jimaniac Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Καλησπέρα σε όλους... Απο χθές είμαι Premium User στο Rapidshare.com και πραγματικά σας λέω οτι αξίζει. Κατεβάζω τα αρχεία για πλάκα. Μέσα σε μία μέρα 5 GB έτσι απλά... Η ερώτησή μου τώρα είναι η εξής: Έχω και έναν Collector Acoount με αρκετά αρχεία ανεβασμένα και αρκετούς πόντους. Μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία μου απο το Collectors Account στο Premium Account???? Αν ναί μεταφέρονται και οι πόντοι??? Στο Premium Account ότι αρχεία ανεβάσω, όταν θα λήξει η συνδρομή μου σβήνονται αυτόματα και τα αρχεία μου ή συνεχίζουν να υπάρχουν???? Επίσης αν στο Collectors Account καταφέρω και μαζέψω 10,000 πόντους και κάνω ένα μήνα συνδρομή Premium θα μπορώ μετά να επεκτείνω την συνδρομή πληρώνοντας ???
iL!aS Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Στο Premium Account ότι αρχεία ανεβάσω, όταν θα λήξει η συνδρομή μου σβήνονται αυτόματα και τα αρχεία μου ή συνεχίζουν να υπάρχουν???? Svinontai
StavrosD Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 To rapidshare πιάνει όντως τρελές ταχύτητες. Το ρεκόρ μου είναι 6.5ΜB/sec (ναι megabyte/sec) για όση ώρα κατέβαζε μέχρι να φτάσει το όριο, λιγότερο από 2 ώρες (25GB όριο ανά 5 μέρες).
jimaniac Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αυτό και αν είναι..... Εν τω μεταξύ τελικά αποδυκνείεται μεγάλη μαλακία το όριο των 25Giga που βάζει....δηλαδή και πληρώνουμε και δεν κατεβάζουμε πάλι όσο θέλουμε.... μέσα σε μία μέρα έφτασα τα 10 Giga....Τουλάχιστον μας τα παίρνουνε που μας τα παίρνουνε ας ανεβάσουν λίγο το όριο....
polidis Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αυτό και αν είναι..... Εν τω μεταξύ τελικά αποδυκνείεται μεγάλη μαλακία το όριο των 25Giga που βάζει....δηλαδή και πληρώνουμε και δεν κατεβάζουμε πάλι όσο θέλουμε.... μέσα σε μία μέρα έφτασα τα 10 Giga....Τουλάχιστον μας τα παίρνουνε που μας τα παίρνουνε ας ανεβάσουν λίγο το όριο.... E!!!! Kala mileme den eimaste me ta kala mas. Re filarako na se rotiso etsi apo periergia. Ti katevazeis diladi kai thes kai pano apo 25 Giga tin imera? Gia lise mou afti tin aporia
jimaniac Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 E όχι και 25 Giga την ημέρα......είπαμε 25 Giga στις 5 ημέρες είναι το όριο....και μην μου πείς οτι δεν μπορείς να βρείς πράγμα για να κατεβάσεις....Ένα πρόγραμμα μόνο για ανταλλακτικά αυτοκινήτων (επαγγελματικό) ήταν 8 Giga.... Και όλα τα warez forums που ξέρω όλα τα Links είναι σε Rapidshare....εκεί να δείς πράγμα που υπάρχει....και πολλά απο αυτά με ενδιαφέρουν και τα κατεβάζω....εδώ σκέφτομαι να πάω για τον τέταρτο σκληρό μου δίσκο....
NOMIKOS Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 To proto diastima eixa kai ego poly yliko gia katebasma,tora katebazo kapia pragmata stathera poy me endiaferoyn,alla eixa kanei 2 logariasmoys giati pragmati to orio itan orismenes fores perioristiko. Erotisi , metaferontai oi pontoi apo ton 2o logariasmo ston 1o (8000 pontoi poy dinontai doro)?
blueviper Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αυτό και αν είναι..... Εν τω μεταξύ τελικά αποδυκνείεται μεγάλη μαλακία το όριο των 25Giga που βάζει....δηλαδή και πληρώνουμε και δεν κατεβάζουμε πάλι όσο θέλουμε.... Νομίζω πως πριν αποφασίσεις να τους τα σκάσεις, σου παρέχουν τη δυνατότητα να διαβάσεις πλήρως τους κανονισμούς, για να μη χρειάζεται να ζητάς εκ των υστέρων τα ρέστα.
StavrosD Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 E!!!!Kala mileme den eimaste me ta kala mas. Re filarako na se rotiso etsi apo periergia. Ti katevazeis diladi kai thes kai pano apo 25 Giga tin imera? Gia lise mou afti tin aporia Μπες σε forum με HD ταινίες και θα καταλάβεις. Man On Fire - 4xDVD Serenity - 9.5GB Sin Ciry 11.5GB Lord of the rings (TS) 33GB Asta na pane Αλλά και από προγράμματα Sythogy Ivory 1.5 (Piano) 10xDVD Native Instrument Komplete 3 - 3xDVD (ίσως και 4, δεν θυμάμαι) Και τέλος το προφανές: Ελληνικές και ξένες σειρές. Ο κάθε κύκλος είναι 20 περίπου επισόδια, με 350 ΜΒ έκαστο μας κάνουν 7GB (τα διπλά για HD RIP)
polidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 E όχι και 25 Giga την ημέρα......είπαμε 25 Giga στις 5 ημέρες είναι το όριο....και μην μου πείς οτι δεν μπορείς να βρείς πράγμα για να κατεβάσεις....Ένα πρόγραμμα μόνο για ανταλλακτικά αυτοκινήτων (επαγγελματικό) ήταν 8 Giga.... Και όλα τα warez forums που ξέρω όλα τα Links είναι σε Rapidshare....εκεί να δείς πράγμα που υπάρχει....και πολλά απο αυτά με ενδιαφέρουν και τα κατεβάζω....εδώ σκέφτομαι να πάω για τον τέταρτο σκληρό μου δίσκο.... Re file ali doulia den exo na kano kai tha asxoloume oli mera me katavasmata apo to Rapidshare? Edo me to zori katavazoume an exoume xrono kamia tenioula kainouria kai kanena kalo programataki. Ti mou les tora diladi. Xekolate ligo pate kamia voltitsa pieste kamia mpiritsa kanena kafe, vgeste kamia volta me ti gomena(Gineka)giati den sas vlepo kai poli kala Hmarton!!!!! Μπες σε forum με HD ταινίες και θα καταλάβεις.Man On Fire - 4xDVD Serenity - 9.5GB Sin Ciry 11.5GB Lord of the rings (TS) 33GB Asta na pane Αλλά και από προγράμματα Sythogy Ivory 1.5 (Piano) 10xDVD Native Instrument Komplete 3 - 3xDVD (ίσως και 4, δεν θυμάμαι) Και τέλος το προφανές: Ελληνικές και ξένες σειρές. Ο κάθε κύκλος είναι 20 περίπου επισόδια, με 350 ΜΒ έκαστο μας κάνουν 7GB (τα διπλά για HD RIP) Edo den katevazoume tis DIVX tenies pou ine kai mikres h HD mas maranan. Kai pes oti katevazo pou tha tis do?
jimaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Re file ali doulia den exo na kano kai tha asxoloume oli mera me katavasmata apo to Rapidshare?Edo me to zori katavazoume an exoume xrono kamia tenioula kainouria kai kanena kalo programataki. Ti mou les tora diladi. Xekolate ligo pate kamia voltitsa pieste kamia mpiritsa kanena kafe, vgeste kamia volta me ti gomena(Gineka)giati den sas vlepo kai poli kala Hmarton!!!!! Edo den katevazoume tis DIVX tenies pou ine kai mikres h HD mas maranan. Kai pes oti katevazo pou tha tis do? Sorry ρε φίλε αλλά μάλλον έχεις μπερδέψει μερικά πράγματα.... 1ον) Ο κάθε ένας περνάει τον χρόνο του όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Αν εγώ περνάω καλά με το να κατεβάζω και να βλέπω πολλές ταινίες, ε sorry αλλά αυτό θα κάνω.... 2ον) Το κατέβασμα απο Rapidshare με Premium Account είναι παιχνιδάκι. Βάζω όλα τα αρχεία μου μέσα στο πρόγραμμα και κατεβαίνουν για πλάκα. Ακόμα και απο torrent, προτιμώ Rapidshare πλέον που έχω Premium. 3ον) Εννοείται και βγαίνουμε, και γυμναστήριο πάμε, και κάθε μέρα για καφέ είμαστε, και στο ΤΕΙ όλη μέρα τρέχουμε, και το βράδυ βγαίνουμε για ποτο (και όχι για μπύρα), και σε πάρτυ πηγαίνουμε και τα πάντα..... Δεν στα λέω όλα αυτά με κακία για να τσακωθούμε......απλά απαντάω σε αυτά που προανέφερες.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Κανένα site με files/movies/episodes απο users uploaded σε rapidshare?
polidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Sorry ρε φίλε αλλά μάλλον έχεις μπερδέψει μερικά πράγματα.... 1ον) Ο κάθε ένας περνάει τον χρόνο του όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Αν εγώ περνάω καλά με το να κατεβάζω και να βλέπω πολλές ταινίες, ε sorry αλλά αυτό θα κάνω.... E!! nai dikeoma sou einai mono pou afto einai spatali xronou. Mporis kalista na ton peraseis pio dimiourgika h pio efxarista. Alla ok kane oti thes. Argotera tha katalaveis. 2ον) Το κατέβασμα απο Rapidshare με Premium Account είναι παιχνιδάκι. Βάζω όλα τα αρχεία μου μέσα στο πρόγραμμα και κατεβαίνουν για πλάκα. Ακόμα και απο torrent, προτιμώ Rapidshare πλέον που έχω Premium. Ok einai pexnidaki to katevasma(den andilego) to meta pos einai. Diladi pos esi tha deis ena toso terastio ongo(25gb se 5 meres) meta to katevasma.H mipos katevazeis gia na katevazeis? Diladi se doulia na vriskomaste. Tin parimia tin xeris? "O diaolos doulia den eixe kai pidouse ta paidia tou." 3ον) Εννοείται και βγαίνουμε, και γυμναστήριο πάμε, και κάθε μέρα για καφέ είμαστε, και στο ΤΕΙ όλη μέρα τρέχουμε, και το βράδυ βγαίνουμε για ποτο (και όχι για μπύρα), και σε πάρτυ πηγαίνουμε και τα πάντα..... Mpa anfivalo na ta kaneis ola afta pou anafereis kai na katevazeis kai 25 giga sti vdomada kai na kathese kai na ta vlepeis h den xero ego ti. Koita epidi apo ta legomena sou katalava oti ise fititis kai kata pasa pithanotita pernas me ta lefta tou mpampa(Giati me tosa pou kaneis apokliete kai na douleveis kiolas Apithano)kapote tha me nioseis otan vgeis sto merokamato kai tha les ti m@m@kas imouna kai den ependisa diaforetika otan mporousa kai kathomouna kai katevaza ta endera mou gia pio ofelos? Δεν στα λέω όλα αυτά με κακία για να τσακωθούμε......απλά απαντάω σε αυτά που προανέφερες. Min anisixeis sizitisi kanoume den tithete thema tsakomou. Tsakonese me kapion otan den exeis andilogo kai epixirimata na anadixeis. Filika panda
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 E!! nai dikeoma sou einai mono pou afto einai spatali xronou.Mporis kalista na ton peraseis pio dimiourgika h pio efxarista. Alla ok kane oti thes. Argotera tha katalaveis. Ποια σπατάλη χρόνου δηλαδή ; Όταν βάζεις να κατεβεί μια hd ταινία 10gb κάθεσαι από πάνω και περιμένεις ; Υπόθεση μερικών λεπτών είναι.
polidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ποια σπατάλη χρόνου δηλαδή ; Όταν βάζεις να κατεβεί μια hd ταινία 10gb κάθεσαι από πάνω και περιμένεις ; Υπόθεση μερικών λεπτών είναι. Re file pios milise gia mia tenia. Edo o tipos katevazei 25 Giga se 5 meres. Alla ok sto katevasma ipa oti den to theoro xasimo xronou. To xasimo einai to meta.Diladi pos kai pote tha dis tis tenies ta programmata ta mp3 ta games ta ta ta ta ta ........pou exeis katevasi. Egina andiliptos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.