που πήραν(γιατί δεν ήξεραν για Mac),και αγόρασαν Mac!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Και για να μην μιλάμε/μιλάω μόνο ενάντια στις διαφημίσεις της apple:

,
,
,
,
, No 6.

Γελάω με τις παρωδίες, αλλά συνεχίζουν να μην μου αρέσουν αυτού του τύπου οι διαφημίσεις. Ελπίζω να σταματήσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αν και θέλω να πάρω ένα Mac (για το geek factor, όχι γιατί είμαι δυσαρεστημένος από το πανέμορφο Asus μου), κάτι όλο με κρατάει.

No offense, αλλά πέθανα στα γέλια.

Και btw, οι διαφημίσεις είναι λες και απευθύνονται σε παιδιά ή σε εντελώς άμπαλους.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι με ψήνει κι εμένα ο ενθουσιασμός κάποιων σοβαρών ανθρώπων που έχω γνωρίσει στα fora, αλλά και πάλι έχω αναστολές.

• Members
Αν και θέλω να πάρω ένα Mac (για το geek factor, όχι γιατί είμαι δυσαρεστημένος από το πανέμορφο Asus μου), κάτι όλο με κρατάει.

No offense, αλλά πέθανα στα γέλια.

Και btw, οι διαφημίσεις είναι λες και απευθύνονται σε παιδιά ή σε εντελώς άμπαλους.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι με ψήνει κι εμένα ο ενθουσιασμός κάποιων σοβαρών ανθρώπων που έχω γνωρίσει στα fora, αλλά και πάλι έχω αναστολές.

Από το παραπάνω link:

"You also agree that you will not use these products for... the development, design, manufacture or production of missiles, or nuclear, chemical or biological weapons."

From the actual iTunes End User License Agreement.

:-D:mrgreen::-D

(@punky, καλώς ξανά-ήρθες! το insomnia ήταν φτωχότερο όσο έλειπες... :razz:)

Σιγά μη βάλω το σαβουροquicktime για να δώ διαφήμιση του mac, αφού δεν απευθύνονται μόνο σε mac χρήστες να φτιάξουν ένα xvid να το κατεβάσουμε, xvid... πα πα πα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...