Προς το περιεχόμενο

Top 10 Ways to Know You're a PC Snob

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά ναι,είναι κάπως αστείο πάντως γιατί μου φαίνεται ότι οι αντίθετες απαντήσεις των 10,9,5,4 δείχνουν καθαρά πόσο console snob είναι κάποιος :P. Όπως και να έχει,είτε θεωρούμε PC snob είτε όχι, το Wii Sports το χαίρομαι και καραγουστάρω και το PSP μου κρατάει απίστευτη παρέα στην τουαλέτα :D

Δημοσ.
είναι κάπως αστείο πάντως γιατί μου φαίνεται ότι οι αντίθετες απαντήσεις των 10,9,5,4 δείχνουν καθαρά πόσο console snob είναι κάποιος :P.

Πες τα βρε john πές τα! :P

Δημοσ.

LMAO..

Σε χαβαλε να ειμαστε, δεν εχουν τι να κανουν μου φαινεται στο Gamespy και γραφουν μαμακιες.. Επικαιρο θεμα ομως εδω στο Inso.. :lol:

PC snob δεν ξερω αν ειμαι, παντως PC gamer ειμαι σιγουρα και θα ειμαι οσο υπαρχει αυτη η αγορα.. PC gaming uber alles 8)

Υ.Γ : Καλα στο 10 αυτοι μονο την 19x12 max resolution ξερουν;

Το 2560x1600 δεν το χουν ακουστα; :lol:

Δημοσ.

Είστε όλοι pc snobs μηδενός εξαιρουμένου :P και πολύ περισσότερο εσύ john. To ότι παίζεις psp εχμ... χέζοντας δεν αποδεικνύει το αντίθετο! :P

LOL κυρίως στο 9 και στο 4, αλλά και στα 6 και 5.

Για το 8 you got a point όπως λέει και το άρθρο.

Δημοσ.
Είστε όλοι pc snobs μηδενός εξαιρουμένου :P και πολύ περισσότερο εσύ john. To ότι παίζεις psp εχμ... χέζοντας δεν αποδεικνύει το αντίθετο! :P

LOL κυρίως στο 9 και στο 4, αλλά και στα 6 και 5.

Για το 8 you got a point όπως λέει και το άρθρο.

LOL. Παντως δεν βρισκω κατι λαθος στο 9 και στο 4.. Οντως οι καλυτεροι εξομοιωτες ειναι μακραν του PC και οντως για την συντριπτικη πλειοψηφια των PC users το mouse + keyboard ειναι αναντικαταστατα για λογους που εχουμε αναλυσει..Τα 6 και 5 ειναι Points για τα πανηγυρια ομολογουμενως..

Δημοσ.
LOL. Παντως δεν βρισκω κατι λαθος στο 9 και στο 4.. Οντως οι καλυτεροι εξομοιωτες ειναι μακραν του PC και οντως για την συντριπτικη πλειοψηφια των PC users το mouse + keyboard ειναι αναντικαταστατα για λογους που εχουμε αναλυσει..Τα 6 και 5 ειναι Points για τα πανηγυρια ομολογουμενως..

Το lol πάει στο ότι όλο αυτά λέτε! Χροοοόνια τώρα είναι χαραχτηριστικό του hardcore pc gamer:

"ναι αλλά πως θα παίξω fps με το joypad?"

"ναι αλλά είναι πολύ arcade... άμα θες ρεαλιστικό sim μόνο στο pc!"

Θα μου πεις διαφωνείς? Μην αρχήσουμε αυτήν την κουβέντα πάλι! :D

Δημοσ.
Το lol πάει στο ότι όλο αυτά λέτε! Χροοοόνια τώρα είναι χαραχτηριστικό του hardcore pc gamer:

"ναι αλλά πως θα παίξω fps με το joypad?"

"ναι αλλά είναι πολύ arcade... άμα θες ρεαλιστικό sim μόνο στο pc!"

Θα μου πεις διαφωνείς? Μην αρχήσουμε αυτήν την κουβέντα πάλι! :D

Οχι το LOL πηγαινε στο σχολιο για τον John αλλα τεσπα..

Τα αλλα μια χαρα τα ειπες δεν εχει νοημα να τα ξαναλεμε.. Ουτως ή αλλως εγω εχω και καλο PC(γιατι PC εχουν ολοι πανω κατω εδω μεσα) και κονσολα.. Δεν χρειαζεται να δικαιολογουμαι για τις επιλογες μου..

Ας το αφησουμε ομως εδω ειναι ανουσιο..

Δημοσ.
Οχι το LOL πηγαινε στο σχολιο για τον John αλλα τεσπα..

Τα αλλα μια χαρα τα ειπες δεν εχει νοημα να τα ξαναλεμε.. Ουτως ή αλλως εγω εχω και καλο PC(γιατι PC εχουν ολοι πανω κατω εδω μεσα) και κονσολα.. Δεν χρειαζεται να δικαιολογουμαι για τις επιλογες μου..

Ας το αφησουμε ομως εδω ειναι ανουσιο..

Δε σου ζήτησε κανείς να δικαιολογηθείς για τίποτα.

p.s. poly eykola arpazontai aytoi oi pc snobs eidika ama doune xbox gamercard :P

Δημοσ.

Κανενα High-End PC, δεν μπορει να προσφερει την απόλαυση του συνδυασμού Κυριακάτικη πρωινή κουράδα + Playstation Portable.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...